- 30 Haziran 2025
- 522
- 358
- 18
- 25
Bende bu durumdayım ya neden sizceBilmiyorum valla ya kasıklarım sanki her an olcakmışım gibi çok ağrıyor olsam da kurtulsam en azından olmadığını bilirim
Ya regl olcaksın yada hamilesin ıkı seçenekBende bu durumdayım ya neden sizce
Ay cok sağol ksnddjdkfgkkskfYa regl olcaksın yada hamilesin ıkı seçenek
Duygusal bir jelibon oldum şu anOf çok duygulandım simdi hiç birinizi tanımıyorum ama sızın içinde ağlayasım geldı
Yok bebek denemedim hamile olduğumu düşünmüyorum regl bekliyorum
Aynıyım 2 gundurBende bu durumdayım ya neden sizce
Bende bugün son kez yaptım sabah yok koyulasmiycak artikYok bebek denemedim hamile olduğumu düşünmüyorum regl bekliyorum
Ya hepimiz hamileyiz yada hepimiz regl 2. Secenek daha olası jsjdjddk ben trendyolu bekleyemicem ya gitcem alcam test sabah yaparım zaten yoktur bir dahaki ayda onları kullanırımAynıyım 2 gundur
Benimki 2.secenekYa hepimiz hamileyiz yada hepimiz regl 2. Secenek daha olası jsjdjddk ben trendyolu bekleyemicem ya gitcem alcam test sabah yaparım zaten yoktur bir dahaki ayda onları kullanırım
Bi yöndedir kendimi avutuyorum hani tamm bu ay umudum yoktu yok diye dusunuyodum ama testi yapınca bi moralim bozulmadı değil işte ilk oğlumda adetten sonra 10.gun yaptım negatifti 12.gun yaptım pozitif çıkmıştı off kafamı bulandirip duruyorumYa hepimiz hamileyiz yada hepimiz regl 2. Secenek daha olası jsjdjddk ben trendyolu bekleyemicem ya gitcem alcam test sabah yaparım zaten yoktur bir dahaki ayda onları kullanırım
Burda bugün birini gördüm 2 3 gün önce test yapmış laboquick negatif bugün regl günü awox pozitif inşallah Bizede olurBende bugün son kez yaptım sabah yok koyulasmiycak artik
Ağzından bal damliyoBurda bugün birini gördüm 2 3 gün önce test yapmış laboquick negatif bugün regl günü awox pozitif inşallah Bizede olur
Bu ay aşırı yoruldum ya düşünmekten. Rüyamda erkek bebek gördüm ağlıyordu gözlerini siliyordumAğzından bal damliyo
Zaten kafaya takmasak olacaktaBu ay aşırı yoruldum ya düşünmekten. Rüyamda erkek bebek gördüm ağlıyordu gözlerini siliyordumkızdım kendime artık yeter diye diğer ay umarım böyle takık ilerlemem
Ovilasyon innovita sipariş ettim diğer ay yumurtlama günü kullandığım testle karşılaştıracağım. Belki de ovi testleri yüzünden kaçırıyoruz doğru mu yanlış mıZaten kafaya takmasak olacakta
Aynen öyle kafam karıştı benimde şimdi laboquick mi doğruydu innovitia miOvilasyon innovita sipariş ettim diğer ay yumurtlama günü kullandığım testle karşılaştıracağım. Belki de ovi testleri yüzünden kaçırıyoruz doğru mu yanlış mı
Ben innovita verdim trendyol yorumları baya iyiydi bakalım belki memnun kalırsam söylerim sizedeAynen öyle kafam karıştı benimde şimdi laboquick mi doğruydu innovitia mi
Ikisinide kullandım şimdi hangisine inancamBen innovita verdim trendyol yorumları baya iyiydi bakalım belki memnun kalırsam söylerim sizede
Bende ocean d3k2 damla var ama magnezyum içmiyordum. Onu hangi marka alayım sizce?Hayır alma demiyorum incele diyorum git macunu incele yorumları oku bir gebenin vitaminin içeriği se güzel kötü demiyorum sen zaten d3k2 ve magnezyum kullanıyorsun bunu gebe kalmak isteyen her kadın zaten biliyor mecbur kullanacak yanı sıra hangisini denemek istersen sana kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?