- 4 Temmuz 2025
- 164
- 57
- 13
- 25
Sat ne zaman yumurtlamadan ne zaman sonrs kan testi verdinizben 6 temmuz'da 15 beta ile öğrendim. dün kan verdim 81'e yükselmiş. yarın yine kan verip cumartesi doktora gideceğim. ilk bebeğimi düşük ile kaybetmiştim, dualarınıza ihtiyacımm var kızlar <3 rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun
2 temmuzdan itibaren kullanmam için bana doktor verdi bebek tutunsun diyehaifa kendimiz duphaston kullansak yumurtlamadan sonra sıkıntı olur mı ki? Regl bozar mı ki
Gebemisiniz ?2 temmuzdan itibaren kullanmam için bana doktor verdi bebek tutunsun diye
Sanmam benimde koyu sarı akintim vardı kaç gündür chatcptde gaza getirmişti beni ama sonu reglPeki sarı akıntı gebelik belirtisi miymiş
Hayır değilim şu an belli değil yani oluşursa diye yumurtlamadan sonrası için verdi sağlıklı oluşsun düşme riski olmasın diye bekliyorum bakalım inş gebeyimdirGebemisiniz ?
İlla akıntı olması gerekiyor mu acaba beni yumurtlamadan sonra 3 gün geldi 2-3 kere sonra gelmedi hiç şu an 0 akıntıSanmam benimde koyu sarı akintim vardı kaç gündür chatcptde gaza getirmişti beni ama sonu regl
İnaşllah csnım ama progesterone eksikliğin mi var daha önce düşük yaşadın mı ne sebeple verdi onu anlamaya çalışıyorum birde piki gördükten kaç gün sonra başladın kaç gün kullanacaksın kaç mg ve hangi markanın verdiği ?Hayır değilim şu an belli değil yani oluşursa diye yumurtlamadan sonrası için verdi sağlıklı oluşsun düşme riski olmasın diye bekliyorum bakalım inş gebeyimdir
Evet yumurta çatlamadan sonra da 2-3 gün akıntı o şekilde sonradan benim kesildiBenim bugün beyaz kremsi akıntım oldu chatgbt ye göre yumurtlama tamamlanmış luteal fazda olduğumu söylüyor. 7-8 temmuzda ilişki oldu sizce yakalayabilmiş miyimdirDaha adete çok varken bunu düşünmeye başladım
Başlarda benimde yoktu son günlerde olmaya baslamistiİlla akıntı olması gerekiyor mu acaba beni yumurtlamadan sonra 3 gün geldi 2-3 kere sonra gelmedi hiç şu an 0 akıntı
Yok canım hiç akıntımız yumurtladım ben geçen ay her zaman olmuyor bu ayda iki gün geldi belli belirsiz dün önceki gün bugün yok meselaİlla akıntı olması gerekiyor mu acaba beni yumurtlamadan sonra 3 gün geldi 2-3 kere sonra gelmedi hiç şu an 0 akıntı
Aa bende mi kullansam bir zararı yoksa yumurtlama sonrası görünüyorum şuanHayır değilim şu an belli değil yani oluşursa diye yumurtlamadan sonrası için verdi sağlıklı oluşsun düşme riski olmasın diye bekliyorum bakalım inş gebeyimdir
Canım hiç gebelik olmadı 2 yıldır olmuyor pco var Klomen verdi yumurta büyüdü sonra 28-29 yumurtlama günü 2 temmuzdan itibaren de kullan dedi hala kullanıyorum regl olana kadar olunca bırak dedi neden verdi bilmiyorum tutunsun diye demiştiİnaşllah csnım ama progesterone eksikliğin mi var daha önce düşük yaşadın mı ne sebeple verdi onu anlamaya çalışıyorum birde piki gördükten kaç gün sonra başladın kaç gün kullanacaksın kaç mg ve hangi markanın verdiği ?
Sen de bekliyor musun şu an canımYok canım hiç akıntımız yumurtladım ben geçen ay her zaman olmuyor bu ayda iki gün geldi belli belirsiz dün önceki gün bugün yok mesela
Doktor vermeden kullanılmaz o ilaçlar asla. Hormon ilaclaridir ve herkese farklı etki yapar kiminde yumurtlamayi baskılar veya tersi bir duruma neden olur... Bir arkadaşım kafasına göre doktor bana verdi diye doktora gitmeden klomen kullandı onda rahim duvarı inceliğine neden olmuştu ama bende olmamıştı. Lütfen doktor kontrolu olmadan böyle ilaçlar kullanmayın Allah korusun başka sıkıntılar olurAa bende mi kullansam bir zararı yoksa yumurtlama sonrası görünüyorum şuan
Duphaston 10mg olması lazımCanım hiç gebelik olmadı 2 yıldır olmuyor pco var Klomen verdi yumurta büyüdü sonra 28-29 yumurtlama günü 2 temmuzdan itibaren de kullan dedi hala kullanıyorum regl olana kadar olunca bırak dedi neden verdi bilmiyorum tutunsun diye demişti
Geçen ay da olmuştu bu akıntı o gün yapmıştım ama geç kaldım belkide oyüzden olmadı bilmiyorum. Şimdi 5-7-8 Temmuz ilişki oldu sizce bugünde değerlendirmeli miyimEvet yumurta çatlamadan sonra da 2-3 gün akıntı o şekilde sonradan benim kesildi
Neden yumurtlamanın 3. Günü degil de 2 temmuzda kullan demiş anlamadım tuhaf evet progesterone bebeğin tutunması için gerekli fazlası da zarar o ayrı ama benim kafama takılan yumurtlama 2 gün sürmüş neden 3. Günü başlatmadıCanım hiç gebelik olmadı 2 yıldır olmuyor pco var Klomen verdi yumurta büyüdü sonra 28-29 yumurtlama günü 2 temmuzdan itibaren de kullan dedi hala kullanıyorum regl olana kadar olunca bırak dedi neden verdi bilmiyorum tutunsun diye demişti
Allah korusun teşekkür ederim canom haklısın İnsanın kafası yanıyorDoktor vermeden kullanılmaz o ilaçlar asla. Hormon ilaclaridir ve herkese farklı etki yapar kiminde yumurtlamayi baskılar veya tersi bir duruma neden olur... Bir arkadaşım kafasına göre doktor bana verdi diye doktora gitmeden klomen kullandı onda rahim duvarı inceliğine neden olmuştu ama bende olmamıştı. Lütfen doktor kontrolu olmadan böyle ilaçlar kullanmayın Allah korusun başka sıkıntılar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?