- 30 Haziran 2025
- 522
- 358
- 18
- 25
2 gün bekleyemem awox 5li dağıtımda hergün yaparım bakalım varsa belli olur umarım yanıltmıyordur2 gün sonra koyulaşma bak mutlakaçok sevindim
Regle 4 gün var dahaRegl gününüz geçti mi yoksa öncesinde mi yaptınız testi
Predictor yalancı verdiğini duymadım kimseye ışıkta biraz foto çekip atarsan görünür Bizede bende deneyebilir misin
Neden hiç adet olmadın ki neolmuş bu haziran ayına herkes anormal şeyler yaşadı senin sorunun varmı peki hormonel vsCanım benim zaten bu ay cok karısıktı ben anlamadım mesela sat 21 mayıs normalde 6-7 haziranda pik görmem lazımdı göremedim ama testi bırakmadım ısrarla yaptım ama asla göremedim haziranda hic regl olmadım ve 28 haziranda pik gördüm 25 haziranda akıntım gelmeye basladı o şekilde test yaptım regl beklerken yumurtlama gördüm hafif kasık ağrım vardı
Çok teşekkür ederim :) Duvar kağıdınız da çok anlamlıApple store dan indir canım hergün ovülasyon testini çek kaydet oraya
Yoo hiçte bi sorunum yok allaha sükür doktor kilo ver düzelir demişti subatta da aynısı olmuştuNeden hiç adet olmadın ki neolmuş bu haziran ayına herkes anormal şeyler yaşadı senin sorunun varmı peki hormonel vs
Bu ay kahve lekelenme ile hafif adet gören hemen kesilenler bence döllenme oldu ama tutmadı diye düşünüyorum muhtemelen progesterone yetersizdi o yüzden kahve lekelenme çok az kanama şeklinde saçma sapan adet desen degil bi tuhaf şey yaşadık çwtlama ile beraber hafif dozda olsa progesterone başlamak lazım gibi10 gün önce Predictor Early’de pozitif gördüm
Hemen gidip kan verdim, negatif çıktı
Birkaç saat sonra kahverengi leke gelmeye başladı, regl oldum
Buraya da testin fotoğraflarını atmıştım
Çizgi çok netti
Ayyy ciddi misin yaaaa bende 10.gün yani bugün test yaptım biraz belirgindi heveslenmiştim10 gün önce Predictor Early’de pozitif gördüm
Çizgi çok netti
Rica ederim aramıza hoşgeldinizÇok teşekkür ederim :) Duvar kağıdınız da çok anlamlı
Herhangi bi hassasiyet yokHemen ümitsizleşme göğüs hassasiyetin ne durumda
Awox gelince hemen Bizede foto atıyorsun o zamanAyyy ciddi misin yaaaa bende 10.gün yani bugün test yaptım biraz belirgindi heveslenmiştim
Hatırlayamadım da şuan çok üzüldüm10 gün önce Predictor Early’de pozitif gördüm
Çizgi çok netti
ben 6 temmuz'da 15 beta ile öğrendim. dün kan verdim 81'e yükselmiş. yarın yine kan verip cumartesi doktora gideceğim. ilk bebeğimi düşük ile kaybetmiştim, dualarınıza ihtiyacımm var kızlar <3 rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursunKızlarım ne alemdesiniz? Pozitif görenler, yeni döngüye başlayanlar, bekleyenler...
Ben bekliyorum şu regl gelse de bir işime gücüme baksam. Kürlere başlayacam, çaylar içecem, ilaçlar içecem, iş çok. Ama hala başlamadı, beklemedeyim ben de.
Rabbım gönlüne göre versin sagliklica insallah şu imzayı görünce nasıl mutlu oldumben 6 temmuz'da 15 beta ile öğrendim. dün kan verdim 81'e yükselmiş. yarın yine kan verip cumartesi doktora gideceğim. ilk bebeğimi düşük ile kaybetmiştim, dualarınıza ihtiyacımm var kızlar <3 rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun
vallahi ben de bir heves ekledim o imzada gözüm vardıRabbım gönlüne göre versin sagliklica insallah şu imzayı görünce nasıl mutlu oldum
Bence iyi yükselmiş, kalbini ferah tut sağlıkla ilerler umarım. Sadece gebeliğinin tadını çıkar kuzumben 6 temmuz'da 15 beta ile öğrendim. dün kan verdim 81'e yükselmiş. yarın yine kan verip cumartesi doktora gideceğim. ilk bebeğimi düşük ile kaybetmiştim, dualarınıza ihtiyacımm var kızlar <3 rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun
Benım sabahtan beri regl olcakmıs gibi sancım var pet taktım işe geldım hâlâ beklıyorım bakalım acaba yarın bı test yapsamıKızlarım ne alemdesiniz? Pozitif görenler, yeni döngüye başlayanlar, bekleyenler...
Ben bekliyorum şu regl gelse de bir işime gücüme baksam. Kürlere başlayacam, çaylar içecem, ilaçlar içecem, iş çok. Ama hala başlamadı, beklemedeyim ben de.
aslında içim çok endişeli ama sürekli düşünerek de olmaz ki. şunu anladım her haftada bir risk bir endişelenecek konu mutlaka oluyor. o yüzden kötüyü düşünmeyip kendimi "anayım ben" moduna sokmaya karar verdimBence iyi yükselmiş, kalbini ferah tut sağlıkla ilerler umarım. Sadece gebeliğinin tadını çıkar kuzum
Aynı ben olsunda direk ekleyim diyorumvallahi ben de bir heves ekledim o imzada gözüm vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?