Seninle batlarımız aynı ben test yapmaya aşırı korkuyorum hafif ağrılarım da var ya
Bende bugün korka korka yaptım hafif bir sey cıktı ama emin değilim yarın mı yapsam sonraki gün mü kan mı versem napsam hiçbir şey bilmiyorum negatif olmasından cok korkuyorum

Bende bugün korka korka yaptım hafif bir sey cıktı ama emin değilim yarın mı yapsam sonraki gün mü kan mı versem napsam hiçbir şey bilmiyorum negatif olmasından cok korkuyorum
Bence kandan önce biraz koyulaşma takip edin yani biraz daha belirgin olunca verin

1 gün kalmış neden yapmıyorsun ben 30 tane yaptım heralde son 2 gün kaldı
Çünkü çok sıkıldım artık beyaz ekran görmekten

Kız rahat ol bi bence var zaten duramayacaksın yapacaksın awox da gelmiş hazır yap dedim sabah dedin sabah senin için erken kalkcam yap at hemen
Kanka öyle de awoxun hassasiyeti predictorle aynı değilki awoxta cıkmazsa yıkılırım dkfkffkfkfkkdfk

Kanka öyle de awoxun hassasiyeti predictorle aynı değilki awoxta cıkmazsa yıkılırım dkfkffkfkfkkdfk
Awox da düşük betaları algılıyor diye biliyorum. Sabahı bekleyeceğiz o zaman. Ben predictor da çizgi gördüm pembik var diye düşünüyorum açıkcası senin yerinde olsam şimdiye yapmıştım hepinizin sabrına hayranım

Kızlar corek otu tarcin kurunu pik görüncemi birakmaliyiz kac defa sordum biliyorum ama benim aklım gidik durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…