- 9 Nisan 2025
- 525
- 254
- 18
Bu ay kahve lekelenme ile hafif adet gören hemen kesilenler bence döllenme oldu ama tutmadı diye düşünüyorum muhtemelen progesterone yetersizdi o yüzden kahve lekelenme çok az kanama şeklinde saçma sapan adet desen degil bi tuhaf şey yaşadık çwtlama ile beraber hafif dozda olsa progesterone başlamak lazım gibi
Ayyyy ben kaçırdım mı hatırlayamadım bi anben 6 temmuz'da 15 beta ile öğrendim. dün kan verdim 81'e yükselmiş. yarın yine kan verip cumartesi doktora gideceğim. ilk bebeğimi düşük ile kaybetmiştim, dualarınıza ihtiyacımm var kızlar <3 rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun
Ayyy ciddi misin yaaaa bende 10.gün yani bugün test yaptım biraz belirgindi heveslenmiştim
Testler hep yalancı pozitif gosteriyo bendede bikac kez oldu belirgin cizgideBen reglimden 4 gün önce test yaptım, negatif çıktı
Regli günümde tekrar test yaptım, pozitif çıktı
Sonra hemen kan verdim ama maalesef kanda negatif çıktı
Geldi valla da sabah yaparım ama bu awox 25 ml mi algılıyor o zaman cıkmaz mı ki onda acabaAwox gelince hemen Bizede foto atıyorsun o zaman
Erken gebelik degilmi canim sabah ilk idrarla yap varsa çıkar zatenGeldi valla da sabah yaparım ama bu awox 25 ml mi algılıyor o zaman cıkmaz mı ki onda acaba
Belirtilerin neydi 15 beta idrar testinde cıktı mıben 6 temmuz'da 15 beta ile öğrendim. dün kan verdim 81'e yükselmiş. yarın yine kan verip cumartesi doktora gideceğim. ilk bebeğimi düşük ile kaybetmiştim, dualarınıza ihtiyacımm var kızlar <3 rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun
Ben 29 um amh değerim seninle aynı ama tek başına olur olmaz demek için amh yeterli değil kaliteli bir adet yumurta ve sperm yeter. Sağlıklı yumurta olsun önemli olan o. Stres vs çok etkiliyor insanı .. senin adetin düzenli ve normal mi ? Benim süresi kısaldı mesela 2 gün sürüyor sadeceÖyle tabiki canım ben en son geçen yıl hormon testi vermiştim amh 0.93 lerdeydi doktor yaşına göre çok düşük dedi o zaman 33 yaşındaydım. Şimdi yaş 34 belki daha da düşmüştür bilmiyorum bi daha da gitmek istemiyorum psikolojim bozuldu iyice
Evet BudaBen döngümün 21. günü kan verip progesteron baktırdım, 17 çıktı
Benim reglim hep kahverengi leke ile başlıyor
O gün ya da ertesi gün kırmızı regliye dönüyor
Bu sefer kanamam 9 gün sürdü ve ilk günler çok yoğundu, çok kez taştı
Doktorum da muhtemelen bebek oluştu ama sağlıklı bebek olmadığı için vücut onu attı dedi
Anladım kilo sorunu dışında birşey yoksa kilo halledilir adet göremedim dediğin için hormonel bir sorundan mı diye merak ettimYoo hiçte bi sorunum yok allaha sükür doktor kilo ver düzelir demişti subatta da aynısı olmuştu
Rabbim en hayırlısını versin dilerim Salih bir evladınız olur hiç stres yapma onlar çok güçlü sen ne hissedersen ona göre ilerler herşey olumlu hisset bu sefer birbirinize sıkı sıkı tutunun inşallahben 6 temmuz'da 15 beta ile öğrendim. dün kan verdim 81'e yükselmiş. yarın yine kan verip cumartesi doktora gideceğim. ilk bebeğimi düşük ile kaybetmiştim, dualarınıza ihtiyacımm var kızlar <3 rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun
Canım senin sarı akıntın vardı dimi bat ne zamanGeldi valla da sabah yaparım ama bu awox 25 ml mi algılıyor o zaman cıkmaz mı ki onda acaba
Ay insallah öyledir ya umarım böyle cizgi görmüşken negatif olmaz baksana bi arkadas negatif cıkmış kandaE esocannnnn bence sende gebelik var test doğru gösterdi diye düşünüyorum ben. Awox gelince tekrarla bizide haberdar et
Bat 13 temmuz sarı akıntım vardı ama dün ve bugün yok kesildi hatta kesildiği için bende umudu kesmistimCanım senin sarı akıntın vardı dimi bat ne zaman
Peki sarı akıntı gebelik belirtisi miymişBat 13 temmuz sarı akıntım vardı ama dün ve bugün yok kesildi hatta kesildiği için bende umudu kesmistim
Senelerce adet göremeyen menopoz denilen insanlar bile arkada saklanmış bir folikülün uyanmasıyla gebe kalabiliyor o yüzden umudum hep varBen 29 um amh değerim seninle aynı ama tek başına olur olmaz demek için amh yeterli değil kaliteli bir adet yumurta ve sperm yeter. Sağlıklı yumurta olsun önemli olan o. Stres vs çok etkiliyor insanı .. senin adetin düzenli ve normal mi ? Benim süresi kısaldı mesela 2 gün sürüyor sadece
Hayırlısı Allah'ın verdiği de imtihandır vermediği deSenelerce adet göremeyen menopoz denilen insanlar bile arkada saklanmış bir folikülün uyanmasıyla gebe kalabiliyor o yüzden umudum hep var
Benim de çok azaldı.. 4 gün olurdum 2 güne düştü son adetim dolu dolu bir gün oldu. Böyle olunca gebelik olmaz gibi geliyor insana ama yumurtlama da oluyor çok ilginç acaba menapoza mi giriyorum diyorumKuUm bir gün Nile kanama gelse miktarı az bile olsa yeterlidir hiç merak etme mühim olan kanama yaşamak ben 2 yıl adet görmedim bu kanamayı geri döndürene kadar neler yaşadım bir Allah bir ben bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?