Ver kızım tabi ki bence sen hamilesin aha buraya yazıyorum bu ay ikimiz de hamileyizValla bende de aynı. Aslında reglim dün bekleniyordu gelmedi, bugün de daha gelmedi. 2 gündür bende "aha şimdi başladı" diyip tuvalete kaçıyorum, ped takıyorum zaten, sadece akıntım var o kadar.
Yarın bir check-up yaptıracağım da, acaba diyorum test yapayım sabah belki sürpriz birşeyler olur gitmişken kan vermeye beta da vereyim mi? Ya da kan vereyim her ihtimale karşı genel tahlillerle birlikte
Sizin bat ne zamandı? Yarın sabaha kadar başlamasa birlikte yapıp paylaşalım mı?
Bol şans bu ay içinMerhaba kızlar,
Benimde regl bugün bitti yarından itibaren lh testlerine başlayacağım. Bu ay hepimize şans getirsin.
Sen idrar testi yapmış mıydın hiçValla bende de aynı. Aslında reglim dün bekleniyordu gelmedi, bugün de daha gelmedi. 2 gündür bende "aha şimdi başladı" diyip tuvalete kaçıyorum, ped takıyorum zaten, sadece akıntım var o kadar.
Yarın bir check-up yaptıracağım da, acaba diyorum test yapayım sabah belki sürpriz birşeyler olur gitmişken kan vermeye beta da vereyim mi? Ya da kan vereyim her ihtimale karşı genel tahlillerle birlikte
Sizin bat ne zamandı? Yarın sabaha kadar başlamasa birlikte yapıp paylaşalım mı?
Ay ağzından bal damlıyor kız yerim seniiiVer kızım tabi ki bence sen hamilesin aha buraya yazıyorum bu ay ikimiz de hamileyiz
Onu ilk defa senden duydum bebekAslında şu idrarla bakılan PdG idrarda Progesteron çubuk testinden alıp pik bittikten 3 gün sonra bakıp çatlama oldu mu anlamak en mantıklısı gibi sürekli merak edeceğimize ondan alıp yapayım da çatladı mı acaba sorusu kalmasın
Yarın yaparsan Bizede atYapmazmıyım, tam 8 tane yaptım. Sadece bugün yapmadım sabah, artık dedim yeter bembeyaz test görüp mazoşistlik yapma
Sen ne zaman yapacaktınYarın yaparsan Bizede at
İçimden geçmiştin bugün var ya sen
Atayım kuzum da umarım gönül ferahlatan birşeyler olur... atarım yine de her ne olsa.
Sende durumlar nasıl? Bat bugündü galiba?
Benim bat 11 Temmuz. Ben yapmıştım negatifti. Regl olmazsam tekrarlayacağımSen ne zaman yapacaktın
Ya çok teşekkür ederimİçimden geçmiştin bugün var ya sentebrik ederimmmm çok sevindim hayırlı olsun inşallah
Çatlama ne zamandı belirtiler neydi
Çünkü biz kankanız seninYa çok teşekkür ederimdirek size gönderdim biliyor musun? Eşime bile söyleyemedim daha
Çatlama vs takip etmemiştim, deneyelim demişyik gün aşırı denedik. Ama aşırı göğüs hassasiyetim vardı bi süredir, 3-4 gündür de kasıklarımda bir şey batıyordu. Bir şey dürttü bugün yaptım
Amin aşkım ya çok eskiyiz artık burda gebelik topiğine gitmek istiyorumAy ağzından bal damlıyor kız yerim seniiiinşallah inşallah bu ay çifte pozitifler görürüz de bir-birimizi tebrik ederiz
Ayyy tebriklerrrrr
Prodictor, dedim 1 tane al çıkarsa çıkar zatenÇünkü biz kankanız senin
Bat ne zamandı? Predictor mu oya çok sevindim valla var ya sırayla herkes mutlu oluyor dualarında bizide unutma nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?