- 18 Aralık 2024
- 348
- 235
- 18
- 27
En garanti kanEee böyle fark ediyosahangi birine inanıp yapcaz
Bekleyelim gün geçene kadar ya. Kanda da kesin çıkar hem. Valla bütün testler sıkıntı gibiGözle daha nettı ama negatif miş kandırdılar benı sabaha kadar ağladım istemiyorum artık bebek falan dedım
Ovulasyon kız bunlar kanda nasıl bakilsinEn garanti kan
ay ne gıcık birşey ya ovülasyon tamam yanlış çıksın anlarım da gebelik te böyle insanın dünyası yıkılıyor çok haklısınGözle daha nettı ama negatif miş kandırdılar benı sabaha kadar ağladım istemiyorum artık bebek falan dedım
Ben gidip kan vermeyede utanıyorum artık sağlık ocağınaBekleyelim gün geçene kadar ya. Kanda da kesin çıkar hem. Valla bütün testler sıkıntı gibi
Onun demedim kı benım aklım şuan sadece gebeliği çalışıyorOvulasyon kız bunlar kanda nasıl bakilsin
Utanma kız ne utancan. Ayıp değil günah değil yasak değil.Ben gidip kan vermeyede utanıyorum artık sağlık ocağına
Hele girdiğim havaları soylemıyım bıle üç gün evde hamıleyım dıye dıye gezdımay ne gıcık birşey ya ovülasyon tamam yanlış çıksın anlarım da gebelik te böyle insanın dünyası yıkılıyor çok haklısın
Testlerde cizgi görüyorum hoop bi heyecan sağlık ocağına en kotusude sonuç çıkınca o 0 i gormekUtanma kız ne utancan. Ayıp değil günah değil yasak değil.
Geçen ay benimde days doctor ilk kez belli şekilde pozitif verince eşim gordu göbeğimi felan seviyo durup durupHele girdiğim havaları soylemıyım bıle üç gün evde hamıleyım dıye dıye gezdımcanım bişeyler cekıyodur bıle
Çok haklısın. İnsan hemen umutlanır zaten dört gözle bekliyorsun. Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin, kucağını boş bırakmasınTestlerde cizgi görüyorum hoop bi heyecan sağlık ocağına en kotusude sonuç çıkınca o 0 i gormek
Amin insallah canimÇok haklısın. İnsan hemen umutlanır zaten dört gözle bekliyorsun. Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin, kucağını boş bırakmasın
15 saniye falanHayatım ne soracam sana ovü testini kaç saniye bekletiyorsun idrarda ?
Ay en çok onlara üzülüyom zaten biz alıstık artık hayal kırıklığınada onlar da üzülüyoGeçen ay benimde days doctor ilk kez belli şekilde pozitif verince eşim gordu göbeğimi felan seviyo durup durup
Bir gebeden gelen iki tane vardı bende de kuruma çıkardıEki Görüntüle 3615247
kızlar kaset test bır gebenın günlüğünden gelmısti diğeri de Predector ıkı gun kala
Hep beraber sarilalimOf çok duygulandım simdi hiç birinizi tanımıyorum ama sızın içinde ağlayasım geldı
Aglayasım var bilmiyorum sebep arıyordum zaten aman vazgeçtim ya nıye ağlayalım kı demekki hayırlısı böyleHep beraber sarilalim
Bende de çıkardı yaBir gebeden gelen iki tane vardı bende de kuruma çıkardı
Ama kuruma olduğu belliydi 15 dk sonra belirginleşti iyice oturdu ben önemsemedim o yüzdenBende de çıkardı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?