- 4 Temmuz 2025
- 164
- 57
- 13
- 25
Yumurtlamadan kaç gün sonra test pozitif gördünyumurtlama dönemi yumurta akı gibi akıntım oldu, memelerim şişti ve sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrım oldu öksüremiyor, hapşıramıyordum. hatta gebelik sandım sonra test üstüne test ama hep negatif gördüm. tam kesin bebiş yok dediğim günkü testim pozitif çıktı işte :) şu an memelerimdeki şişlik ve hassasiyet sıfır. sadece regl olacak gibi kasık ağrılarım var ve sindirimim bir hareketlenip bir bozuluyor. sık idrara çıkma isteğim ve çok uykum var buna ek. belirti ararken daha çok belirtim vardıpkos nedeniyle regl olmayınca işte her gün test yaptım ve sanırım yerleşir yerleşmez de öğrendim
hayırlı olsunnn 15 beta kaset testte nasıl çıkmış yaaa valla tebriklerşu an sanki çok çok çok açık sarı bir su gibi ara ara akıntım oluyor, altım hep nemli gibi yani. ama ekstra bir şeyim olmadı
Amh fsh lh tsh prolaktin Estradiol bakıldı progesteronda istendi ama sonuç yok. Adetin 2. Günü baktıracağım eğer ki olmazsa. Başka neler olması lazımdı?Bütün her şeyine baktır genel kapsamlı adetin 2-3. Günü
Ay bayağı düşükmüş adetin 2. Günüydü bu 5-20 mg arası olması gerekiyormuş düşükmüşProgestoren ım 0,20 ymiş nasıl güzel görünüyor
vallahi buraya yüklediğimde görünmedi mesela ama ben gözle görmüştümhayırlı olsunnn 15 beta kaset testte nasıl çıkmış yaaa valla tebrikler
21 haziran'da yumurtladığımı tahmin ediyorum, pkos nedeniyle net değil hiçbir şey ama, 6 temmuzda da yani 15.günde de pozitif gördümYumurtlamadan kaç gün sonra test pozitif gördün
Hangi gün test yapmış gecikme olunca mıvallahi buraya yüklediğimde görünmedi mesela ama ben gözle görmüştüm25 ya hassasiyeti, çok çok silik de olsa çıkardı vallahi. varsa çıkıyormuş incik cincik bunca zaman boşa aramışım onu anladım..
Benim de Pcos 11. Ya da 10. Gündeyim negatif çıkıyorum yarın sabah kan versem çıkar mı acaba21 haziran'da yumurtladığımı tahmin ediyorum, pkos nedeniyle net değil hiçbir şey ama, 6 temmuzda da yani 15.günde de pozitif gördüm
Değerin çok güzel artmış canım maşallah bizlere de nasip olur inşallah dua et bizedevallahi buraya yüklediğimde görünmedi mesela ama ben gözle görmüştüm25 ya hassasiyeti, çok çok silik de olsa çıkardı vallahi. varsa çıkıyormuş incik cincik bunca zaman boşa aramışım onu anladım..
dualarım hep sizinle, her gece dualarla uyuyorum hepsine bebek isteyen buna benim gibi hasret kalan anne adaylarını da katıyorum <3 siz de sağlıkla ilerlemesi için dualarınızı esirgemeyin lütfen <3Değerin çok güzel artmış canım maşallah bizlere de nasip olur inşallah dua et bizede
Sen doktor yazmış dedin diye doğal olanını söyledim utrogestan diye yaz çıkar yapay zekaya sorgulat sana verdiği ile bunu detaylı anlatır diye düşünüyorumCanım dediğin şey takviye gibi bir şey mi doğal progestoren yazınca gıdalar çıkıyor sadece
Tamam araştırıyorum şimdi doktora gidince de söylerimSen doktor yazmış dedin diye doğal olanını söyledim utrogestan diye yaz çıkar yapay zekaya sorgulat sana verdiği ile bunu detaylı anlatır diye düşünüyorum
ben 10. günde kan verdim <0,002 çıkmıştı ve yine hamile değilim diye ağlama krizlerine girip kendimi mahvetmiştim, bu aydan da umudu kesip sigaraya falan hiç dikkat etmemiştim. sonra pişman oldum, pkos varsa erken bence. ben döngümün 35. gününde 15'i gördüm, bence bekle canımBenim de Pcos 11. Ya da 10. Gündeyim negatif çıkıyorum yarın sabah kan versem çıkar mı acaba
Tabikiii bizlerde dua ediyoruz sağlıkla devam etsin gebeliğiniz inşallahta o minik ellere kavuşursunuz inşallah çok mutlu oluyoruz gebelik haberlerinedualarım hep sizinle, her gece dualarla uyuyorum hepsine bebek isteyen buna benim gibi hasret kalan anne adaylarını da katıyorum <3 siz de sağlıkla ilerlemesi için dualarınızı esirgemeyin lütfen <3
normal döngüsü olan birine göre 1 temmuz bat'tı ama pkos işte döngüm dengesiz. ben 26 haziran'dan başladım, 2 günde 1 test yaptım. döngümün 35. gününde 15 çıktı, muhtemelen geç yumurtladım tutar tutmaz da öğrendimHangi gün test yapmış gecikme olunca mı
Döngüm normalde 28 yine fazla sürmez sık regl pcosuyumben 10. günde kan verdim <0,002 çıkmıştı ve yine hamile değilim diye ağlama krizlerine girip kendimi mahvetmiştim, bu aydan da umudu kesip sigaraya falan hiç dikkat etmemiştim. sonra pişman oldum, pkos varsa erken bence. ben döngümün 35. gününde 15'i gördüm, bence bekle canım
bence yine de 3-4 gün daha bekle :)Döngüm normalde 28 yine fazla sürmez sık regl pcosuyum
Niye senin böyleAy yine pik 3. Gün bu yine geçen ay gibi açılmayacak bence ya kafayı yiyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?