- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Bariz var benceeÇizgi var mı yok mu emin olmak icin ovü uygulamasına attım çizgiyi hemen algıladı en alttaki ay umarım vardır ya çok heveslendim kursağımda kalmaz ins
Premom uygulama mı ? Ben hiç bilmiyorum o yüzden nerden alacagımı da bilemedimPremomdan alsana testi bende ordan aldım easyhome testini premom satıyor onun peogramı zaten
Öbür aya yeniden hep beraber giriş yapıyoruzHa bu Arada kızlar yumurtlamadan sonra ateş yöntemi doğru sanırım regle 2 gün var 36.9dan 36.4e düştüelendim
@ElizabethBennetttnryyy
Regl gününüz geçti mi yoksa öncesinde mi yaptınız testiÇizgi var mı yok mu emin olmak icin ovü uygulamasına attım çizgiyi hemen algıladı en alttaki ay umarım vardır ya çok heveslendim kursağımda kalmaz ins
Bende şimdi indirdim bu ay pik dediğim teste o pik demedi ama aynı koyuluktaydiBenim Awox testler yolda ama kendimi tutucam regl olmazsam yapıcam artık. Premom indirdim bide ovilasyonda onu kullanacağım
Ki regl oldum umut yok bittiBenim umudumda sizlerde
Tek ihtimal o kaldı hiç bilmiyorumkiKötü düşünme bebeğim senin çocuğun var zaten tüpler sonradan tıkanabiliyomiki
Aynen öyle yapayım ocean Folik asit kullanıyorum bendeHaftada 3 kullan kuzum
12sinde evdeydin sanırım kız özledik seniÖbür aya yeniden hep beraber giriş yapıyoruzadetime 4 gün kaldı benim de
Bende olacağımKi regl oldum umut yok bitti
Benim de öyle sat ve çatlama ne zamanSelam kızlar , umarım güzel haberleri aldığımız bi ay olurbenim bat bugün yarın bekliyorum , testte yapmadım gecikmeden yapmak istemiyorum benim gibi yakın olan var mı
Kanda Folat olarak geçiyor canım geçen ay baktırdım söylediğim gibi çıktı 1 ay daha kullandım ben şuan ki durumu bilmiyorum ama aralıklı kullanacağım yeterli şuan kandaOna nasıl bakıyorlar
Sat 12 Haziran . Bu ay ovulasyon yapmadım takvimle 1-2 gün oynuyor diyeBenim de öyle sat ve çatlama ne zaman
Oluyor canım gaz sancısı da oluyor ayaklarını sıcak tutKızlar yumurtlama zamanı şişlik gaz oluyor mu ? Karnım çatlayacak 2 gündür
İndir bunu kuzum hergün testini Burdan çek kayıtlı kalsın burdaPremom uygulama mı ? Ben hiç bilmiyorum o yüzden nerden alacagımı da bilemedim
Apple store dan indir canım hergün ovülasyon testini çek kaydet orayaBu hangi uygulama acaba? Nasıl kullanıyorsunuz?
Ay ben de hiç bakamıyorum aramıza yeni birileri girdi hiç konuşamadım onlarla da12sinde evdeydin sanırım kız özledik seni
Valla bazen 0 belirti bazen sancı kasıkslrda belde onu kestirmek zor bir stabili yok malesef mesela 2 gündür pik yaşıyorum ne aldık ağrısı ne batma ne yoğun akıntı hiç bişeyim yokKızlar yumurtlama zamanı şişlik gaz oluyor mu ? Karnım çatlayacak 2 gündür
Benim sat 11 Haziran ben bugün yaptım erken gebelik negatif maalesef gelen giden de yok belirtilerin neler canımSat 12 Haziran . Bu ay ovulasyon yapmadım takvimle 1-2 gün oynuyor diyebugünde olmazsam sabah test mi yapsam diyorum siz yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?