Havuç ye aşkımmmmAy yine pik 3. Gün bu yine geçen ay gibi açılmayacak bence ya kafayı yiyecegim
Bilmiyorum ki şubatta mayısta hiç pik olmadı haziranda soldu 5 gün sürdü şimdi temmuzda bugün 3 gün pik halaNiye senin böyle
Valla kaçtan yemeliyim ?Havuç ye aşkımmmm
Beklemeliyim üzülmemek için doğrubence yine de 3-4 gün daha bekle :)
Ateş ölçer ile de takip et benceAy yine pik 3. Gün bu yine geçen ay gibi açılmayacak bence ya kafayı yiyecegim
Canım malesef ateş ölçerim yokAteş ölçer ile de takip et bence
Eczaneden çubuk olandan edin derim çok faydası oluyor ovülasyon testinden daha çokCanım malesef ateş ölçerim yok
2 3Valla kaçtan yemeliyim ?
Aslında şu idrarla bakılan PdG idrarda Progesteron çubuk testinden alıp pik bittikten 3 gün sonra bakıp çatlama oldu mu anlamak en mantıklısı gibi sürekli merak edeceğimize ondan alıp yapayım da çatladı mı acaba sorusu kalmasınEczaneden çubuk olandan edin derim çok faydası oluyor ovülasyon testinden daha çok
Tamamdır yarın yiyecegim alıp2 3yani dene bi ama uzarsa dene yarında şuan değil sonuçta yumurtan olgunlaşıyor olabilir
Ya Regl yaklaşırken regl olup olmıcağımı da anladığım için ölçerle rahatlık geliyorAslında şu idrarla bakılan PdG idrarda Progesteron çubuk testinden alıp pik bittikten 3 gün sonra bakıp çatlama oldu mu anlamak en mantıklısı gibi sürekli merak edeceğimize ondan alıp yapayım da çatladı mı acaba sorusu kalmasın
Ayyy inanamıyorum canım. Diğer başlıkta bayağı konuşmuştuk. Çok sevindim tebrik ederim. Umarım sağlıkla artarben 6 temmuz'da 15 beta ile öğrendim. dün kan verdim 81'e yükselmiş. yarın yine kan verip cumartesi doktora gideceğim. ilk bebeğimi düşük ile kaybetmiştim, dualarınıza ihtiyacımm var kızlar <3 rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun
Düzenli canım adetim de falan hiç bi sorun yok en son kürtaj oldum 2 yıl geçti hala bişey yok. Ondan öncesinde de 3 yıl uğraşmıştım yani gebe kalmak benim için deveye hendek atlatmak gibi bişey okadar yıl uğraşıp düşürünce insan daha çok üzülüyor ben aylarca kendime gelemedimBen 29 um amh değerim seninle aynı ama tek başına olur olmaz demek için amh yeterli değil kaliteli bir adet yumurta ve sperm yeter. Sağlıklı yumurta olsun önemli olan o. Stres vs çok etkiliyor insanı .. senin adetin düzenli ve normal mi ? Benim süresi kısaldı mesela 2 gün sürüyor sadece
Evet öyledir mutlaka ama gebe kalmışsın bir kere demek ki sorunun yok bence senin psikolojik olabilirDüzenli canım adetim de falan hiç bi sorun yok en son kürtaj oldum 2 yıl geçti hala bişey yok. Ondan öncesinde de 3 yıl uğraşmıştım yani gebe kalmak benim için deveye hendek atlatmak gibi bişey okadar yıl uğraşıp düşürünce insan daha çok üzülüyor ben aylarca kendime gelemedim
Ay tabikiii önemli olan bu kıymetli zamanı endişesiz güzel yaşamakaslında içim çok endişeli ama sürekli düşünerek de olmaz ki. şunu anladım her haftada bir risk bir endişelenecek konu mutlaka oluyor. o yüzden kötüyü düşünmeyip kendimi "anayım ben" moduna sokmaya karar verdimbeta iyi gitti çok şükür, biraz o içime su serpti zaten. teşekkür ederim <3
Valla bende de aynı. Aslında reglim dün bekleniyordu gelmedi, bugün de daha gelmedi. 2 gündür bende "aha şimdi başladı" diyip tuvalete kaçıyorum, ped takıyorum zaten, sadece akıntım var o kadar.Benım sabahtan beri regl olcakmıs gibi sancım var pet taktım işe geldım hâlâ beklıyorım bakalım acaba yarın bı test yapsamı
Ayy çok güzel maşallah inşallah tutunurBugün ovülasyon testinde 9. Günü yapacağım iki gündür pik hatta dur çekip atim bu ay hiç beyaz olmadan böyle başladı
Kuzum havuc hem yumurta buyutuyirmus hemde catlatiyirmus bunu bana tup bebek tedavisindeyken hemşire söylemişti havuc suyu içtim hep omu bilmem tutmustuBugünde pik olursa yarında açılma olmazsa havuç yesem fayda eder mi bunu deneyen oldu mu bana çok mantıklı gelmiyor da sorayım dedim
Ay hemen yemeye başlıyorum o zaman ya teşekkürler canımKuzum havuc hem yumurta buyutuyirmus hemde catlatiyirmus bunu bana tup bebek tedavisindeyken hemşire söylemişti havuc suyu içtim hep omu bilmem tutmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?