Ah yapma sen bu süreci yaşarken oda bu süreci seninle beraber paylaşıyor sen bedenen o zihnen bu savaşı veriyor emin ol yansıtmıyorlar belki ama bu onların bu süreçte üzülmedikleri anlamına gelmez ona haksızlık etme lütfen kendine de bunu yapma yanında olmaya çabalayan seni alttan alan bir partnerin yol arkadaşın var onu incitme yok yere

Kızlae simdi ben bugün predictor yaptım ya yarın sabah awox yapsam o da algılar mı ypksa 1 gün ara veriym 11 temmuzda mı yapayım ne diyorsunuz hassasiyet farklı sanırım

Prodictor, dedim 1 tane al çıkarsa çıkar zaten
Acile gidip gitmemek konusunda çok kararsızım şu an
Unutur muyum hiç, hep birlikte sağlıkla bekleyelim bebişlerimizi inşallah
Bat ne zamandı ? Karar senin ama bebek el sallıyor

Ay kuzum gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah çok sevindim dua et bizlere

Maşallah maşallah bayada belirgin eşime sürpriz yappppp bel ağrın vs oldu mu hiç sanki dün Akıntı konuşuyordunuz
18-20 haziran arası bi akıntım oldu benim, gün aşırı denediğimiz için zaten değerlenmiş oldu eğer o aralıkta ise. Göğüs hassasiyetim ilk başladı, sonra gaz sancısı gibi şişliğim vardı ki ikisi de hala var. 2-3 gündür minik minik batıyor kasıklarım bir de. Bunlar dışında hiç bişey yok. Sürpriz yapmam diyordum ama yapcam sanırım
Ay kuzum gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah çok sevindim dua et bizlere
Canım çok teşekkür ederim etmez olur muyum hiç, hep dualarımdasınız zaten

bu çizgiye yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…