Eczaneden çubuk olandan edin derim çok faydası oluyor ovülasyon testinden daha çok
Aslında şu idrarla bakılan PdG idrarda Progesteron çubuk testinden alıp pik bittikten 3 gün sonra bakıp çatlama oldu mu anlamak en mantıklısı gibi sürekli merak edeceğimize ondan alıp yapayım da çatladı mı acaba sorusu kalmasın

Ya Regl yaklaşırken regl olup olmıcağımı da anladığım için ölçerle rahatlık geliyor

Ayyy inanamıyorum canım. Diğer başlıkta bayağı konuşmuştuk. Çok sevindim tebrik ederim. Umarım sağlıkla artar

Düzenli canım adetim de falan hiç bi sorun yok en son kürtaj oldum 2 yıl geçti hala bişey yok. Ondan öncesinde de 3 yıl uğraşmıştım yani gebe kalmak benim için deveye hendek atlatmak gibi bişey okadar yıl uğraşıp düşürünce insan daha çok üzülüyor ben aylarca kendime gelemedim

Evet öyledir mutlaka ama gebe kalmışsın bir kere demek ki sorunun yok bence senin psikolojik olabilir

Ay tabikiii önemli olan bu kıymetli zamanı endişesiz güzel yaşamak

Benım sabahtan beri regl olcakmıs gibi sancım var pet taktım işe geldım hâlâ beklıyorım bakalım acaba yarın bı test yapsamı
Valla bende de aynı. Aslında reglim dün bekleniyordu gelmedi, bugün de daha gelmedi. 2 gündür bende "aha şimdi başladı" diyip tuvalete kaçıyorum, ped takıyorum zaten, sadece akıntım var o kadar.
Yarın bir check-up yaptıracağım da, acaba diyorum test yapayım sabah belki sürpriz birşeyler olur gitmişken kan vermeye beta da vereyim mi? Ya da kan vereyim her ihtimale karşı genel tahlillerle birlikte

Sizin bat ne zamandı? Yarın sabaha kadar başlamasa birlikte yapıp paylaşalım mı?

Bugünde pik olursa yarında açılma olmazsa havuç yesem fayda eder mi bunu deneyen oldu mu bana çok mantıklı gelmiyor da sorayım dedim
Kuzum havuc hem yumurta buyutuyirmus hemde catlatiyirmus bunu bana tup bebek tedavisindeyken hemşire söylemişti havuc suyu içtim hep omu bilmem tutmustu

Kuzum havuc hem yumurta buyutuyirmus hemde catlatiyirmus bunu bana tup bebek tedavisindeyken hemşire söylemişti havuc suyu içtim hep omu bilmem tutmustu
Ay hemen yemeye başlıyorum o zaman ya teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…