Bence netten Awox sipariş ver hem elinde bulunur hem de yalancı olayları yok daha güvenilir

Kızlar ikisinde de koyulasma var ama hangisini baz alayım bilemedim. Geçen aylarda dr kontrolünde 16.8 civarı boyu labouick pike yakın bile göstermedi ama innovita çok yakın göstermişti ne diyorsunuz bu duruma
Bu olay çok can sıkıcı ya hele benim başıma aynı markanın iki ayrı kutusundan yaptığımla farklı sonuç vermişti bence öcü testini değiştir hassasiyeti en düşün olandan al

Bu olay çok can sıkıcı ya hele benim başıma aynı markanın iki ayrı kutusundan yaptığımla farklı sonuç vermişti bence öcü testini değiştir hassasiyeti en düşün olandan al
Kuzum en çok tercih edilen iki test bu biri laboquick diğeri innovita yani başka öneriniz varmi turkiye de

Gerçekten artık yaşama sevincim bile kalmadı
Böyle yapma işte bak kimse sorarsan kafası en rahat olduğu ayda hamile kalmışlar buna bende dahilim. Daha adetime varken bile belirtim vardı herkes bana hamilesin deyip duruyordu ben asla oralı olmadım nerde bende o şans ben transfer bekliyorum deyip oralı olmadım tatil yaptım dağlara gidip mantar topladım eşimle sonra köye gittik sonra Mardin Diyarbakır gezileri derken hamileymisim çünkü saldım . Demem o ki sende sal rahat ol tüp bebeğe bir daha gerek kalmadan hamile kalacaksın inan bana ornegi benim çünkü. Bu tavsiyem burda bekleyen herkes için geçerli stres yapmayın kafanızı önce rahat ettirin Rabbim en yakın zamanda o mutlu haberi hepinize nasip etsin inşallah

O nasıl laf elbette olacaksın Allah’ın izniyle inşallah ne zamandır deniyorsun bilinen bir problemin var mı ?

Yapamıyorum ki kuzum zaten benim bu ay ara kanamam olmuştu işte transferden sonra rahim kendini zor toparladı hiç beklentim yoktu biliyor musun ama yine de böyle oldum Nasıl kafadan atarım bilmiyorum

Amin inşaallah

O Banada çıkarmıştı sağolsun

kan vermek lazımdı anlamak içinde bence kimyasalsa bile üzülmeyin kimyasaldan sonra hemen tutuyor diyorlar veya gebe kalabiliyorsunuz bu açıdan düşünün biliyorum zor ama
İnşallah dediğin gibi olur

Ayy kuzum gerçekten testler nasıl algılamış şok oldum çook sevindim belirtilerin nelerdi bize tekrar yazar mısın
Teşekkürlerrr yumurtlamadan sonra 8. Ve 9. Gün baya regl olacakmışım gibi ağrım vardı chatgpt yerleşme olabilir demişti hep sonra hiç ağrım kalmadı birazda göğüslerim hassas
Canım nerede 600 tl
İlgi varya orda

İstiyordum da bu ay olmadığını anladım inşallah bir gün erken olurum da hormon baktırırım diyordum yarın randevum var.. yoksa istemez miyim hiç
Aşkım modunu asla düşürmüyorsun çünkü biliyorsun ki nasibimizde ne zaman varsa o zaman bu mutluluğu yaşayacağız bu yüzden biz mücadelemizi edeceğiz ki sonunda mükafata erelim canımsın üzme kendini

Nasıl belirtilerin var
Kasığımın sol tarafında sadece bir noktada rahme doğru bıçak saplanıyormuş gibi çok hareket edince artıyordu dinlenince hafifliyordu. Meme uçlarında ağrı dokunamıyordum bile. Bir de her adetten 4-5 gün kadar önce adet sivilcem çıkar kocaman o çıkmadı. O sivilce sadece gebe olduğumda çıkmıyor diğer zamanlar hep çıkıyor istisnasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…