Predictor yalancı verdiğini duymadım kimseye ışıkta biraz foto çekip atarsan görünür Bizede bende deneyebilir misin

10 gün önce Predictor Early’de pozitif gördüm
Hemen gidip kan verdim, negatif çıktı
Birkaç saat sonra kahverengi leke gelmeye başladı, regl oldum
Buraya da testin fotoğraflarını atmıştım
Çizgi çok netti

Neden hiç adet olmadın ki neolmuş bu haziran ayına herkes anormal şeyler yaşadı senin sorunun varmı peki hormonel vs

Kızlarım ne alemdesiniz? Pozitif görenler, yeni döngüye başlayanlar, bekleyenler...

Ben bekliyorum şu regl gelse de bir işime gücüme baksam. Kürlere başlayacam, çaylar içecem, ilaçlar içecem, iş çok. Ama hala başlamadı, beklemedeyim ben de.

Bu ay kahve lekelenme ile hafif adet gören hemen kesilenler bence döllenme oldu ama tutmadı diye düşünüyorum muhtemelen progesterone yetersizdi o yüzden kahve lekelenme çok az kanama şeklinde saçma sapan adet desen degil bi tuhaf şey yaşadık çwtlama ile beraber hafif dozda olsa progesterone başlamak lazım gibi

Ayyy ciddi misin yaaaa bende 10.gün yani bugün test yaptım biraz belirgindi heveslenmiştim

Hatırlayamadım da şuan çok üzüldüm

ben 6 temmuz'da 15 beta ile öğrendim. dün kan verdim 81'e yükselmiş. yarın yine kan verip cumartesi doktora gideceğim. ilk bebeğimi düşük ile kaybetmiştim, dualarınıza ihtiyacımm var kızlar <3 rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun

Rabbım gönlüne göre versin sagliklica insallah şu imzayı görünce nasıl mutlu oldum

Bence iyi yükselmiş, kalbini ferah tut sağlıkla ilerler umarım. Sadece gebeliğinin tadını çıkar kuzum

Benım sabahtan beri regl olcakmıs gibi sancım var pet taktım işe geldım hâlâ beklıyorım bakalım acaba yarın bı test yapsamı

Bence iyi yükselmiş, kalbini ferah tut sağlıkla ilerler umarım. Sadece gebeliğinin tadını çıkar kuzum
aslında içim çok endişeli ama sürekli düşünerek de olmaz ki. şunu anladım her haftada bir risk bir endişelenecek konu mutlaka oluyor. o yüzden kötüyü düşünmeyip kendimi "anayım ben" moduna sokmaya karar verdim beta iyi gitti çok şükür, biraz o içime su serpti zaten. teşekkür ederim <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…