Ağlama zaten şu aralar duygu patlaması yaşıyorum herşeye ağlıyorum senin güzel haberini de alayım o zaman 2. Kez mutluluktan aglayabilirim
Ay aşkım valla sinirden kocama da sarıyorum 2 gündür trip atıyo bana bi umutlanıyorum bi amaan saçmalama diyorum kafa gitti

Haklısın

Kızlar 2 yıldır test yapan biri olarak ilk defa şu şekil sonuç görüyorum siz de görüyor musunuz az da olsa 2. Çizgi çok az belli oluyor sanki

Eklentiler

• IMG_0527.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_0528.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar selam, bat tarihim 10 veya 12 temmuz ama ben 8inde açık kahverengi bej gibi lekelenmeye başladım sadece wc gittiğimde oluyor ancak bu leke dışında beyaz akıntım da devam ediyor. Hiç regl olcak gibi bi sancım vs de yok. Böyle bi durum yaşayan var mı acaba aranızda?

Bugün hala devam ediyor mu

Bugün hala devam ediyor mu
Beyaz şeffaf tarzı akıntı var ve ıslaklık hakim rahimde. Leke dediğim de leke değil böyle açık kahverengi gibi bej gibi bi renkte akıntı geldi o da toplasan 8 ve 9 temmuzda 5 kere gelmiştir peçeteye silince. Regl sökülür diye ped taktım yok, çıkardım çamaşıra da gelen yok. Test de almadım bu ay tutmuyor olmuyo zaten diye vazgeçmiştim tam

Kızlar görüyor musunuz bir şey söyleyin lütfenn

Eklentiler

• IMG_0541.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_0540.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…