Harikaaa hayırlısı olsun hadı bakalım

Benım bat Yarın normalde ama ben 11 ı diye kurdum kafamda ne olur ne olmaz dıye ama sanırım yarın test alıp yapcam ne olacaksa olsun stres yapmaktan başka bişey değil bıde regl sancım benım böyle değil ki bu sancılad böyle tatlı tatlı sancılar ve kısa sürüyo o yüzden kafamı kurcaladı

Aşkım 10 yemek kaşıgı bal
10 tatlı kaşığı çörek otu
10 çay kaşığı tarçın hepsini karıştır reglin 2. Günü başla 12 gün birer kaşık at ağzına
Simdi burda okudum kestane balı diyo daha etkiliymis gördüğüm herseyi yapasım geliyo

haifa rezene çayı dedi günlük bir fincan. Yumurtlama gelince bırakılıyormuş
Adetin ilk günü başla 12 gün sonra bırak İran’da hormon sorunu olmayan kadınlara gebelik için uygulanıyor bu ben her haltı içiyorum

Eklentiler

• image.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 20
Adetin ilk günü başla 12 gün sonra bırak İran’da hormon sorunu olmayan kadınlara gebelik için uygulanıyor bu ben her haltı içiyorum
Cuma toplayacağım ne var ne yok siparişler verilsin oviler alınsın kocam biraz çok çalışsın

Bende cuma günü aktara gidip ne var ne yok toplayım diyorum ahahah
Aktardan al ma otu çöpü söylediyim sayfadan al instgramda kurtuluş ormandan hepsi taze üstünden uçak geçmiyor adamın arsasısının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…