Takma cidden cok zor bende 2.ayım olmasına rağmen aşırı takıyorum ama galiba yol kafaya takmamaktan geciyor
Canım gerçekten 2 ay takmak için çok kısa bi süre benim gibi 5 yıl beklemek daha kötü inan. Benden daha uzun süre bekleyenler de var gerçekten onların hikayelerini dinleyince insan şükrediyor aslında. Çok şükür bi oğlum var ona bi kardeş yapmak istedim sadece ama olmadı nasibimde yokmuş napalım

Canım bende kullandım o ilaçtan ama bana doktor adet düzenlemesi için vermişti 4 ay falan kullandım onu içip tarlusal gibi adetim gelince 15 gün ara veriyordum sonra tekrar adet gelesiye kullanıyordum

Aynı belirtiler şuan bende de var kasık batması göğüs ağrısı arada gaz sancısı ama gel gelelim test negatif hiç bişey yok. Bu arada tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah

Aynı belirtiler şuan bende de var kasık batması göğüs ağrısı arada gaz sancısı ama gel gelelim test negatif hiç bişey yok. Bu arada tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım
Ben ilk ihtimal vermedim, çünkü adet belirtileri de böyle. O kadar aynılar ki insan ayırt edemiyor. Sadece göğüs hassasiyetim erken başlamıştı ondan acaba mı ki demiştim

Gerçekten öyle ayırt edilmiyor. Benim 3 ay önce iştahım kesilmişti adetten bir hafta önce ki iştahımı hiç bi güç kesemez hele ki adet zamanı midem bulanıyordu dedim kesin bu ay var çünkü diğer aylardan değişikti belirtiler test yapmamıştım o ay ama reglim günü gününe geldi maşallah. Acaba o ay kimyasal falan mı yaşadım hala düşünürüm.

hay allah. Keşke böyle değişik bir kaç belirti olsaydı

hay allah. Keşke böyle değişik bir kaç belirti olsaydı
Olmaması daha iyi ben oğluma da ikinci bebeğime de gebeyken adet belirtilerinden farklı hiç bişey hissetmemiştim sadece gecikmem vardı ilk gebeliğimde doğuma kadar bi gram midem bulanmadı göğüslerimin rengi doğuma yakın hafif kahverengi ye dönmüştü yani gecikmem olmasa asla anlamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…