- 12 Ocak 2024
- 184
- 80
- 18
Ay evet bende gördüm , kaç gün var bataÇizgi var mı yok mu emin olmak icin ovü uygulamasına attım çizgiyi hemen algıladı en alttaki ay umarım vardır ya çok heveslendim kursağımda kalmaz ins
Aynı fotoğrafı attım canım oraya da buraya atınca kalite düsmüstüKızzzz çizgi netleşmişşşşş hayırlı olsun tebrik ederimbelirtilerin nedir yazar mısın
PremomBu hangi uygulama canim yok yok gayet belli oluyo cizgi
13 temmuz umarım doğrudur yaaAy evet bende gördüm , kaç gün var bata
Belirtim yumurtlamadan sonra 8. Ve 9. Gün baya kasık ağrım oldu suan hic ağrım sızım yok birde göğüslerimde hassasiyet varKızzzz çizgi netleşmişşşşş hayırlı olsun tebrik ederimbelirtilerin nedir yazar mısın
Benimde premom easyhome ovülasyon testini de aldım hasasitrti mükemmelmişPremom
Regl olmama rağmen bende denedim
Ayy umarım umrımmmm valla herkes görsünhadi gözün aydın canımmmm
Pik günleri belirti yaşamadım mı ağrı sızıBelirtim yumurtlamadan sonra 8. Ve 9. Gün baya kasık ağrım oldu suan hic ağrım sızım yok birde göğüslerimde hassasiyet var
Hahaha kız bende denedim dün yeni test geldi içinden gebelikte çıktı kafayı yedim iyiceRegl olmama rağmen bende denedim
Yanliz değilsin tatlimHahaha kız bende denedim dün yeni test geldi içinden gebelikte çıktı kafayı yedim iyice
2 gün sonra koyulaşma bak mutlakaBelirtim yumurtlamadan sonra 8. Ve 9. Gün baya kasık ağrım oldu suan hic ağrım sızım yok birde göğüslerimde hassasiyet var
Benim Awox testler yolda ama kendimi tutucam regl olmazsam yapıcam artık. Premom indirdim bide ovilasyonda onu kullanacağımYanliz değilsin tatlim
Hadi bakalim bütün umudumuz sendeBenim Awox testler yolda ama kendimi tutucam regl olmazsam yapıcam artık. Premom indirdim bide ovilasyonda onu kullanacağım
Benim umudumda sizlerdeHadi bakalim bütün umudumuz sende
Hayatım benim koyulaştı ama gebe değilim o koyulaşmada demekki yüzde yüz degil ya2 gün sonra koyulaşma bak mutlakaçok sevindim
Premomdan alsana testi bende ordan aldım easyhome testini premom satıyor onun peogramı zatenBenim Awox testler yolda ama kendimi tutucam regl olmazsam yapıcam artık. Premom indirdim bide ovilasyonda onu kullanacağım
Kötü düşünme bebeğim senin çocuğun var zaten tüpler sonradan tıkanabiliyomikiGerçi çatlama olmasa ovulasyon testinde çıkmaz degilmi bu testi 2 aydır yapıyorum pek anlamıyorum da ama kesin tuplerim tikali
Ona nasıl bakıyorlarÇok düşükmüş gerçekten nasıl yeşillik ile yükseltmeyi bekletirlerBenim 4. Ayım Folik asitte 21.7 indi en son baya yükseldi bu ay ara vereyim diyorum sizce
Bu hangi uygulama acaba? Nasıl kullanıyorsunuz?Bugün ovülasyon testinde 9. Günü yapacağım iki gündür pik hatta dur çekip atim bu ay hiç beyaz olmadan böyle başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?