Baya para istemişler bi kan içinKızlar 1450₺ dedi bi test yapmaya ay yaptırmadım artışı takip ederim belirsizlik icin kıyamadım vallaaa
Kız 2900 dediler bana. Şok oldumKızlar 1450₺ dedi bi test yapmaya ay yaptırmadım artışı takip ederim belirsizlik icin kıyamadım vallaaa
Şimdi güzel şeyler düşün aklına negatif bi düşünce getirme strese girme sabah gidip hastaneye ver kanını bende baktım şimdi görünüyorKızlar 1450₺ dedi bi test yapmaya ay yaptırmadım artışı takip ederim belirsizlik icin kıyamadım vallaaa
Yuhh ya o ne o kadar iyice abartmışlar bi kan içinKız 2900 dediler bana. Şok oldum
Sabah sağlık ocağına gidicem bende bakalım
İyi bari sana bugün uyku yok tatliş heyecanlı bekleyiş ayy bende heyecan yaptımBaska bir yere gittim 600e yaptırdım 1.5 saate cıkacak
Ama yoksa yıkılırım bu iki teste rağmenİyi bari sana bugün uyku yok tatliş heyecanlı bekleyiş ayy bende heyecan yaptım
Yaa negatif çıkarsa eğer üzme kendini bazen testler bile yanıltabiliyor awox ü beğeniyorlar çoğu kişi senı de anlıyorum bende sürekli negatif görünce enerjim düşüyor insan ister istemez üzülüyor ama güzel düşünelim güzel olsun ama eğer çıkmazsa da doğru bi zamanı vardırAma yoksa yıkılırım bu iki teste rağmen
Belirti olarak hisettiğin şeyler var mı benım de ılık ılık karnım ağrıyor adet olucam gibi birde aşırı gaz sıkışması var neden anlamadımAma yoksa yıkılırım bu iki teste rağmen
Sonuç ne zaman çıkacakmış verdin miSimdi gidiyom djdjjdd
Aynı şeyleri yaşıyorum bat ne zaman test yaptın mıBelirti olarak hisettiğin şeyler var mı benım de ılık ılık karnım ağrıyor adet olucam gibi birde aşırı gaz sıkışması var neden anlamadım
Yok canım test yapmadım ben pcosum tarlusal kullanmıştım Haziran'ın 26sı adet oldum 29 u bitti doktor vermişti birde hormon testim de prolaktin değerim 38 çıktı dostinex diye bir hap verdi iki gün onu kulladım hazıranın 13 ünde gitmiştim doktora 1 ay sonra gel dedi haftaya çarşamba randevum var ama şu gaz sıkışması sık sık olmaya başladı biraz da kabızlık var tuvaletimi yaparken makatım acıyor ama bunlaru gebelik olurak düşünüp umutlanmak istemiyorumAynı şeyleri yaşıyorum bat ne zaman test yaptın mı
Haziran mı mayıs mı canımYok canım test yapmadım ben pcosum tarlusal kullanmıştım Haziran'ın 26sı adet oldum 29 u bitti doktor vermişti birde hormon testim de prolaktin değerim 38 çıktı dostinex diye bir hap verdi iki gün onu kulladım hazıranın 13 ünde gitmiştim doktora 1 ay sonra gel dedi haftaya çarşamba randevum var ama şu gaz sıkışması sık sık olmaya başladı biraz da kabızlık var tuvaletimi yaparken makatım acıyor ama bunlaru gebelik olurak düşünüp umutlanmak istemiyorum
Hazıranın 26 sı adetimin birinci günüydü ama yumurtlama takibi olarak bilemiyorum ovulasyon testide kullanmadım bu ay iyice stres yapıyorum diyeHaziran mı mayıs mı canım
Hayırlı olsun lütfen bol bol havuc avakado bulabilirsen nar ye iyice tutunsun sana insallahKızlarrr cıktı sonuç 9.41 cok minnacıkkkkk testler nasıl algıladı şaşkınım
Teşekkür ederimHayırlı olsun lütfen bol bol havuc avakado bulabilirsen nar ye iyice tutunsun sana insallah
Yaa çok sevindim daha küçücükKızlarrr cıktı sonuç 9.41 cok minnacıkkkkk testler nasıl algıladı şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?