Canım gerçekten 2 ay takmak için çok kısa bi süre benim gibi 5 yıl beklemek daha kötü inan. Benden daha uzun süre bekleyenler de var gerçekten onların hikayelerini dinleyince insan şükrediyor aslında. Çok şükür bi oğlum var ona bi kardeş yapmak istedim sadece ama olmadı nasibimde yokmuş napalımTakma cidden cok zor bende 2.ayım olmasına rağmen aşırı takıyorum ama galiba yol kafaya takmamaktan geciyor
Yok yumurtlama ile ilgili degil ama çok şeye faydası var ben sigara içtiğim için sabahları tüketiyorum düzenliEvde var ama yakiyordum sadece ne icin tüketiliyor birde hani yumurtlamaya bir etkisi varmi
Canım bende kullandım o ilaçtan ama bana doktor adet düzenlemesi için vermişti 4 ay falan kullandım onu içip tarlusal gibi adetim gelince 15 gün ara veriyordum sonra tekrar adet gelesiye kullanıyordumCanım hiç gebelik olmadı 2 yıldır olmuyor pco var Klomen verdi yumurta büyüdü sonra 28-29 yumurtlama günü 2 temmuzdan itibaren de kullan dedi hala kullanıyorum regl olana kadar olunca bırak dedi neden verdi bilmiyorum tutunsun diye demişti
Aynı belirtiler şuan bende de var kasık batması göğüs ağrısı arada gaz sancısı ama gel gelelim test negatif hiç bişey yok. Bu arada tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah18-20 haziran arası bi akıntım oldu benim, gün aşırı denediğimiz için zaten değerlenmiş oldu eğer o aralıkta ise. Göğüs hassasiyetim ilk başladı, sonra gaz sancısı gibi şişliğim vardı ki ikisi de hala var. 2-3 gündür minik minik batıyor kasıklarım bir de. Bunlar dışında hiç bişey yok. Sürpriz yapmam diyordum ama yapcam sanırım
Canım çok teşekkür ederimetmez olur muyum hiç, hep dualarımdasınız zaten
Çok teşekkür ederim canımAynı belirtiler şuan bende de var kasık batması göğüs ağrısı arada gaz sancısı ama gel gelelim test negatif hiç bişey yok. Bu arada tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah❤
Gerçekten öyle ayırt edilmiyor. Benim 3 ay önce iştahım kesilmişti adetten bir hafta önce ki iştahımı hiç bi güç kesemez hele ki adet zamanıÇok teşekkür ederim canım
Ben ilk ihtimal vermedim, çünkü adet belirtileri de böyle. O kadar aynılar ki insan ayırt edemiyor. Sadece göğüs hassasiyetim erken başlamıştı ondan acaba mı ki demiştim
hay allah. Keşke böyle değişik bir kaç belirti olsaydıGerçekten öyle ayırt edilmiyor. Benim 3 ay önce iştahım kesilmişti adetten bir hafta önce ki iştahımı hiç bi güç kesemez hele ki adet zamanımidem bulanıyordu dedim kesin bu ay var çünkü diğer aylardan değişikti belirtiler test yapmamıştım o ay ama reglim günü gününe geldi maşallah. Acaba o ay kimyasal falan mı yaşadım hala düşünürüm.
Nooo aslaaaKızlar kimler s.gara kullanıyor
Olmaması daha iyi ben oğluma da ikinci bebeğime de gebeyken adet belirtilerinden farklı hiç bişey hissetmemiştim sadece gecikmem vardı ilk gebeliğimde doğuma kadar bi gram midem bulanmadı göğüslerimin rengi doğuma yakın hafif kahverengi ye dönmüştü yani gecikmem olmasa asla anlamazdımhay allah. Keşke böyle değişik bir kaç belirti olsaydı
2 yıl önce bıraktım ama elektronik iciyomKızlar kimler s.gara kullanıyor
Bende istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum2 yıl önce bıraktım ama elektronik iciyom
Awox mu? GörüyorumKızlar ben dayanamadım ve tekrar test yaptım 2 saat idrarımı tutup ben yine görüyorum yaaaa sizde görüyor musunuz
Ne kadar süredir kullanıyorsun ve sıklığı ne canımbende bırakmak istiyorum
Yaaa Rabbim gonlndekini nasip etsin inşallah yirim seniVer kızım tabi ki bence sen hamilesin aha buraya yazıyorum bu ay ikimiz de hamileyiz
O daha kötü canım umarım bırakırsın sende2 yıl önce bıraktım ama elektronik iciyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?