Ben döngümün 21. günü kan verip progesteron baktırdım, 17 çıktı
Benim reglim hep kahverengi leke ile başlıyor
O gün ya da ertesi gün kırmızı regliye dönüyor
Bu sefer kanamam 9 gün sürdü ve ilk günler çok yoğundu, çok kez taştı
Doktorum da muhtemelen bebek oluştu ama sağlıklı bebek olmadığı için vücut onu attı dedi

Ayyyy ben kaçırdım mı hatırlayamadım bi an kaçıncı gün öğrendin belirtin neydi?
Hayırlı olsun tebrik ederim dualarımız seninle her şey güzel olacak

Ben reglimden 4 gün önce test yaptım, negatif çıktı
Regli günümde tekrar test yaptım, pozitif çıktı
Sonra hemen kan verdim ama maalesef kanda negatif çıktı
Testler hep yalancı pozitif gosteriyo bendede bikac kez oldu belirgin cizgide

Belirtilerin neydi 15 beta idrar testinde cıktı mı

Ben 29 um amh değerim seninle aynı ama tek başına olur olmaz demek için amh yeterli değil kaliteli bir adet yumurta ve sperm yeter. Sağlıklı yumurta olsun önemli olan o. Stres vs çok etkiliyor insanı .. senin adetin düzenli ve normal mi ? Benim süresi kısaldı mesela 2 gün sürüyor sadece

Evet Buda
Yoo hiçte bi sorunum yok allaha sükür doktor kilo ver düzelir demişti subatta da aynısı olmuştu
Anladım kilo sorunu dışında birşey yoksa kilo halledilir adet göremedim dediğin için hormonel bir sorundan mı diye merak ettim

Rabbim en hayırlısını versin dilerim Salih bir evladınız olur hiç stres yapma onlar çok güçlü sen ne hissedersen ona göre ilerler herşey olumlu hisset bu sefer birbirinize sıkı sıkı tutunun inşallah

Senelerce adet göremeyen menopoz denilen insanlar bile arkada saklanmış bir folikülün uyanmasıyla gebe kalabiliyor o yüzden umudum hep var

Senelerce adet göremeyen menopoz denilen insanlar bile arkada saklanmış bir folikülün uyanmasıyla gebe kalabiliyor o yüzden umudum hep var
Hayırlısı Allah'ın verdiği de imtihandır vermediği de

KuUm bir gün Nile kanama gelse miktarı az bile olsa yeterlidir hiç merak etme mühim olan kanama yaşamak ben 2 yıl adet görmedim bu kanamayı geri döndürene kadar neler yaşadım bir Allah bir ben bilirim
Benim de çok azaldı.. 4 gün olurdum 2 güne düştü son adetim dolu dolu bir gün oldu. Böyle olunca gebelik olmaz gibi geliyor insana ama yumurtlama da oluyor çok ilginç acaba menapoza mi giriyorum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…