Benim genelde bi kaç gün önce başlar regl sancılarım muhtemelen ondandır diğer seçeneğe ihtimal bile vermiyorum kendi adımaBende bu durumdayım ya neden sizce
Bende bugün rüyamda regl olduğumu gördüm çok afedersiniz her yerde pedler falan vardıBu ay aşırı yoruldum ya düşünmekten. Rüyamda erkek bebek gördüm ağlıyordu gözlerini siliyordumkızdım kendime artık yeter diye diğer ay umarım böyle takık ilerlemem
Bende dün rüyamda test gördüm ama eşimin idrariyla deniyomusum ne alakaysaBende bugün rüyamda regl olduğumu gördüm çok afedersiniz her yerde pedler falan vardıacaba rüyaların tersi çıkar mı ben kendimi ne zaman rüyamda gebe görsem hep negatif gördüm çünkü
Chatgpt ye rüya yorumlarını da yazınBende bugün rüyamda regl olduğumu gördüm çok afedersiniz her yerde pedler falan vardıacaba rüyaların tersi çıkar mı ben kendimi ne zaman rüyamda gebe görsem hep negatif gördüm çünkü
Ahahahha hepimiz birden gece açıkta kalmışızBende dün rüyamda test gördüm ama eşimin idrariyla deniyomusum ne alakaysabu testler hep böyle yalanci iste eşimi bile hamile çıkardı diyorum
Ay cok sağol ksnddjdkfgkkskf
10’unda test yapacaklar olarak kalabalığız sanırımBenımde 11 gosterıyo uygulama ama ben 10 dıye hesapladımuygulama bısey bilmiyor
Benım sadece sız biliyorsunuz bacılarımDuygusal bir jelibon oldum şu an
Ben bir de kimseye söyleyemedim eşim dışında. Bir size yazıyorum böyle fırsat buldukça
Aaa bak şuan bende düşünüyorum ya geç döllenme yseBi yöndedir kendimi avutuyorum hani tamm bu ay umudum yoktu yok diye dusunuyodum ama testi yapınca bi moralim bozulmadı değil işte ilk oğlumda adetten sonra 10.gun yaptım negatifti 12.gun yaptım pozitif çıkmıştı off kafamı bulandirip duruyorum
Ben elendim sayılır bel ağrım kaşık ağrım başladı 11nde sabah olmuş olurum olmazsam test yaparım10’unda test yapacaklar olarak kalabalığız sanırım
Ne kadar kalmıştı ki senin 5 6 gün değil mi erken olabilir belkiŞimdi gittim erken gebelik testi aldım mira tech marka bunla daha önce de yapmıştım hiç yalancı ya da kuruma çıkarmamıştı net negatif görmüştüm. İşe başlıycağım için yapayım dedim en azından yoksa rahat rahat giderim zaten ufaktan kasıklarım ağrıyor adet olcam gibi yoldayım diyor yani
Ben sabredebılirsem yapcam 10 unda ama kızlar aklımı çeliyoo10’unda test yapacaklar olarak kalabalığız sanırım
Öyle yapacağımEvet hattta adet geçsin dayanabilirsen 5 gün sonra yap
Canım Türkiye’deki en iyi vitamin markası favron tamamen saf doğal içerikler daha iyisi yokBende ocean d3k2 damla var ama magnezyum içmiyordum. Onu hangi marka alayım sizce?
Aynen piyasadaki tüm testleri denedik resmen yaÖyle yapacağımsıkıldım testlere para dökmekten olacağı bir zaman var demek ki kendimizi paraladık ya ecza deposu olduk
Aynen öyle ya bir hafta kala teste başlıyoruz bir sürü stresAynen piyasadaki tüm testleri denedik resmen ya
Yarın yaparsam 4 gün kalıyor canımNe kadar kalmıştı ki senin 5 6 gün değil mi erken olabilir belki
Ahahah o da iyimişBende dün rüyamda test gördüm ama eşimin idrariyla deniyomusum ne alakaysabu testler hep böyle yalanci iste eşimi bile hamile çıkardı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?