Valla çok fazla faydasi antioksidan etkisi bağışıklığı yükseltici iltihap giderici şişkinliği hucre hasarinda vs vs daha çok var o sayfada anlatiyo kuzum hatta ikisinde
Ama hiçbirşey kav mantarı kadar antioksidan etkisi yapamaz içmekten bıktım ama sırf hücre yenilenmesi bağışıklık vs için zorluyorum kendimi

Evet öyledir mutlaka ama gebe kalmışsın bir kere demek ki sorunun yok bence senin psikolojik olabilir
İki kez kaldım ama ikisinde de çok ama çok zor kaldım. İlk gebeliğimde 2 yıl sonra kalabildim 2. gebeliğimde 3 yıl sonra. Yani çok zor oluyor. İkinciyi kaybettim zaten onu kaybetmeseydim şimdi bu kadar uğraşmazdım onun üzerinden de 2 yıl geçti hala sonuç yok ve denemediğim şey kalmadı. Son çare tüp bebek gibi duruyor ama ona da maddi olarak hazır değilim hiç

Takma cidden cok zor bende 2.ayım olmasına rağmen aşırı takıyorum ama galiba yol kafaya takmamaktan geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…