Yumurta kalitesini artırmak için diyorlar bende kullandım bu ay aşkımBu ne ise yarıyor tatlim
Harikaaa hayırlısı olsun hadı bakalımYa çok teşekkür ederimdirek size gönderdim biliyor musun? Eşime bile söyleyemedim daha
Çatlama vs takip etmemiştim, deneyelim demişyik gün aşırı denedik. Ama aşırı göğüs hassasiyetim vardı bi süredir, 3-4 gündür de kasıklarımda bir şey batıyordu. Bir şey dürttü bugün yaptım
Benım bat Yarın normalde ama ben 11 ı diye kurdum kafamda ne olur ne olmaz dıye ama sanırım yarın test alıp yapcam ne olacaksa olsun stres yapmaktan başka bişey değil bıde regl sancım benım böyle değil ki bu sancılad böyle tatlı tatlı sancılar ve kısa sürüyo o yüzden kafamı kurcaladıValla bende de aynı. Aslında reglim dün bekleniyordu gelmedi, bugün de daha gelmedi. 2 gündür bende "aha şimdi başladı" diyip tuvalete kaçıyorum, ped takıyorum zaten, sadece akıntım var o kadar.
Yarın bir check-up yaptıracağım da, acaba diyorum test yapayım sabah belki sürpriz birşeyler olur gitmişken kan vermeye beta da vereyim mi? Ya da kan vereyim her ihtimale karşı genel tahlillerle birlikte
Sizin bat ne zamandı? Yarın sabaha kadar başlamasa birlikte yapıp paylaşalım mı?
Araştırıp bende bu ay kullanayım ozaman aslan pencesi cayiyla birlikteYumurta kalitesini artırmak için diyorlar bende kullandım bu ay aşkım
Of ağrılarım da var göğüslerde tık yok. Hamileler hep göğüs ağrısı çekmiş bende olmaması geriyo açıkçası beniSonucunu 4 gozle bekliyorum
Aşkım 10 yemek kaşıgı balAraştırıp bende bu ay kullanayım ozaman aslan pencesi cayiyla birlikte
Simdi burda okudum kestane balı diyo daha etkiliymis gördüğüm herseyi yapasım geliyoAşkım 10 yemek kaşıgı bal
10 tatlı kaşığı çörek otu
10 çay kaşığı tarçın hepsini karıştır reglin 2. Günü başla 12 gün birer kaşık at ağzına
Bu ay tüm tuşlara basalım ne yapalımSimdi burda okudum kestane balı diyo daha etkiliymis gördüğüm herseyi yapasım geliyo
Yok yok her hamilede olmuyor merak etme o hassasiyetOf ağrılarım da var göğüslerde tık yok. Hamileler hep göğüs ağrısı çekmiş bende olmaması geriyo açıkçası beni
Başka varmi yapilcak yapalimBu ay tüm tuşlara basalım ne yapalım
Hahaha kız kestane balı degil propolis etkili olan kestane balı az acımsı of o değilde evim lokman hekime döndü adamada içiyorum artık ona da sardımSimdi burda okudum kestane balı diyo daha etkiliymis gördüğüm herseyi yapasım geliyo
Başka varmi yapilcak yapalim
Bende cuma günü aktara gidip ne var ne yok toplayım diyorum ahahahHahaha kız kestane balı degil propolis etkili olan kestane balı az acımsı of o değilde evim lokman hekime döndü adamada içiyorum artık ona da sardım
Rezene çokta güzel süt yapar size altin bilgi
Hiç içmedim hayatımdaRezene çokta güzel süt yapar size altin bilgi
Adetin ilk günü başla 12 gün sonra bırak İran’da hormon sorunu olmayan kadınlara gebelik için uygulanıyor bu ben her haltı içiyorum
Acı değil içilebilir bide insan bebeğine süt olsun diye herseyi iciyoHiç içmedim hayatımdatadı nasıl
Cuma toplayacağım ne var ne yokAdetin ilk günü başla 12 gün sonra bırak İran’da hormon sorunu olmayan kadınlara gebelik için uygulanıyor bu ben her haltı içiyorum
Aktardan al ma otu çöpü söylediyim sayfadan al instgramda kurtuluş ormandan hepsi taze üstünden uçak geçmiyor adamın arsasısınınBende cuma günü aktara gidip ne var ne yok toplayım diyorum ahahah
Anason evet hiç güzel kokmuyor yaAcı değil içilebilir bide insan bebeğine süt olsun diye herseyi iciyomesela anasonda süt yapiyo diyr içerdim ayni rakı gibi kokuyo o mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?