Canım zaten doktor demedi biz kendimiz istedik tüpü doktorum doğal yolla daha önce oldu yine olur dedi ama uzun süre olmayınca acele etdik. İnositol, d vit, b12, d3/folat birde womanlı bir şey vardı multivitamin kullanıyorum tüp bebeğe hazırlık aşamasında kullanmıştım bir aydır tekrar kullanmaya başladım

Kızlar şimdi bir şey sorcam biraz tedirginim daha önce söylemiştim 20-25 gün önce aile hekiminde rutin test yaptırdım eksiklerimi yerine koyayım diye orda tsh yüksekti 4.78 buna rağmen oldu şükürler olsun ama şuan tutunmasına engel olur mu ki hemen doktora gitmeli miyim yoksa biraz artış mı göreyim

Benim de gebelikte çıkmıştı ilaca başlatmıştı hemen doktor. Gebelikte 2,5 altı isteniyormuş

Benim de gebelikte çıkmıştı ilaca başlatmıştı hemen doktor. Gebelikte 2,5 altı isteniyormuş
Benim gebelikten önceydi bu değer suanda aynıdır da sormak istediğim önce artış takip edeyim yükselme görünce netleştireyim öyle mi gideyim doktora

Benim gebelikten önceydi bu değer suanda aynıdır da sormak istediğim önce artış takip edeyim yükselme görünce netleştireyim öyle mi gideyim doktora
Hayır tiroid önemli bence hemen gidin benim öncesinde hep normaldi aslında. Gebelik ilerledikçe arttı. Yani sizin de şuan artmış olabilir. Yine siz bilirsiniz ama ben hemen giderdim. Biran önce ilaç alırdım.

Düzenli 6 aynkullan kuzum omega3 de kullan birde picos görünümü için insülin direncine baktırdın mı ?

Yanlış mı anladım acaba. Siz tsh’tan mı beta artışından mı bahsettiniz? Benim 3,18 olunca ilaca başlattı ve zor düştü

git doktora canım mutlaka bekleme

Reglin düzenli miydi hep ? Acaba geç döllenme durumu olabilir mi
Reglim hep düzenlidir, yani gene olarak 28-34 gün arası değişiyor tabi ama işte en fazla 1-2 gün oynar her ay. Bakalım ne zaman başlayacak. Muhtemelen şimdi stresten gecikiyor. Çünkü bu sefer aşırı üzüldüm o negatifleri görünce. Kara delik gibi yutuyor beni bu bekleyiş.

Yanlış mı anladım acaba. Siz tsh’tan mı beta artışından mı bahsettiniz? Benim 3,18 olunca ilaca başlattı ve zor düştü
Hayır doğru tsh 4.78 betam daha dün öğrendim 9.41 onda artışı görüp hamileliğimi netleştireyim öyle gitsem daha mantıklı değil mi

Canim tsh yuksekligi düşüğe sebebiyet veriyor Allah korusun

Geçen günlerde bende öyle deli gibi test yaptım saçmaladım durdum. Sonra kabullendim baktık yok regl olcam belli bir gün erken oldum hemde bebiş yoksa biran önce olursun inşallah. Yeni ay hepimize mutluluk getirir umarım.

E esocannnnn senin yerinde olsam giderdim ne olur ne olmaz yüksek şuan.

Dimi ya bence de gideyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…