Zaten erken bu şekilde çıkması normal 2 gün sonra başka test ile tekrarla koyulaşma bakBenim ilk yaşamam ama bakalım ya umarım ordadır ve erken diye bu kadar belli belirsizdir
Ozaman demek ki Folik asitten dolayı olmuşturDiğerlerine bakıldı sorun yoktu sadece folata bakılmamış işte o dönem. Kese büyümemesi sebepleri diye bakınca da folik asit eksikliği diyor. Ya gerekirse bir iki ay daha deneyip özelde hepsine baktırcam artık ne yapayım
Aynen canım bende öyle yapayım diyorum3 4 gün kullan o zaman değer düşmesin bide sonra
Malesef canım parası olmayan yaşamasın durumuna geldikOzaman demek ki Folik asitten dolayı olmuşturBende özele gideceğim araştırıp devlette gitmiyor iş
İlk olduğu için çok fazla belırtı veriyor olabilir vücut korunmayı bıraktıktan sonra vücut kendini hazırlıyormuş biz o yüzden her belirtiyı gebelıge yoruyoruz aslında hakkımzds hayırlısı neyse o olsunBenim ilk yaşamam ama bakalım ya umarım ordadır ve erken diye bu kadar belli belirsizdir
Bende devlette çalışmama rağmen anladım bunu yaniMalesef canım parası olmayan yaşamasın durumuna geldik
Evet var. Pembe çizgi hem de kuruma falan değilÇizgi var mı yok mu emin olmak icin ovü uygulamasına attım çizgiyi hemen algıladı en alttaki ay umarım vardır ya çok heveslendim kursağımda kalmaz ins
Bu hangi uygulama canim yok yok gayet belli oluyo cizgiÇizgi var mı yok mu emin olmak icin ovü uygulamasına attım çizgiyi hemen algıladı en alttaki ay umarım vardır ya çok heveslendim kursağımda kalmaz ins
Ayy baya baya kırmızı görüyorum benÇizgi var mı yok mu emin olmak icin ovü uygulamasına attım çizgiyi hemen algıladı en alttaki ay umarım vardır ya çok heveslendim kursağımda kalmaz ins
Bugün ovülasyon testinde 9. Günü yapacağım iki gündür pik hatta dur çekip atim bu ay hiç beyaz olmadan böyle başladıKacinci gündesiniz
Methyl folate içmelisin aşkım ona dikkat etgeçen dahiliyede kendim baktırdım yine düşük bana ilaç vermedi kendim folik asit aldım
Haftada 3 kullan kuzumChatgpt henüz riskli bir değer olmadığını çocuk düşünülüyorsa devam edebilirsin fazlasını idrar ile atar diyor . Ya da haftada 3 4 gün şeklinde kullanabilirmişim. Normal değer 3-20 benim 21.7
Kızzzz çizgi netleşmişşşşş hayırlı olsun tebrik ederimÇizgi var mı yok mu emin olmak icin ovü uygulamasına attım çizgiyi hemen algıladı en alttaki ay umarım vardır ya çok heveslendim kursağımda kalmaz ins
Evet ocean methyl folat aldım aşkımMethyl folate içmelisin aşkım ona dikkat et
Ateşin düşmemesi hamilelik belirtilerinden umarım öylesinizdirBenımm yarın bat ne olur ne olmaz dıye ben bir iki gün daha beklemeyi düşünüyorum eşim bütün kartlarımı aldı elimden eczaneye gitmim diyegitmicem sabah gögüslerimin agrısıyla uyandım ateşim hala 37.3 bakalım görcez kasıklarımda agrılar devam edıyo hala of çok sıkıcı ya uzanınca geçiyo bıde bu gaz basıma bela oldu ya
Değerlendiriyorsun değil miBugün ovülasyon testinde 9. Günü yapacağım iki gündür pik hatta dur çekip atim bu ay hiç beyaz olmadan böyle başladı
Çizgi var mı yok mu emin olmak icin ovü uygulamasına attım çizgiyi hemen algıladı en alttaki ay umarım vardır ya çok heveslendim kursağımda kalmaz ins
Evet aşkım 2 gündür değerlendiriyoruz bakalım saat 4 de pik hala devam mı hiç barma ağrı sızı bi belirtimde yok yine umarım bu seferde 5gün sürmez pikDeğerlendiriyorsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?