Ver kızım tabi ki bence sen hamilesin aha buraya yazıyorum bu ay ikimiz de hamileyiz

Sen idrar testi yapmış mıydın hiç

Onu ilk defa senden duydum bebek

Son 3-4 gündür kocamla boşanmalı tartışmalara giriyorum. Zavallı adam beni sakinleştirecek diye elden ayaktan gidiyor, vicdan yapıyorum artık. Aşırı derecede alıngan ve hassas oldum. Hormonlar bizi alt-üst ediyor, ya da gebelik bekleme psikolojisi bizi alt-üst etti. İnsanız sonuçta... 2 gün önce cinnet geçirmem de cabası. Artık ne olacaksa olsun yaa regl başlayacaksa da başlasın bitsin yeni döngümü yaşayayım diyorum.
Hamileysem de yazık çocuğa o kadar bağırdım çağırdım boşuna stres

İçimden geçmiştin bugün var ya sen tebrik ederimmmm çok sevindim hayırlı olsun inşallah
Çatlama ne zamandı belirtiler neydi
Ya çok teşekkür ederim direk size gönderdim biliyor musun? Eşime bile söyleyemedim daha
Çatlama vs takip etmemiştim, deneyelim demişyik gün aşırı denedik. Ama aşırı göğüs hassasiyetim vardı bi süredir, 3-4 gündür de kasıklarımda bir şey batıyordu. Bir şey dürttü bugün yaptım

Çünkü biz kankanız senin
Bat ne zamandı? Predictor mu o ya çok sevindim valla var ya sırayla herkes mutlu oluyor dualarında bizide unutma nolur

Çünkü biz kankanız senin
Bat ne zamandı? Predictor mu o ya çok sevindim valla var ya sırayla herkes mutlu oluyor dualarında bizide unutma nolur
Prodictor, dedim 1 tane al çıkarsa çıkar zaten
Acile gidip gitmemek konusunda çok kararsızım şu an
Unutur muyum hiç, hep birlikte sağlıkla bekleyelim bebişlerimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…