Dur yazayım ben onaAktardan al ma otu çöpü söylediyim sayfadan al instgramda kurtuluş ormandan hepsi taze üstünden uçak geçmiyor adamın arsasısının
Anason kokusuna bayılırımAnason evet hiç güzel kokmuyor yarezene de alınsın o halde
Kız sayfasından online al bacımDur yazayım ben ona
Teknoloji özürlüyüm tamam öyle yapayım sen bana biraz salağa anlatır gibi anlat bu konularıKız sayfasından online al bacım
Estağfirullah sen ne zaman sorsan ben tekrar tekrar anlatırım sıkıntı yokTeknoloji özürlüyüm tamam öyle yapayım sen bana biraz salağa anlatır gibi anlat bu konularıbakıyorum hemen
Tomris macunu Keten tohumu yağı ekliyorum bşdeE
Estağfirullah sen ne zaman sorsan ben tekrar tekrar anlatırım sıkıntı yok
Hadi işifa olsun inşallahTomris macunu Keten tohumu yağı ekliyorum bşde
İnşallah beybiHadi işifa olsun inşallah
Bende onun sayfasında gördüm karahalile ve akgunluk sakızı eşimle kullaniyoruzKız sayfasından online al bacım
O neye yarıyorBende onun sayfasında gördüm karahalile ve akgunluk sakızı eşimle kullaniyoruz
Valla çok fazla faydasi antioksidan etkisi bağışıklığı yükseltici iltihap giderici şişkinliği hucre hasarinda vs vs daha çok var o sayfada anlatiyo kuzum hatta ikisindeO neye yarıyor
Tamam bebek teşekkür ederim bakayımValla çok fazla faydasi antioksidan etkisi bağışıklığı yükseltici iltihap giderici şişkinliği hucre hasarinda vs vs daha çok var o sayfada anlatiyo kuzum hatta ikisinde
Akgündüz sakızını sigara içtiğim için her sabah bende bir çay kaşığı yutuyorum suylaBende onun sayfasında gördüm karahalile ve akgunluk sakızı eşimle kullaniyoruz
Ama hiçbirşey kav mantarı kadar antioksidan etkisi yapamazValla çok fazla faydasi antioksidan etkisi bağışıklığı yükseltici iltihap giderici şişkinliği hucre hasarinda vs vs daha çok var o sayfada anlatiyo kuzum hatta ikisinde
Yaa hayırlı olsunnn ne güzel haberler alıyoruz
İki kez kaldım ama ikisinde de çok ama çok zor kaldım. İlk gebeliğimde 2 yıl sonra kalabildim 2. gebeliğimde 3 yıl sonra. Yani çok zor oluyor. İkinciyi kaybettim zaten onu kaybetmeseydim şimdi bu kadar uğraşmazdım onun üzerinden de 2 yıl geçti hala sonuç yok ve denemediğim şey kalmadı. Son çare tüp bebek gibi duruyor ama ona da maddi olarak hazır değilim hiçEvet öyledir mutlaka ama gebe kalmışsın bir kere demek ki sorunun yok bence senin psikolojik olabilir
Evde var ama yakiyordum sadece ne icin tüketiliyor birde hani yumurtlamaya bir etkisi varmiAkgündüz sakızını sigara içtiğim için her sabah bende bir çay kaşığı yutuyorum suyla
Çok teşekkür ederimYaa hayırlı olsunnn ne güzel haberler alıyoruzSağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine
Takma cidden cok zor bende 2.ayım olmasına rağmen aşırı takıyorum ama galiba yol kafaya takmamaktan geciyorİki kez kaldım ama ikisinde de çok ama çok zor kaldım. İlk gebeliğimde 2 yıl sonra kalabildim 2. gebeliğimde 3 yıl sonra. Yani çok zor oluyor. İkinciyi kaybettim zaten onu kaybetmeseydim şimdi bu kadar uğraşmazdım onun üzerinden de 2 yıl geçti hala sonuç yok ve denemediğim şey kalmadı. Son çare tüp bebek gibi duruyor ama ona da maddi olarak hazır değilim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?