İsyan etme kuşum unutma zahmet yoksa rahmet yoktur açacak çiçek taşı deler açar elbette her zorlukla beraber bir güzellik bizi bekliyor Allah’a güven sen mücadeleni ver doğru zamanı o biliyor
Ne kadar güzel söyledin vallahi, her şerde vardır bir hayır deyip vaktini beklemek gerek

O nasıl laf elbette olacaksın Allah’ın izniyle inşallah ne zamandır deniyorsun bilinen bir problemin var mı ?
5 seneyi geçkindir deniyorum. İkiz gebeliğim olmuştu 28 haftada erken doğum yaptım ikisini de kaybettim. Eşimde bir problem yok çok şükür bende de hormonlar hsg falan hepsi iyi sadece ultrasonda pcos görünümü var yumurtalarım yavaş büyüyor bu ay inositol kullanmıştım yumurtlamam erken olmuştu çok sevinmiştim ama yine olmadı. Mayıs ayında tüp bebek tedavim de negatif olmuştu oysa herşey yolundaydı hiçbir aksilik yoktu. İnşallah Rabbim nasip eder uzun süredir denediğim için ister istemez umutsuzluğa kapılıyor insan

Yok canım gelmedi daha, 2 gündür gecikiyor. Bari gelse de bitse. Birde onun stresini yaşıyorum. Bezdim valla bırakıcam bu işleri

Kuzum ne tüp bebeği senin eşinde sorun yok sende de hafif pcos görünümü demişler yumurtan yavaş büyüyor diye Allah aşkına tüp benek mi yapılır sen doğal yollarla gebe kalabilirsin neler kullandın bugüne kadar doğal ? Vitamin rutinin en günlük

Kızlar bugün ovü testi yapmayı düşünüyordum. Şuan elimde koca su bardağının 2.si varken yazıyorum çok mu erken acaba ya daha regl sonrası ilk gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…