Ne zaman dönüyordun ?Ay ben de hiç bakamıyorum aramıza yeni birileri girdi hiç konuşamadım onlarla da
Bugünde pik olursa yarında açılma olmazsa havuç yesem fayda eder mi bunu deneyen oldu mu bana çok mantıklı gelmiyor da sorayım dedimOluyor canım gaz sancısı da oluyor ayaklarını sıcak tut
Ayyy bende gördüm bak bır ıkı gun sonra yıne yap yenı galıba dahaÇizgi var mı yok mu emin olmak icin ovü uygulamasına attım çizgiyi hemen algıladı en alttaki ay umarım vardır ya çok heveslendim kursağımda kalmaz ins
Ateşin düşmemesi hamilelik belirtilerinden umarım öylesinizdirBenimde bugün bat henüz olmadım teste yapmadım , karın ağrım dışında bişeyim yok gibi
Hg canımBenim sat 11 Haziran ben bugün yaptım erken gebelik negatif maalesef gelen giden de yok belirtilerin neler canım
Oluyo ben sancıdan acıle gitmiştimKızlar yumurtlama zamanı şişlik gaz oluyor mu ? Karnım çatlayacak 2 gündür
Hoş buldum bebek yapmadım akşam üstü yaparım çok sıcak sıvı kesemem bu saatlerdeM merverellaa ovilasyon yaptın mı ?
Haber ver BizedeHoş buldum bebek yapmadım akşam üstü yaparım çok sıcak sıvı kesemem bu saatlerde
Regl olana kadar moralini bozma diğer ay var regl olursan ateş ölçerle de takip et canım çok işe yarıyor ovi testinden daha iyi güvenilirHaber ver Bizedebenimki bu şekilde regl olmayı bekliyorum
Cuma sabah inşallahNe zaman dönüyordun ?
Valla ateş ölçmek bende biraz stres yaptı ama onuda denerim belki bilmiyorum şuanRegl olana kadar moralini bozma diğer ay var regl olursan ateş ölçerle de takip et canım çok işe yarıyor ovi testinden daha iyi güvenilir
Havuç ye fayda ediyor kuzumBugünde pik olursa yarında açılma olmazsa havuç yesem fayda eder mi bunu deneyen oldu mu bana çok mantıklı gelmiyor da sorayım dedim
2 gündür karın ağrım var çok şiddetli bi ağrı değil regl olucam ondan sanırım , başka bi değişiklik yok gibi bende sanırım bu ayda olmadıBenim sat 11 Haziran ben bugün yaptım erken gebelik negatif maalesef gelen giden de yok belirtilerin neler canım
Havalarda öyle sıcak ki aksine ama karnım patlayacak gibi şişOluyor canım gaz sancısı da oluyor ayaklarını sıcak tut
Canım benim ateş 2 gündür yükseldi adet döngüme görede yumurtlama dündü ben 2 gündür değerlendiriyorum bugünde akıntım şeffaftan beyaza doğru döndü yani yumurtlama olduğunu düşünüyorum birde şişliğim gazım var. Ne olur ne olmaz bugünü de değerlendireyim diye düşünüyorum ama çok yorucu ve görev gibi olduValla bazen 0 belirti bazen sancı kasıkslrda belde onu kestirmek zor bir stabili yok malesef mesela 2 gündür pik yaşıyorum ne aldık ağrısı ne batma ne yoğun akıntı hiç bişeyim yok
Bende o durumdayım yani artık patlicam korkuyorumOluyo ben sancıdan acıle gitmiştim
İkisini aynı anda dene bakalım aynı çıkıcak mı sonuç test ile ateş ölçerValla ateş ölçmek bende biraz stres yaptı ama onuda denerim belki bilmiyorum şuan
Hemen ümitsizleşme göğüs hassasiyetin ne durumda2 gündür karın ağrım var çok şiddetli bi ağrı değil regl olucam ondan sanırım , başka bi değişiklik yok gibi bende sanırım bu ayda olmadı
Canım benim zaten bu ay cok karısıktı ben anlamadım mesela sat 21 mayıs normalde 6-7 haziranda pik görmem lazımdı göremedim ama testi bırakmadım ısrarla yaptım ama asla göremedim haziranda hic regl olmadım ve 28 haziranda pik gördüm 25 haziranda akıntım gelmeye basladı o şekilde test yaptım regl beklerken yumurtlama gördüm hafif kasık ağrım vardıPik günleri belirti yaşamadım mı ağrı sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?