Sat ne zaman yumurtlamadan ne zaman sonrs kan testi verdiniz

Benim bugün beyaz kremsi akıntım oldu chatgbt ye göre yumurtlama tamamlanmış luteal fazda olduğumu söylüyor. 7-8 temmuzda ilişki oldu sizce yakalayabilmiş miyimdir Daha adete çok varken bunu düşünmeye başladım

Hayır değilim şu an belli değil yani oluşursa diye yumurtlamadan sonrası için verdi sağlıklı oluşsun düşme riski olmasın diye bekliyorum bakalım inş gebeyimdir
İnaşllah csnım ama progesterone eksikliğin mi var daha önce düşük yaşadın mı ne sebeple verdi onu anlamaya çalışıyorum birde piki gördükten kaç gün sonra başladın kaç gün kullanacaksın kaç mg ve hangi markanın verdiği ?

Evet yumurta çatlamadan sonra da 2-3 gün akıntı o şekilde sonradan benim kesildi

İlla akıntı olması gerekiyor mu acaba beni yumurtlamadan sonra 3 gün geldi 2-3 kere sonra gelmedi hiç şu an 0 akıntı
Yok canım hiç akıntımız yumurtladım ben geçen ay her zaman olmuyor bu ayda iki gün geldi belli belirsiz dün önceki gün bugün yok mesela

Hayır değilim şu an belli değil yani oluşursa diye yumurtlamadan sonrası için verdi sağlıklı oluşsun düşme riski olmasın diye bekliyorum bakalım inş gebeyimdir
Aa bende mi kullansam bir zararı yoksa yumurtlama sonrası görünüyorum şuan

Canım hiç gebelik olmadı 2 yıldır olmuyor pco var Klomen verdi yumurta büyüdü sonra 28-29 yumurtlama günü 2 temmuzdan itibaren de kullan dedi hala kullanıyorum regl olana kadar olunca bırak dedi neden verdi bilmiyorum tutunsun diye demişti

Aa bende mi kullansam bir zararı yoksa yumurtlama sonrası görünüyorum şuan
Doktor vermeden kullanılmaz o ilaçlar asla. Hormon ilaclaridir ve herkese farklı etki yapar kiminde yumurtlamayi baskılar veya tersi bir duruma neden olur... Bir arkadaşım kafasına göre doktor bana verdi diye doktora gitmeden klomen kullandı onda rahim duvarı inceliğine neden olmuştu ama bende olmamıştı. Lütfen doktor kontrolu olmadan böyle ilaçlar kullanmayın Allah korusun başka sıkıntılar olur

Duphaston 10mg olması lazım

Evet yumurta çatlamadan sonra da 2-3 gün akıntı o şekilde sonradan benim kesildi
Geçen ay da olmuştu bu akıntı o gün yapmıştım ama geç kaldım belkide oyüzden olmadı bilmiyorum. Şimdi 5-7-8 Temmuz ilişki oldu sizce bugünde değerlendirmeli miyim

Neden yumurtlamanın 3. Günü degil de 2 temmuzda kullan demiş anlamadım tuhaf evet progesterone bebeğin tutunması için gerekli fazlası da zarar o ayrı ama benim kafama takılan yumurtlama 2 gün sürmüş neden 3. Günü başlatmadı

Allah korusun teşekkür ederim canom haklısın İnsanın kafası yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…