Ahahahhahah bence de söylediğin her şey doğru dayanabilirsem vermiycem bakalımm. Kızlar referans aralığı aynı olan iki laboratuvar arasında hcg de çok fark ediyor mu yani birinde 5 birinde 3 görülür mü
Oy senin kızgın ve kırgın olmanı yesinler ya hahaha çuk tatlısın kuzuu inşallah beklentimiz doğrul çıkar bat 31 Ağustos 1 Eylül dersek sen ben ve D dahacokerken aynıyız diyebiliriz
Eveett aynıyız beklemekte kararlıyız inşAllah hemencecik gelir miniklerimiz bize el sallar annesiii

O konuyu hiç bilmiyorum inanır mısın. Birde az önce bir kaç şey anlatmışsın 0.0 çıkmasıyla alakalı ilk kez duydum.. benim önceden hep <2 çıkardı bu ne demek negatif onu biliyorum ama bahsettiğiniz konunun neresinde kalıyor oturtamadım

Ay seni yerimm atarız valla hele bi olsun sen şimdi tiksin bebiş olunca bez değiştirirken görücem seni aminnnnn evet o gün salınıyor yumurtalar bence

Ahahhahaha ben bayağı düştüm bu konuda virgülden sonrasına takılıyorum dermişim sorumun amacı bir sonraki yapacağım testi başka laboratuvarda vermek zorunda kalırsam sonuç etkilenir mi onu merak etmiştim

her laboratuarın alt limiti farklı ki ben geçen aynı laboratuarda verdim 1 ay arayla farklı değer çıktı. hep <1,2 çıkıyordu geçen ay <2,3 çıktı aynı yerde versen daha net olur bence

Bence aynı yerde ver yavrum. Farklı olunca değerler oynayabiliyor
Ay seni yerimm atarız valla hele bi olsun sen şimdi tiksin bebiş olunca bez değiştirirken görücem seni aminnnnn evet o gün salınıyor yumurtalar bence
ben regl olduğum her ilk gün kusarım insan kendinden tiksinir mi oluyor böyle sperm akıntı ve kana dokunamıyorum ahahahahhaha

Kızlar o kadar çok test yaptınız ki canım çekti resmen bu ay erken test yapmamaya çok kararlıydım (sözde) 2 3 gündür benide gaza getirdiniz yarın dpo 9 hiç bir belirtimde yok sanki ama sabah yapsam mı diye düşünüp duruyorum. ovüyle beraber gelen innovita test var 2 tane bide bebe time kaset var 1 tane belki innovita yaparım bi tane sabah. Erkenden negatif görüp sonra regliye kadar dünyayı kendime dar etmekte var bilemedim

Kızlar bu arada göbek çevremde batma oluyor ama çok nadir. Kasık değil ama göbek deliğinin etrafında Ve kefir içtim midemi ekşitti her zaman içtiğim şey. 11.günden söylemek istedim

Bu markalar yalancı pozitif verebiliyor aklında bulunsun balım.. ama kaseti bilmiyorum hiç.. negatif çıksa bile üzülme çünkü erken pozitif çıkarsa halaya gir yanımıza

Senin öyleydi dimi canım bende sende bi hatırlıyor gibi oldum aslında. 5 gün önce mi yoktu sende yani Dpo kaçta görmemiştin de sonra kaçta gördün
Aşkım ben yumurtlama takibi yapmadım adete 5 gün kala awox bembeyaz negatifti iki gün kala öğrendim

Ay hadi bakalım beklemedeyim akıntım ve ağrım var ama hiç adet olcak gibi değil bacak ağrım yok mesela
Benimde yaklaşık 4 gündür falan alt karnım arada sızlıyor. Göğüs ucu hassasiyeti yine 4-5 gündür var. Akıntı diyemem ama nemlilik var. Hepsi de regl belirtisi gibi ama aynı zamanda progesteron yüksekliği de olabilir. Nasip, beklemeye devam

Bekle kuzum bence erkenden negatif görüp canını üzme Dpo 12 kadar sabret dayanabilirsennn

Kızlar merhaba. Benim bat 5 Eylül. Daha erken biliyorum ama ilk kez 2 gündür sarımsı akıntı görüyorum. Normalde çok sık sistit olduğum için kokulu beyaz akıntı olur. Böyle kuruyan krem kıvamında sarımsı akıntı ilk kez yaşıyorum. Belki de belirti aradığım için dikkatimi çekti bilemiyorum. Böyle bir gebelik belirtisi var mı? Reglden 7-8 gün önce olur mu?

Beklemeye devam aynen belki de yerleşiyordur bebikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…