- 9 Haziran 2025
- 1.347
- 1.244
- 48
- 27
Gözün aydın canımm sağlıkla ilerlesin inşallah çok mutlu oldum adınaKızlarrr cıktı sonuç 9.41 cok minnacıkkkkk testler nasıl algıladı şaşkınım
Ayy kuzum gerçekten testler nasıl algılamış şok oldum çook sevindimKızlarrr cıktı sonuç 9.41 cok minnacıkkkkk testler nasıl algıladı şaşkınım
Ay aşkım valla sinirden kocama da sarıyorum 2 gündür trip atıyo banaAğlama zaten şu aralar duygu patlaması yaşıyorum herşeye ağlıyorumsenin güzel haberini de alayım o zaman 2. Kez mutluluktan aglayabilirim
HaklısınAh yapma sen bu süreci yaşarken oda bu süreci seninle beraber paylaşıyor sen bedenen o zihnen bu savaşı veriyor emin ol yansıtmıyorlar belki ama bu onların bu süreçte üzülmedikleri anlamına gelmez ona haksızlık etme lütfen kendine de bunu yapma yanında olmaya çabalayan seni alttan alan bir partnerin yol arkadaşın var onu incitme yok yere
Keşke keşkeeAmin aşkım ya çok eskiyiz artık burda gebelik topiğine gitmek istiyorum
Senin kaç gün vardı canim
Canım nerede 600 tlBaska bir yere gittim 600e yaptırdım 1.5 saate cıkacak
Kuzum 10-11 temmuz diyebiliriz. 26'sında bence çatlama oldu belirtiler vardı.Keşke keşkee
Senin bat ne zamandı?
Of artık daralıyorum ya güçlü kalamıyorum
Oh çok şükür canım hayırlı olsun bebişine ve kendine çok iyi bakKızlarrr cıktı sonuç 9.41 cok minnacıkkkkk testler nasıl algıladı şaşkınım
Bugün hala devam ediyor muKızlar selam, bat tarihim 10 veya 12 temmuz ama ben 8inde açık kahverengi bej gibi lekelenmeye başladım sadece wc gittiğimde oluyor ancak bu leke dışında beyaz akıntım da devam ediyor. Hiç regl olcak gibi bi sancım vs de yok. Böyle bi durum yaşayan var mı acaba aranızda?
Beyaz şeffaf tarzı akıntı var ve ıslaklık hakim rahimde. Leke dediğim de leke değil böyle açık kahverengi gibi bej gibi bi renkte akıntı geldi o da toplasan 8 ve 9 temmuzda 5 kere gelmiştir peçeteye silince. Regl sökülür diye ped taktım yok, çıkardım çamaşıra da gelen yok. Test de almadım bu ay tutmuyor olmuyo zaten diye vazgeçmiştim tamBugün hala devam ediyor mu
Ben görüyorum canim hangi marka buKızlar görüyor musunuz bir şey söyleyin lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?