Ah yapma sen bu süreci yaşarken oda bu süreci seninle beraber paylaşıyor sen bedenen o zihnen bu savaşı veriyor emin ol yansıtmıyorlar belki ama bu onların bu süreçte üzülmedikleri anlamına gelmez ona haksızlık etme lütfen kendine de bunu yapma yanında olmaya çabalayan seni alttan alan bir partnerin yol arkadaşın var onu incitme yok yereSon 3-4 gündür kocamla boşanmalı tartışmalara giriyorum. Zavallı adam beni sakinleştirecek diye elden ayaktan gidiyor, vicdan yapıyorum artık. Aşırı derecede alıngan ve hassas oldum. Hormonlar bizi alt-üst ediyor, ya da gebelik bekleme psikolojisi bizi alt-üst etti. İnsanız sonuçta... 2 gün önce cinnet geçirmem de cabası. Artık ne olacaksa olsun yaa regl başlayacaksa da başlasın bitsin yeni döngümü yaşayayım diyorum.
Hamileysem de yazık çocuğa o kadar bağırdım çağırdım boşuna stres
çok teşekkür ederimAyyy tebriklerrrrr
Bat ne zamandı ? Karar senin ama bebek el sallıyorProdictor, dedim 1 tane al çıkarsa çıkar zaten
Acile gidip gitmemek konusunda çok kararsızım şu an
Unutur muyum hiç, hep birlikte sağlıkla bekleyelim bebişlerimizi inşallah
10 temmuzdu kuzum. Valla salladı minik eliniBat ne zamandı ? Karar senin ama bebek el sallıyor
Evet aşkım çatlama oldu mu olmadımı onu öğreniyorsunOnu ilk defa senden duydum bebek
Maşallah maşallah bayada belirgin10 temmuzdu kuzum. Valla salladı minik elini
Ay kuzum gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah çok sevindim dua et bizlereYa çok teşekkür ederimdirek size gönderdim biliyor musun? Eşime bile söyleyemedim daha
Çatlama vs takip etmemiştim, deneyelim demişyik gün aşırı denedik. Ama aşırı göğüs hassasiyetim vardı bi süredir, 3-4 gündür de kasıklarımda bir şey batıyordu. Bir şey dürttü bugün yaptım
Poffffff valla enerjim bittiEvet aşkım çatlama oldu mu olmadımı onu öğreniyorsun
Kız adet oldun sandım hahahahHamile anlamında
Yaaaa hayırlı olsun işte pozitif çıktımı böyle cikicakkki oylemi böylemi demiycez
En güzel elenmeBir kişi daha elendiiiiii
18-20 haziran arası bi akıntım oldu benim, gün aşırı denediğimiz için zaten değerlenmiş oldu eğer o aralıkta ise. Göğüs hassasiyetim ilk başladı, sonra gaz sancısı gibi şişliğim vardı ki ikisi de hala var. 2-3 gündür minik minik batıyor kasıklarım bir de. Bunlar dışında hiç bişey yok. Sürpriz yapmam diyordum ama yapcam sanırımMaşallah maşallah bayada belirgineşime sürpriz yappppp bel ağrın vs oldu mu hiç sanki dün Akıntı konuşuyordunuz
Canım çok teşekkür ederimAy kuzum gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah çok sevindim dua et bizlere
Öyle oldu valla ya şoktayım bendeYaaaa hayırlı olsun işte pozitif çıktımı böyle cikicakkki oylemi böylemi demiycez
bu çizgiye yapılır18-20 haziran arası bi akıntım oldu benim, gün aşırı denediğimiz için zaten değerlenmiş oldu eğer o aralıkta ise. Göğüs hassasiyetim ilk başladı, sonra gaz sancısı gibi şişliğim vardı ki ikisi de hala var. 2-3 gündür minik minik batıyor kasıklarım bir de. Bunlar dışında hiç bişey yok. Sürpriz yapmam diyordum ama yapcam sanırım
Canım çok teşekkür ederimetmez olur muyum hiç, hep dualarımdasınız zaten
Bizlerde dua et ayağını sürü peşinden gelelimÖyle oldu valla ya şoktayım bendeteşekkür ederim çok çok
Çok tatlısınbu çizgiye yapılır
Etmez olur muyum hiç?Bizlerde dua et ayağını sürü peşinden gelelim
Ay valla çizgi var mıydı acaba kuruma mı dedirtmeyen test maşallah diyorum darısı bizlere olsun inşallahÇok tatlısın
Etmez olur muyum hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?