Daha önce onuda denemiştim hemen hemen innovita ile aynı gibi geldi
Valla bilmiyorum aylardır onu kullanıyorum çatlamadan sonra da regl günüm zamanında geliyor. Bende değiştirecektim ama laboquick de inmovita da olumsuz yorumlar da fazla görünce vazgeçtim

Teşekkür ederim o zaman su evrede gitmeme gerek var mı
Ben öğrenir öğrenmez gitmeyi düşünüyorum. Benim de kalp atışı durdu bebeğimin buna bağlamıyorum ama temkinli davranırdım. Sağlık ocağına gidip bir test verin duruma göre dahiliyeye gidersiniz. Kadın doğuma erken bence de. Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin lütfen sağlıkla artsın betanız

Valla bilmiyorum aylardır onu kullanıyorum çatlamadan sonra da regl günüm zamanında geliyor. Bende değiştirecektim ama laboquick de inmovita da olumsuz yorumlar da fazla görünce vazgeçtim
Hadi ya çok var birde elimde

Kızlar bugün ovü testi yapmayı düşünüyordum. Şuan elimde koca su bardağının 2.si varken yazıyorum çok mu erken acaba ya daha regl sonrası ilk gün
Bende ilk günden başlamazdım ama bu ay ilk günden başladım ve hemen kızarmaya başaladı 6. Gün pik oldu bence adet biter bitmez başlanmalı bazen geçen ay pik oluyor ama yumurtla olgunlaşmıyor vücut tekrar lh yükseltip ikinci piki oluştursbiliylr erkenden

Kesinlikle haklısınız. Bu durumu ben de düşündüm elimde bolca var yaparım her gün aynı saatte belli olmuyor aynen

Teşekkürlerrr yumurtlamadan sonra 8. Ve 9. Gün baya regl olacakmışım gibi ağrım vardı chatgpt yerleşme olabilir demişti hep sonra hiç ağrım kalmadı birazda göğüslerim hassas

İlgi varya orda
Bana çok yakın gerekirse diye sordum teşekkür ettim

Saat 2 de yeme içme sıvı alımını bırak 4 de yap hergün
Geçen ay çok rahattım takip etmedim yememe içmeme asla dikkat etmedim ama olmadı. Düşük sonrası ilk defa denedim. Belki rahim toparlanmadı tam bilemiyorum. 3 ay geçince toparlanmıştır diye düşündüm. Nasip kısmet bu işler. Vitaminlerimi alıyorum. Bu ay dengeli de besleniyorum havuç, incir, kuruyemiş, arı sütü allah ne verdiyse yemeye çalışıyorum. Dilerim bu ay hepimiz sağlıklı pozitifler görürüz

Öğle arası bitince gidicem aile hekimine de onlar sabahtan kan alıyorşar ama değerim belli zaten verir bence tekrar yapmak istemez umarım

Kızlar hamisler ve kalmayı düşünenler ilk 3 ay sakın bol bol maydanoz yemeyin hatta bi süre hiç yemeyin çünkü dusuge sebep oluyo doktorum soylemisti
Maydonozu da o kadar çok seviyorum ki yani, hadi bakalım
Bazı doktorlarda dozunda olduğu sürece sıkıntı olmaz diyor ama insan bilemiyor bazı konularda neye inansın

amin inşallah canım

Maydonozu da o kadar çok seviyorum ki yani, hadi bakalım
Bazı doktorlarda dozunda olduğu sürece sıkıntı olmaz diyor ama insan bilemiyor bazı konularda neye inansın
Öyle sofrada az birşey maydonoz tüketmekle düşük olmaz canım zaten bahsedilen doz her gün bir bağ yemek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…