- 30 Haziran 2025
- 507
- 344
- 18
- 25
Darısa bize insallahMasadan bir bir eksiliyor dostlar
Seninle batlarımız aynı ben test yapmaya aşırı korkuyorumDarısa bize insallah
1 gün kalmış neden yapmıyorsunSeninle batlarımız aynı ben test yapmaya aşırı korkuyorumhafif ağrılarım da var ya
Bende bugün korka korka yaptım hafif bir sey cıktı ama emin değilim yarın mı yapsam sonraki gün mü kan mı versem napsam hiçbir şey bilmiyorum negatif olmasından cok korkuyorumSeninle batlarımız aynı ben test yapmaya aşırı korkuyorumhafif ağrılarım da var ya
Bence kandan önce biraz koyulaşma takip edin yani biraz daha belirgin olunca verinBende bugün korka korka yaptım hafif bir sey cıktı ama emin değilim yarın mı yapsam sonraki gün mü kan mı versem napsam hiçbir şey bilmiyorum negatif olmasından cok korkuyorum
Koyulaşma varsa takip etmek kolayda ya yoksaBence kandan önce biraz koyulaşma takip edin yani biraz daha belirgin olunca verin
Kız rahat ol bi bence var zaten duramayacaksın yapacaksın awox da gelmiş hazır yap dedim sabah dedinKoyulaşma varsa takip etmek kolayda ya yoksa
1 gün kalmış neden yapmıyorsunben 30 tane yaptım heralde son 2 gün kaldı
Çünkü çok sıkıldım artık beyaz ekran görmektenBende bugün korka korka yaptım hafif bir sey cıktı ama emin değilim yarın mı yapsam sonraki gün mü kan mı versem napsam hiçbir şey bilmiyorum negatif olmasından cok korkuyorum
Çünkü çok sıkıldım artık beyaz ekran görmekten
Kanka öyle de awoxun hassasiyeti predictorle aynı değilki awoxta cıkmazsa yıkılırım dkfkffkfkfkkdfkKız rahat ol bi bence var zaten duramayacaksın yapacaksın awox da gelmiş hazır yap dedim sabah dedinsabah senin için erken kalkcam yap at hemen
Awox da düşük betaları algılıyor diye biliyorum. Sabahı bekleyeceğiz o zaman. Ben predictor da çizgi gördüm pembik var diye düşünüyorum açıkcasıKanka öyle de awoxun hassasiyeti predictorle aynı değilki awoxta cıkmazsa yıkılırım dkfkffkfkfkkdfk
Ben 7 8 gün falan kullandım. Normali nasıldır bilmiyorumKızlar corek otu tarcin kurunu pik görüncemi birakmaliyiz kac defa sordum biliyorum ama benim aklım gidik durumda
İçimde bi his senin var diyo canimSeninle batlarımız aynı ben test yapmaya aşırı korkuyorumhafif ağrılarım da var ya
Ay keşke kuzum ya yemin ederim mutluluktan ölürüm herhaldeİçimde bi his senin var diyo canim
Bu ne ise yarıyor tatlimBen 7 8 gün falan kullandım. Normali nasıldır bilmiyorum
Bilmiyorum ama vallahi içimdeki ses öyle soyluyoAy keşke kuzum ya yemin ederim mutluluktan ölürüm herhalde
Hahahah yaaa artık en sevdiğim insan sensinBilmiyorum ama vallahi içimdeki ses öyle soyluyo
Sonucunu 4 gozle bekliyorumHahahah yaaa artık en sevdiğim insan sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?