- 9 Haziran 2025
- 1.392
- 1.318
- 48
- 27
Görünüyor valla bence bebiş varKızlar ben dayanamadım ve tekrar test yaptım 2 saat idrarımı tutup ben yine görüyorum yaaaa sizde görüyor musunuz
En azından 1 tane var canım sırası gelince o da gelecek buna inanCanım gerçekten 2 ay takmak için çok kısa bi süre benim gibi 5 yıl beklemek daha kötü inan. Benden daha uzun süre bekleyenler de var gerçekten onların hikayelerini dinleyince insan şükrediyor aslında. Çok şükür bi oğlum var ona bi kardeş yapmak istedim sadece ama olmadı nasibimde yokmuş napalım
Evet awox görüyorsun dimi yaAwox mu? Görüyorum
Ayyy insallahGörünüyor valla bence bebiş var
Yaaaa canım benim iyi ki varsın ağlıcam şimdiYaaa Rabbim gonlndekini nasip etsin inşallah yirim seniSen böyle yazınca gözlerim doldu biliyor musun inşallah o haberi alacaksınız canım arkadaşım
Ağlama zaten şu aralar duygu patlaması yaşıyorum herşeye ağlıyorumYaaaa canım benim iyi ki varsın ağlıcam şimdi
Ya Regl yaklaşırken regl olup olucağımı da anladığım için ölçerle rahatlık geliyorAslında şu idrarla bakılan PdG idrarda Progesteron çubuk testinden alıp pik bittikten 3 gün sonra bakıp çatlama oldu mu anlamak en mantıklısı gibi sürekli merak edeceğimize ondan alıp yapayım da çatladı mı acaba sorusu kalmasın
bana onun için vermedi ya adetim düzenli zaten gebelik oluşursa tutunsun düşük riskini ortadan kaldırsın diye verdiCanım bende kullandım o ilaçtan ama bana doktor adet düzenlemesi için vermişti 4 ay falan kullandım onu içip tarlusal gibi adetim gelince 15 gün ara veriyordum sonra tekrar adet gelesiye kullanıyordum
12 yıl falan 2 günde bir paketNe kadar süredir kullanıyorsun ve sıklığı ne canım
Oh maşallah12 yıl falan 2 günde bir paket
Suan mutlu olmam gerekiyo ama bende korku daha baskın biye böyle oldu yaE esocannnnn görüyorummm
Anladım canımYa Regl yaklaşırken regl olup olucağımı da anladığım için ölçerle rahatlık geliyor
bana onun için vermedi ya adetim düzenli zaten gebelik oluşursa tutunsun düşük riskini ortadan kaldırsın diye verdi
Kız ne kullanıyorsunuz 12 yıldırnhemde bana da söyleyin12 yıl falan 2 günde bir paket
Aynen canım tutunması için rahim içini hazırlıyor çatlarsam bu ay bende başlayacağımYa Regl yaklaşırken regl olup olucağımı da anladığım için ölçerle rahatlık geliyor
bana onun için vermedi ya adetim düzenli zaten gebelik oluşursa tutunsun düşük riskini ortadan kaldırsın diye verdi
Elektrnonik sigar içiyor kuzenim 3 senedir ve 4 ay önce diğerleri iltihaplandı ölümden döndü sigara iç daha iyi yani şu puflar felan da çok fena asla bulaşma. Bende sigara içiyorumBende istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
Sigarayı sormuştum kim kullanıyor diye. Ben kullanıyorum da gebelik de istiyorum bırakmak da istiyorum aslında istemiyorum ama mecburum artık sankiElektrnonik sigar içiyor kuzenim 3 senedir ve 4 ay önce diğerleri iltihaplandı ölümden döndü sigara iç daha iyi yani şu puflar felan da çok fena asla bulaşma. Bende sigara içiyorum
Canım bariz belli bence kan ver hemen araya haftasonu girmeden ben çatladım burdaKızlar ben dayanamadım ve tekrar test yaptım 2 saat idrarımı tutup ben yine görüyorum yaaaa sizde görüyor musunuz
Valla hiç bırakmak gibi bir niyetim yok zaten istesemde bırakamamSigarayı sormuştum kim kullanıyor diye. Ben kullanıyorum da gebelik de istiyorum bırakmak da istiyorum aslında istemiyorum ama mecburum artık sankigelin beraber bırakalım
Kız bi kan ver sabah sen mutlaka yaaaKızlar ben dayanamadım ve tekrar test yaptım 2 saat idrarımı tutup ben yine görüyorum yaaaa sizde görüyor musunuz
Simdi gidiyom djdjjddKız bi kan ver sabah sen mutlaka yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?