- 30 Haziran 2025
- 481
- 317
- 18
- 25
Tabi ki edicemmmİnşallah canım hamişlerin duası kabul olurmuş lütfen bol bol dua edin 5 yıl oldu artık yoruldum oğluşuma bi kardeş gelsin
Canım zaten doktor demedi biz kendimiz istedik tüpü doktorum doğal yolla daha önce oldu yine olur dedi ama uzun süre olmayınca acele etdik. İnositol, d vit, b12, d3/folat birde womanlı bir şey vardı multivitamin kullanıyorum tüp bebeğe hazırlık aşamasında kullanmıştım bir aydır tekrar kullanmaya başladımKuzum ne tüp bebeği senin eşinde sorun yok sende de hafif pcos görünümü demişler yumurtan yavaş büyüyor diye Allah aşkına tüp benek mi yapılır sen doğal yollarla gebe kalabilirsin neler kullandın bugüne kadar doğal ? Vitamin rutinin en günlük
Benim de gebelikte çıkmıştı ilaca başlatmıştı hemen doktor. Gebelikte 2,5 altı isteniyormuşKızlar şimdi bir şey sorcam biraz tedirginim daha önce söylemiştim 20-25 gün önce aile hekiminde rutin test yaptırdım eksiklerimi yerine koyayım diye orda tsh yüksekti 4.78 buna rağmen oldu şükürler olsun ama şuan tutunmasına engel olur mu ki hemen doktora gitmeli miyim yoksa biraz artış mı göreyim
Benim gebelikten önceydi bu değer suanda aynıdır da sormak istediğim önce artış takip edeyim yükselme görünce netleştireyim öyle mi gideyim doktoraBenim de gebelikte çıkmıştı ilaca başlatmıştı hemen doktor. Gebelikte 2,5 altı isteniyormuş
Evet canim önce 2 güne 1 kan ver takip etBenim gebelikten önceydi bu değer suanda aynıdır da sormak istediğim önce artış takip edeyim yükselme görünce netleştireyim öyle mi gideyim doktora
Hayır tiroid önemli bence hemen gidin benim öncesinde hep normaldi aslında. Gebelik ilerledikçe arttı. Yani sizin de şuan artmış olabilir. Yine siz bilirsiniz ama ben hemen giderdim. Biran önce ilaç alırdım.Benim gebelikten önceydi bu değer suanda aynıdır da sormak istediğim önce artış takip edeyim yükselme görünce netleştireyim öyle mi gideyim doktora
Düzenli 6 aynkullan kuzum omega3 de kullan birde picos görünümü için insülin direncine baktırdın mı ?Canım zaten doktor demedi biz kendimiz istedik tüpü doktorum doğal yolla daha önce oldu yine olur dedi ama uzun süre olmayınca acele etdik. İnositol, d vit, b12, d3/folat birde womanlı bir şey vardı multivitamin kullanıyorum tüp bebeğe hazırlık aşamasında kullanmıştım bir aydır tekrar kullanmaya başladım
Yanlış mı anladım acaba. Siz tsh’tan mı beta artışından mı bahsettiniz? Benim 3,18 olunca ilaca başlattı ve zor düştüBenim gebelikten önceydi bu değer suanda aynıdır da sormak istediğim önce artış takip edeyim yükselme görünce netleştireyim öyle mi gideyim doktora
Bende öyle düşündüm ama bi sıkıntı olur mu tutunmaya acabaEvet canim önce 2 güne 1 kan ver takip et
git doktora canım mutlaka beklemeKızlar şimdi bir şey sorcam biraz tedirginim daha önce söylemiştim 20-25 gün önce aile hekiminde rutin test yaptırdım eksiklerimi yerine koyayım diye orda tsh yüksekti 4.78 buna rağmen oldu şükürler olsun ama şuan tutunmasına engel olur mu ki hemen doktora gitmeli miyim yoksa biraz artış mı göreyim
Reglim hep düzenlidir, yani gene olarak 28-34 gün arası değişiyor tabi ama işte en fazla 1-2 gün oynar her ay. Bakalım ne zaman başlayacak. Muhtemelen şimdi stresten gecikiyor. Çünkü bu sefer aşırı üzüldüm o negatifleri görünce. Kara delik gibi yutuyor beni bu bekleyiş.Reglin düzenli miydi hep ? Acaba geç döllenme durumu olabilir mi
Hayır doğru tsh 4.78 betam daha dün öğrendim 9.41 onda artışı görüp hamileliğimi netleştireyim öyle gitsem daha mantıklı değil miYanlış mı anladım acaba. Siz tsh’tan mı beta artışından mı bahsettiniz? Benim 3,18 olunca ilaca başlattı ve zor düştü
Canim tsh yuksekligi düşüğe sebebiyet veriyor Allah korusunKızlar şimdi bir şey sorcam biraz tedirginim daha önce söylemiştim 20-25 gün önce aile hekiminde rutin test yaptırdım eksiklerimi yerine koyayım diye orda tsh yüksekti 4.78 buna rağmen oldu şükürler olsun ama şuan tutunmasına engel olur mu ki hemen doktora gitmeli miyim yoksa biraz artış mı göreyim
Ovulasyon kuzumOvulasyon icinmi gebelik icinmi canim bu test gebelik içinse innovitia sa yalanci pozitif veriyo
Geçen günlerde bende öyle deli gibi test yaptım saçmaladım durdum. Sonra kabullendim baktık yok regl olcam belli bir gün erken oldum hemdeReglim hep düzenlidir, yani gene olarak 28-34 gün arası değişiyor tabi ama işte en fazla 1-2 gün oynar her ay. Bakalım ne zaman başlayacak. Muhtemelen şimdi stresten gecikiyor. Çünkü bu sefer aşırı üzüldüm o negatifleri görünce. Kara delik gibi yutuyor beni bu bekleyiş.
Kadın doğum için erken o zaman ben yine aile hekimine gidip durumu anlatayım o ne derse ona göre yol alayımCanim tsh yuksekligi düşüğe sebebiyet veriyor Allah korusun
Tsh tutunmadan çok bebeğin beyin fonksiyonlarını etkileyen bir hormon ki bence bu çok önemli. Korkmayın ilaçla düzelen bir şey. Benimkinin zor düşmesinin nedeni düşük doz başlatmıştı.Bende öyle düşündüm ama bi sıkıntı olur mu tutunmaya acaba
Dimi ya bence de gideyim en iyisiGeçen günlerde bende öyle deli gibi test yaptım saçmaladım durdum. Sonra kabullendim baktık yok regl olcam belli bir gün erken oldum hemdebebiş yoksa biran önce olursun inşallah. Yeni ay hepimize mutluluk getirir umarım.
E esocannnnn senin yerinde olsam giderdim ne olur ne olmaz yüksek şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?