Bu ay aşırı yoruldum ya düşünmekten. Rüyamda erkek bebek gördüm ağlıyordu gözlerini siliyordum kızdım kendime artık yeter diye diğer ay umarım böyle takık ilerlemem
Bende bugün rüyamda regl olduğumu gördüm çok afedersiniz her yerde pedler falan vardı acaba rüyaların tersi çıkar mı ben kendimi ne zaman rüyamda gebe görsem hep negatif gördüm çünkü

Bende bugün rüyamda regl olduğumu gördüm çok afedersiniz her yerde pedler falan vardı acaba rüyaların tersi çıkar mı ben kendimi ne zaman rüyamda gebe görsem hep negatif gördüm çünkü
Bende dün rüyamda test gördüm ama eşimin idrariyla deniyomusum ne alakaysa bu testler hep böyle yalanci iste eşimi bile hamile çıkardı diyorum

Chatgpt ye rüya yorumlarını da yazın inşallah tersi çıkar gebesinizdir

Aaa bak şuan bende düşünüyorum ya geç döllenme yse

Ne kadar kalmıştı ki senin 5 6 gün değil mi erken olabilir belki

Kızlar eğer hamileysem bütün kadınların nefret ettiği bi ovilasyon testini kullandım tutarsa çok gulerım

Evet hattta adet geçsin dayanabilirsen 5 gün sonra yap
Öyle yapacağım sıkıldım testlere para dökmekten olacağı bir zaman var demek ki kendimizi paraladık ya ecza deposu olduk

Bende ocean d3k2 damla var ama magnezyum içmiyordum. Onu hangi marka alayım sizce?
Canım Türkiye’deki en iyi vitamin markası favron tamamen saf doğal içerikler daha iyisi yok

Koştur koştur eczane kapanmadan yetiştim elinde sadece artimed ve predictor vardı mecbur predictor aldım şimdi o kadarda para verdim sizde ne zaman yapyım bat 13 yada 14 yani çatlama 29 13 oluyo o zaman herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…