- 30 Haziran 2025
- 481
- 317
- 18
- 25
Verdim canımmBen senin yerindee olsam hemen kan verirdim
Cok tesekkür ederim darısı basınıza umarım sağlıklı ilerlerrçok sevindim çok minikkk takip süreci için de gönlünü ferah tuttt, çok güzel şeyler olsunnn
Ne kadar güzel söyledin vallahi, her şerde vardır bir hayır deyip vaktini beklemek gerekİsyan etme kuşum unutma zahmet yoksa rahmet yoktur açacak çiçek taşı deler açar elbette her zorlukla beraber bir güzellik bizi bekliyor Allah’a güven sen mücadeleni ver doğru zamanı o biliyor
Evet demiştin hissetmişsinK kugukusuregl de gelmedi demi hala ? Benimde regl geliyor sanırım sabah ağrılarım başladı
E esocannnnn tebrik ederim hayırlı olsun demiştim var dşye
@ladycharlotte bende bırakmak istiyorum artık ya
Ben dedim sana var diye bak çıkmış işte daha çok minnakKızlarrr cıktı sonuç 9.41 cok minnacıkkkkk testler nasıl algıladı şaşkınım
Teşekkür ederim canım darısı sana inşallahAyyyy valla ben emindim hamile olduğundan gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah kuzum
Ay hamilesin o zaman çabuk git kan verHemen 10 sn içinde çıktı yavrum kırmızı dolma şeyi bittiği gibi göründü silik çizgi
Bu kadar küçük değeri algılaması çok şaşkınım teşekkür ederim canım inşallah darısı sanaBen dedim sana var diye bak çıkmış işte daha çok minnakhayırlısı olsun canım sağlıkla büyüsün
Dualarında bizleri de unutmaTeşekkür ederim canım darısı sana inşallah
5 seneyi geçkindir deniyorum. İkiz gebeliğim olmuştu 28 haftada erken doğum yaptım ikisini de kaybettim. Eşimde bir problem yok çok şükür bende de hormonlar hsg falan hepsi iyi sadece ultrasonda pcos görünümü var yumurtalarım yavaş büyüyor bu ay inositol kullanmıştım yumurtlamam erken olmuştu çok sevinmiştim ama yine olmadı. Mayıs ayında tüp bebek tedavim de negatif olmuştu oysa herşey yolundaydı hiçbir aksilik yoktu. İnşallah Rabbim nasip eder uzun süredir denediğim için ister istemez umutsuzluğa kapılıyor insanO nasıl laf elbette olacaksın Allah’ın izniyle inşallah ne zamandır deniyorsun bilinen bir problemin var mı ?
Yok canım gelmedi daha, 2 gündür gecikiyor. Bari gelse de bitse. Birde onun stresini yaşıyorum. Bezdim valla bırakıcam bu işleriK kugukusuregl de gelmedi demi hala ? Benimde regl geliyor sanırım sabah ağrılarım başladı
E esocannnnn tebrik ederim hayırlı olsun demiştim var dşye
@ladycharlotte bende bırakmak istiyorum artık ya
Kusura bakma canım açılmadan kastın ne ben kaçırdım heralde onuİçim dışım havuç oldu umarım bugün açılma görürüm ya
İnşallah canım hamişlerin duası kabul olurmuş lütfen bol bol dua edin 5 yıl oldu artık yoruldum oğluşuma bi kardeş gelsinBu kadar küçük değeri algılaması çok şaşkınım teşekkür ederim canım inşallah darısı sana
Evet bebiş yoksa regl gecikmesinin stresi ekleniyor birdeYok canım gelmedi daha, 2 gündür gecikiyor. Bari gelse de bitse. Birde onun stresini yaşıyorum. Bezdim valla bırakıcam bu işleri
Kuzum ne tüp bebeği senin eşinde sorun yok sende de hafif pcos görünümü demişler yumurtan yavaş büyüyor diye Allah aşkına tüp benek mi yapılır sen doğal yollarla gebe kalabilirsin neler kullandın bugüne kadar doğal ? Vitamin rutinin en günlük5 seneyi geçkindir deniyorum. İkiz gebeliğim olmuştu 28 haftada erken doğum yaptım ikisini de kaybettim. Eşimde bir problem yok çok şükür bende de hormonlar hsg falan hepsi iyi sadece ultrasonda pcos görünümü var yumurtalarım yavaş büyüyor bu ay inositol kullanmıştım yumurtlamam erken olmuştu çok sevinmiştim ama yine olmadı. Mayıs ayında tüp bebek tedavim de negatif olmuştu oysa herşey yolundaydı hiçbir aksilik yoktu. İnşallah Rabbim nasip eder uzun süredir denediğim için ister istemez umutsuzluğa kapılıyor insan
Reglin düzenli miydi hep ? Acaba geç döllenme durumu olabilir miYok canım gelmedi daha, 2 gündür gecikiyor. Bari gelse de bitse. Birde onun stresini yaşıyorum. Bezdim valla bırakıcam bu işleri
Pik canım üç gündür bugünde daha yapacağım 4 de test umarım diyorum açılır çatlama olur geçen ay 5 günü geçmişti pik yaKusura bakma canım açılmadan kastın ne ben kaçırdım heralde onu
İnşallah canım tabi ki hepinize dua edicemDualarında bizleri de unutmasağlıkla kolaylıkla alırsın inşallah kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?