En azından 1 tane var canım sırası gelince o da gelecek buna inan

Ya Regl yaklaşırken regl olup olucağımı da anladığım için ölçerle rahatlık geliyor
Canım bende kullandım o ilaçtan ama bana doktor adet düzenlemesi için vermişti 4 ay falan kullandım onu içip tarlusal gibi adetim gelince 15 gün ara veriyordum sonra tekrar adet gelesiye kullanıyordum
bana onun için vermedi ya adetim düzenli zaten gebelik oluşursa tutunsun düşük riskini ortadan kaldırsın diye verdi

Aynen canım tutunması için rahim içini hazırlıyor çatlarsam bu ay bende başlayacağım

Bende istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
Elektrnonik sigar içiyor kuzenim 3 senedir ve 4 ay önce diğerleri iltihaplandı ölümden döndü sigara iç daha iyi yani şu puflar felan da çok fena asla bulaşma. Bende sigara içiyorum

Elektrnonik sigar içiyor kuzenim 3 senedir ve 4 ay önce diğerleri iltihaplandı ölümden döndü sigara iç daha iyi yani şu puflar felan da çok fena asla bulaşma. Bende sigara içiyorum
Sigarayı sormuştum kim kullanıyor diye. Ben kullanıyorum da gebelik de istiyorum bırakmak da istiyorum aslında istemiyorum ama mecburum artık sanki gelin beraber bırakalım

Sigarayı sormuştum kim kullanıyor diye. Ben kullanıyorum da gebelik de istiyorum bırakmak da istiyorum aslında istemiyorum ama mecburum artık sanki gelin beraber bırakalım
Valla hiç bırakmak gibi bir niyetim yok zaten istesemde bırakamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…