- 8 Ağustos 2024
- 296
- 290
- 23
sat 2 haziran. bende pkos var, sanırım geç yumurtladım. 26 Haziran itibari ile testlere başladım, 6 temmuz'da 15 ile öğrendim değerimi ve idrar da silik çıkmıştı. yumurtlama zamanımı tam kestiremiyorum o nedenle ama belirtilerimi düşünürsem 21 haziran'da yumurtladığımı tahmin ediyorumSat ne zaman yumurtlamadan ne zaman sonrs kan testi verdiniz
Sentetik keşke doğal olanından alsaydın doktorlar her zaman Türkiye’de bunu veriyorlar oysaki utrogestan doğalDuphaston 10mg olması lazım
Hayır kullanma sakın doktor vermeden doktoruna gidince sorarsın sadece sana uygunsa o tedaviyi uygularAa bende mi kullansam bir zararı yoksa yumurtlama sonrası görünüyorum şuan
Belirtilerin nelerdisat 2 haziran. bende pkos var, sanırım geç yumurtladım. 26 Haziran itibari ile testlere başladım, 6 temmuz'da 15 ile öğrendim değerimi ve idrar da silik çıkmıştı. yumurtlama zamanımı tam kestiremiyorum o nedenle ama belirtilerimi düşünürsem 21 haziran'da yumurtladığımı tahmin ediyorum
O nasıl ilk defa duydumSentetik keşke doğal olanından alsaydın doktorlar her zaman Türkiye’de bunu veriyorlar oysaki utrogestan doğal
Kesinlikle öyle klomen takip olmadan yapılırsa yanlış günde dediğiniz etkiye yol açar peogestoren yumurtlamadan sonra alınırsa bir sorun yaratmaz ama asıl soru şu nasıl kendi kafasına göre bir insan hormon ilacı almayı göze alırDoktor vermeden kullanılmaz o ilaçlar asla. Hormon ilaclaridir ve herkese farklı etki yapar kiminde yumurtlamayi baskılar veya tersi bir duruma neden olur... Bir arkadaşım kafasına göre doktor bana verdi diye doktora gitmeden klomen kullandı onda rahim duvarı inceliğine neden olmuştu ama bende olmamıştı. Lütfen doktor kontrolu olmadan böyle ilaçlar kullanmayın Allah korusun başka sıkıntılar olur
Peogestorene canım doğal progestoren senin vücudunun ürettiğiyle aynı Google yaz araştır ne demek istediğimi anlarsınO nasıl ilk defa duydum
Yarın değerlendir canım gün aşırı en sağlıklısı 8 de olan ilişki yeterli bugün içinGeçen ay da olmuştu bu akıntı o gün yapmıştım ama geç kaldım belkide oyüzden olmadı bilmiyorum. Şimdi 5-7-8 Temmuz ilişki oldu sizce bugünde değerlendirmeli miyim
yumurtlama dönemi yumurta akı gibi akıntım oldu, memelerim şişti ve sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrım oldu öksüremiyor, hapşıramıyordum. hatta gebelik sandım sonra test üstüne test ama hep negatif gördüm. tam kesin bebiş yok dediğim günkü testim pozitif çıktı işte :) şu an memelerimdeki şişlik ve hassasiyet sıfır. sadece regl olacak gibi kasık ağrılarım var ve sindirimim bir hareketlenip bir bozuluyor. sık idrara çıkma isteğim ve çok uykum var buna ek. belirti ararken daha çok belirtim vardıBelirtilerin nelerdi
ağlayacağım şimdi, çok teşekkür ederim. inşallah öyle olur <3 amiiinRabbim en hayırlısını versin dilerim Salih bir evladınız olur hiç stres yapma onlar çok güçlü sen ne hissedersen ona göre ilerler herşey olumlu hisset bu sefer birbirinize sıkı sıkı tutunun inşallah
Aslında ben progesteron değerimi bilmiyorum sonuç çıkmadı bakılmadı mı o hastanede bakılmıyor mu anlamadım. Bu ayda olmazsa tekrar isteyeceğim onuHayır kullanma sakın doktor vermeden doktoruna gidince sorarsın sadece sana uygunsa o tedaviyi uygular
Peki akıntın var mı benim vardı da 2 gündür kesildiyumurtlama dönemi yumurta akı gibi akıntım oldu, memelerim şişti ve sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrım oldu öksüremiyor, hapşıramıyordum. hatta gebelik sandım sonra test üstüne test ama hep negatif gördüm. tam kesin bebiş yok dediğim günkü testim pozitif çıktı işte :) şu an memelerimdeki şişlik ve hassasiyet sıfır. sadece regl olacak gibi kasık ağrılarım var ve sindirimim bir hareketlenip bir bozuluyor. sık idrara çıkma isteğim ve çok uykum var buna ek. belirti ararken daha çok belirtim vardıpkos nedeniyle regl olmayınca işte her gün test yaptım ve sanırım yerleşir yerleşmez de öğrendim
Canım dediğin şey takviye gibi bir şey mi doğal progestoren yazınca gıdalar çıkıyor sadecePeogestorene canım doğal progestoren senin vücudunun ürettiğiyle aynı Google yaz araştır ne demek istediğimi anlarsın
Hormonlari bozup regli bile geciktiriyo benim regl gecikince dr en son çare veriyo ondan sonra kaç ay ceremesini cekiyorumAa bende mi kullansam bir zararı yoksa yumurtlama sonrası görünüyorum şuan
kaset testte çok silik çizgi gördüm ve öylelikle kan vermeye gittim evet. yumurtlama dönemimde çok belirtim vardı, diğer postta yazdım orayı görmüşsün sanırım :) şimdi 2 güne bir kan veriyorum, evde de aynı marka testle testi tekrar ediyorum her geçen gün koyulaşma oluyorBelirtilerin neydi 15 beta idrar testinde cıktı mı
Progestoren ım 0,20 ymiş nasıl güzel görünüyorKesinlikle öyle klomen takip olmadan yapılırsa yanlış günde dediğiniz etkiye yol açar peogestoren yumurtlamadan sonra alınırsa bir sorun yaratmaz ama asıl soru şu nasıl kendi kafasına göre bir insan hormon ilacı almayı göze alır
şu an sanki çok çok çok açık sarı bir su gibi ara ara akıntım oluyor, altım hep nemli gibi yani. ama ekstra bir şeyim olmadıPeki akıntın var mı benim vardı da 2 gündür kesildi
Bütün her şeyine baktır genel kapsamlı adetin 2-3. GünüAslında ben progesteron değerimi bilmiyorum sonuç çıkmadı bakılmadı mı o hastanede bakılmıyor mu anlamadım. Bu ayda olmazsa tekrar isteyeceğim onu
Ne olduğunu bilmiyordum kullanmam asla teşekkür ederimHormonlari bozup regli bile geciktiriyo benim regl gecikince dr en son çare veriyo ondan sonra kaç ay ceremesini cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?