Selam kızlar yarın yumurta takibi için randevum var bu 3. Kez ilaçla yumurta büyütme işimiz eşimin sprem değerlerinde morfoloji düşük bir kaç problem var bende de pcos 1.5 senedir istiyorum gebelik ama hiç oluşmadı artık tüp bebeğe kayıyor sürekli aklım ama sanki daha zamanı değil gibi hissediyorum aynı zamanda çok istediğim için aklımdan çıkmıyor sürekli stresliyim

Kızlar 1450₺ dedi bi test yapmaya ay yaptırmadım artışı takip ederim belirsizlik icin kıyamadım vallaaa

Kızlar 1450₺ dedi bi test yapmaya ay yaptırmadım artışı takip ederim belirsizlik icin kıyamadım vallaaa
Şimdi güzel şeyler düşün aklına negatif bi düşünce getirme strese girme sabah gidip hastaneye ver kanını bende baktım şimdi görünüyor inşallah güzel sonuçlar alırsın güzel haberlerini bekliyor bekliyoruz

Ama yoksa yıkılırım bu iki teste rağmen
Yaa negatif çıkarsa eğer üzme kendini bazen testler bile yanıltabiliyor awox ü beğeniyorlar çoğu kişi senı de anlıyorum bende sürekli negatif görünce enerjim düşüyor insan ister istemez üzülüyor ama güzel düşünelim güzel olsun ama eğer çıkmazsa da doğru bi zamanı vardır

Aynı şeyleri yaşıyorum bat ne zaman test yaptın mı
Yok canım test yapmadım ben pcosum tarlusal kullanmıştım Haziran'ın 26sı adet oldum 29 u bitti doktor vermişti birde hormon testim de prolaktin değerim 38 çıktı dostinex diye bir hap verdi iki gün onu kulladım hazıranın 13 ünde gitmiştim doktora 1 ay sonra gel dedi haftaya çarşamba randevum var ama şu gaz sıkışması sık sık olmaya başladı biraz da kabızlık var tuvaletimi yaparken makatım acıyor ama bunlaru gebelik olurak düşünüp umutlanmak istemiyorum

Haziran mı mayıs mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…