Ahahahhahah bence de söylediğin her şey doğruYavrum sen 19 ağustosta çatlama gördüysen dün dpo8 oluyor. Yani kan için bile erken olabilir
@Civcivimmm bebeğim senin döngülerin genel itibariyle uzun burdan öğrendiğim kadarıyla geç döllenme olması için regle yakın bi zamanda yumurtlama yaşaman lazım. Yani regle 5 gün kala yumurtladın diyelim ki o zaman regl gecikecek geç döllenme olacak. Ama geç yerleşme ihtimali her zaman var. Örnek veriyorum genel itibariyle 6-10 gün arasıyken 11 12. Gün yerleşme sarkabiliyormuş. Bu yüzden negatif çıkıyor olabilir.
Bu arada herkesin belirtileri farklı oluyor biliyorsun bazısı çok belli ederken bazısı sessiz sakin geliyor. Benim kendimde bile ikisinde de farklı belirtiler yaşadım çoğunlukla. Diğerinde hastaydım üşüyordum her yerim ağrıyordu hep bi sızlanma vs vs
D dahacokerken kan için sabret şimdiden kolları morartma pozitif görünce bol bol vereceksin
Eveett aynıyız beklemekte kararlıyızOy senin kızgın ve kırgın olmanı yesinler ya hahaha çuk tatlısın kuzuuinşallah beklentimiz doğrul çıkar bat 31 Ağustos 1 Eylül dersek sen ben ve D dahacokerken aynıyız diyebiliriz
O konuyu hiç bilmiyorum inanır mısın. Birde az önce bir kaç şey anlatmışsın 0.0 çıkmasıyla alakalı ilk kez duydum.. benim önceden hep <2 çıkardı bu ne demek negatif onu biliyorum ama bahsettiğiniz konunun neresinde kalıyor oturtamadımAhahahhahah bence de söylediğin her şey doğrudayanabilirsem vermiycem bakalımm. Kızlar referans aralığı aynı olan iki laboratuvar arasında hcg de çok fark ediyor mu yani birinde 5 birinde 3 görülür mü
Eveett aynıyız beklemekte kararlıyızinşAllah hemencecik gelir miniklerimiz bize el sallar annesiii
Ay seni yerimm atarız valla hele bi olsunBenim çatlama olduğu gün bembeyaz yoğun bi akıntım gelmişti. Uzuyor mu bilmiyorum ben elimi süremem tiksinirim deoda 17si gece gelmişti ondan emin oldum bence dikkat çekici akıntı hangi günse çatlama o gün oluyor bi göbek de sana atarım kızzzz
Ahahhahaha ben bayağı düştüm bu konuda virgülden sonrasına takılıyorum dermişimO konuyu hiç bilmiyorum inanır mısın. Birde az önce bir kaç şey anlatmışsın 0.0 çıkmasıyla alakalı ilk kez duydum.. benim önceden hep <2 çıkardı bu ne demek negatif onu biliyorum ama bahsettiğiniz konunun neresinde kalıyor oturtamadım
her laboratuarın alt limiti farklı ki ben geçen aynı laboratuarda verdim 1 ay arayla farklı değer çıktı. hep <1,2 çıkıyordu geçen ay <2,3 çıktı aynı yerde versen daha net olur benceAhahhahaha ben bayağı düştüm bu konuda virgülden sonrasına takılıyorum dermişimsorumun amacı bir sonraki yapacağım testi başka laboratuvarda vermek zorunda kalırsam sonuç etkilenir mi onu merak etmiştim
pandelaA @Hayalim kizim nryyy D dahacokerken akantus @haifa ElizabethBennettt @Nergis51 etiketleyemediğim diğer kızlar sizce olabilme ihtimali var mııı?
Bence aynı yerde ver yavrum. Farklı olunca değerler oynayabiliyorAhahhahaha ben bayağı düştüm bu konuda virgülden sonrasına takılıyorum dermişimsorumun amacı bir sonraki yapacağım testi başka laboratuvarda vermek zorunda kalırsam sonuç etkilenir mi onu merak etmiştim
ben regl olduğum her ilk gün kusarımAy seni yerimm atarız valla hele bi olsunsen şimdi tiksin bebiş olunca bez değiştirirken görücem seni aminnnnn evet o gün salınıyor yumurtalar bence
Bu markalar yalancı pozitif verebiliyor aklında bulunsun balım.. ama kaseti bilmiyorum hiç.. negatif çıksa bile üzülme çünkü erkenKızlar o kadar çok test yaptınız ki canım çekti resmenbu ay erken test yapmamaya çok kararlıydım (sözde) 2 3 gündür benide gaza getirdiniz yarın dpo 9 hiç bir belirtimde yok sanki ama sabah yapsam mı diye düşünüp duruyorum. ovüyle beraber gelen innovita test var 2 tane bide bebe time kaset var 1 tane belki innovita yaparım bi tane sabah. Erkenden negatif görüp sonra regliye kadar dünyayı kendime dar etmekte var bilemedim
bana chat gptnin yorumu çok mantıklı geldi hcgnin geç yükselme ihtimali çok olası biraz daha sabredip güzel sonucu görme ihtimalin var bencepandelaA @Hayalim kizim nryyy D dahacokerken akantus @haifa ElizabethBennettt @Nergis51 etiketleyemediğim diğer kızlar sizce olabilme ihtimali var mııı?
Anladımmher laboratuarın alt limiti farklı ki ben geçen aynı laboratuarda verdim 1 ay arayla farklı değer çıktı. hep <1,2 çıkıyordu geçen ay <2,3 çıktı aynı yerde versen daha net olur bence
Aşkım ben yumurtlama takibi yapmadım adete 5 gün kala awox bembeyaz negatiftiSenin öyleydi dimi canım bende sende bi hatırlıyor gibi oldum aslında. 5 gün önce mi yoktu sende yani Dpo kaçta görmemiştin de sonra kaçta gördün
Benimde yaklaşık 4 gündür falan alt karnım arada sızlıyor. Göğüs ucu hassasiyeti yine 4-5 gündür var. Akıntı diyemem ama nemlilik var. Hepsi de regl belirtisi gibi ama aynı zamanda progesteron yüksekliği de olabilir. Nasip, beklemeye devamAy hadi bakalım beklemedeyim akıntım ve ağrım var ama hiç adet olcak gibi değil bacak ağrım yok mesela
+1 bendeeeOy senin kızgın ve kırgın olmanı yesinler ya hahaha çuk tatlısın kuzuuinşallah beklentimiz doğrul çıkar bat 31 Ağustos 1 Eylül dersek sen ben ve D dahacokerken aynıyız diyebiliriz
Bekle kuzum bence erkenden negatif görüp canını üzmeKızlar o kadar çok test yaptınız ki canım çekti resmenbu ay erken test yapmamaya çok kararlıydım (sözde) 2 3 gündür benide gaza getirdiniz yarın dpo 9 hiç bir belirtimde yok sanki ama sabah yapsam mı diye düşünüp duruyorum. ovüyle beraber gelen innovita test var 2 tane bide bebe time kaset var 1 tane belki innovita yaparım bi tane sabah. Erkenden negatif görüp sonra regliye kadar dünyayı kendime dar etmekte var bilemedim
Beklemeye devam aynen belki de yerleşiyordur bebiklerBenimde yaklaşık 4 gündür falan alt karnım arada sızlıyor. Göğüs ucu hassasiyeti yine 4-5 gündür var. Akıntı diyemem ama nemlilik var. Hepsi de regl belirtisi gibi ama aynı zamanda progesteron yüksekliği de olabilir. Nasip, beklemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?