Allahtan şükür günümde sıkıntı olmuyor da işte yarın gidelim bakalımGününde olmakta bi nimet aşkım Allah büyük öteki aya daha iyi olur hormon vs bakılırsa bende 18ine hsg randevusu aldım bakalim
Görünüyor canım şok hafif ama kaç dk da çektim ?Kızlar görüyor musunuz bir şey söyleyin lütfenn
İlk 10 dk da çıktıysa çizgi vardır canımSağ ol canım birazdan gidip vericem inşallah vardır
Bence netten Awox sipariş ver hem elinde bulunur hem de yalancı olayları yok daha güvenilirValla evimin altında eczane var ben sürekli freely alıyorum bir o var 1.5 yıldır hiç pozitif göstermedi onun için biraz güvendim dün yaptığımda yoktu bugün çok az silik çıkınca hcg bugün yükseliyor herhalde dedim tabii ki güven olmaz kan verdim hemen inş doğru göstermiştir
Belli olsun bir dahaki aylar için onu alırım inşallah ihtiyacım kalmaz daBence netten Awox sipariş ver hem elinde bulunur hem de yalancı olayları yok daha güvenilir
Hemen 10 sn içinde çıktı yavrum kırmızı dolma şeyi bittiği gibi göründü silik çizgiİlk 10 dk da çıktıysa çizgi vardır canım
Bu olay çok can sıkıcı ya hele benim başıma aynı markanın iki ayrı kutusundan yaptığımla farklı sonuç vermişti bence öcü testini değiştir hassasiyeti en düşün olandan alKızlar ikisinde de koyulasma var ama hangisini baz alayım bilemedim. Geçen aylarda dr kontrolünde 16.8 civarı boyu labouick pike yakın bile göstermedi ama innovita çok yakın göstermişti ne diyorsunuz bu duruma
İsyan etme kuşum unutma zahmet yoksa rahmet yoktur açacak çiçek taşı deler açar elbette her zorlukla beraber bir güzellik bizi bekliyor Allah’a güven sen mücadeleni ver doğru zamanı o biliyorBen oldum galiba ya tuvalete gitmeye korkuyorum of allahım neden neden
Kuzum en çok tercih edilen iki test bu biri laboquick diğeri innovita yani başka öneriniz varmi turkiye deBu olay çok can sıkıcı ya hele benim başıma aynı markanın iki ayrı kutusundan yaptığımla farklı sonuç vermişti bence öcü testini değiştir hassasiyeti en düşün olandan al
Böyle yapma işte bak kimse sorarsan kafası en rahat olduğu ayda hamile kalmışlar buna bende dahilim. Daha adetime varken bile belirtim vardı herkes bana hamilesin deyip duruyordu ben asla oralı olmadım nerde bende o şans ben transfer bekliyorum deyip oralı olmadım tatil yaptım dağlara gidip mantar topladım eşimle sonra köye gittik sonra Mardin Diyarbakır gezileri derken hamileymisim çünkü saldım . Demem o ki sende sal rahat ol tüp bebeğe bir daha gerek kalmadan hamile kalacaksın inan bana ornegi benim çünkü. Bu tavsiyem burda bekleyen herkes için geçerli stres yapmayın kafanızı önce rahat ettirin Rabbim en yakın zamanda o mutlu haberi hepinize nasip etsin inşallahGerçekten artık yaşama sevincim bile kalmadı
O nasıl laf elbette olacaksın Allah’ın izniyle inşallah ne zamandır deniyorsun bilinen bir problemin var mı ?Kızlar nasılsınız. Bu testi birkaç gün önce yaptım. Ve şuan adet oluyorum bat 12-13 hazirandı yine kimyasal oluyor galibamayıs ayında da tüp bebek tedavim negatif olmuştu. Ben anne olamayacak mıyım
Buraya yükleyince bir garip oluyor foto aslında çıplak gözle baya net pembe
Eki Görüntüle 3615923 Eki Görüntüle 3615927
Yapamıyorum ki kuzum zaten benim bu ay ara kanamam olmuştu işte transferden sonra rahim kendini zor toparladı hiç beklentim yoktu biliyor musun ama yine de böyle oldumBöyle yapma işte bak kimse sorarsan kafası en rahat olduğu ayda hamile kalmışlar buna bende dahilim. Daha adetime varken bile belirtim vardı herkes bana hamilesin deyip duruyordu ben asla oralı olmadım nerde bende o şans ben transfer bekliyorum deyip oralı olmadım tatil yaptım dağlara gidip mantar topladım eşimle sonra köye gittik sonra Mardin Diyarbakır gezileri derken hamileymisim çünkü saldım . Demem o ki sende sal rahat ol tüp bebeğe bir daha gerek kalmadan hamile kalacaksın inan bana ornegi benim çünkü. Bu tavsiyem burda bekleyen herkes için geçerli stres yapmayın kafanızı önce rahat ettirin Rabbim en yakın zamanda o mutlu haberi hepinize nasip etsin inşallah
Amin inşaallahBöyle yapma işte bak kimse sorarsan kafası en rahat olduğu ayda hamile kalmışlar buna bende dahilim. Daha adetime varken bile belirtim vardı herkes bana hamilesin deyip duruyordu ben asla oralı olmadım nerde bende o şans ben transfer bekliyorum deyip oralı olmadım tatil yaptım dağlara gidip mantar topladım eşimle sonra köye gittik sonra Mardin Diyarbakır gezileri derken hamileymisim çünkü saldım . Demem o ki sende sal rahat ol tüp bebeğe bir daha gerek kalmadan hamile kalacaksın inan bana ornegi benim çünkü. Bu tavsiyem burda bekleyen herkes için geçerli stres yapmayın kafanızı önce rahat ettirin Rabbim en yakın zamanda o mutlu haberi hepinize nasip etsin inşallah
İnşallah dediğin gibi olurO Banada çıkarmıştı sağolsun
kan vermek lazımdı anlamak içinde bence kimyasalsa bile üzülmeyin kimyasaldan sonra hemen tutuyor diyorlar veya gebe kalabiliyorsunuz bu açıdan düşünün biliyorum zor ama
İnşallah olsunda bir iki ay beklerimGeçmiş olsun canım sıkma canını nasibin sonraki aylarmış demek ki
Ovulasyon icinmi gebelik icinmi canim bu test gebelik içinse innovitia sa yalanci pozitif veriyoKuzum en çok tercih edilen iki test bu biri laboquick diğeri innovita yani başka öneriniz varmi turkiye de
Teşekkürlerrr yumurtlamadan sonra 8. Ve 9. Gün baya regl olacakmışım gibi ağrım vardı chatgpt yerleşme olabilir demişti hepAyy kuzum gerçekten testler nasıl algılamış şok oldum çook sevindimbelirtilerin nelerdi bize tekrar yazar mısın
İlgi varya ordaCanım nerede 600 tl
Aşkım modunu asla düşürmüyorsun çünkü biliyorsun ki nasibimizde ne zaman varsa o zaman bu mutluluğu yaşayacağız bu yüzden biz mücadelemizi edeceğiz ki sonunda mükafata erelim canımsın üzme kendiniİstiyordum da bu ay olmadığını anladım inşallah bir gün erken olurum da hormon baktırırım diyordum yarın randevum var.. yoksa istemez miyim hiç
Kasığımın sol tarafında sadece bir noktada rahme doğru bıçak saplanıyormuş gibi çok hareket edince artıyordu dinlenince hafifliyordu. Meme uçlarında ağrı dokunamıyordum bile. Bir de her adetten 4-5 gün kadar önce adet sivilcem çıkar kocaman o çıkmadı. O sivilce sadece gebe olduğumda çıkmıyor diğer zamanlar hep çıkıyor istisnasızNasıl belirtilerin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?