Yumurtlamadan kaç gün sonra test pozitif gördün

Değerin çok güzel artmış canım maşallah bizlere de nasip olur inşallah dua et bizede

Değerin çok güzel artmış canım maşallah bizlere de nasip olur inşallah dua et bizede
dualarım hep sizinle, her gece dualarla uyuyorum hepsine bebek isteyen buna benim gibi hasret kalan anne adaylarını da katıyorum <3 siz de sağlıkla ilerlemesi için dualarınızı esirgemeyin lütfen <3

Canım dediğin şey takviye gibi bir şey mi doğal progestoren yazınca gıdalar çıkıyor sadece
Sen doktor yazmış dedin diye doğal olanını söyledim utrogestan diye yaz çıkar yapay zekaya sorgulat sana verdiği ile bunu detaylı anlatır diye düşünüyorum

Benim de Pcos 11. Ya da 10. Gündeyim negatif çıkıyorum yarın sabah kan versem çıkar mı acaba
ben 10. günde kan verdim <0,002 çıkmıştı ve yine hamile değilim diye ağlama krizlerine girip kendimi mahvetmiştim, bu aydan da umudu kesip sigaraya falan hiç dikkat etmemiştim. sonra pişman oldum, pkos varsa erken bence. ben döngümün 35. gününde 15'i gördüm, bence bekle canım

dualarım hep sizinle, her gece dualarla uyuyorum hepsine bebek isteyen buna benim gibi hasret kalan anne adaylarını da katıyorum <3 siz de sağlıkla ilerlemesi için dualarınızı esirgemeyin lütfen <3
Tabikiii bizlerde dua ediyoruz sağlıkla devam etsin gebeliğiniz inşallahta o minik ellere kavuşursunuz inşallah çok mutlu oluyoruz gebelik haberlerine

Hangi gün test yapmış gecikme olunca mı
normal döngüsü olan birine göre 1 temmuz bat'tı ama pkos işte döngüm dengesiz. ben 26 haziran'dan başladım, 2 günde 1 test yaptım. döngümün 35. gününde 15 çıktı, muhtemelen geç yumurtladım tutar tutmaz da öğrendim

Ay yine pik 3. Gün bu yine geçen ay gibi açılmayacak bence ya kafayı yiyecegim

Eklentiler

• image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 24
Döngüm normalde 28 yine fazla sürmez sık regl pcosuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…