Maydonozu da o kadar çok seviyorum ki yani, hadi bakalım
Bazı doktorlarda dozunda olduğu sürece sıkıntı olmaz diyor ama insan bilemiyor bazı konularda neye inansın
Ben normalde pek aramam ama doktor dediği için hiç yemedim biz önleminizi alalimda

Öyle sofrada az birşey maydonoz tüketmekle düşük olmaz canım zaten bahsedilen doz her gün bir bağ yemek gibi
Malesef yanlış düşünüyorsun kuzum 1 bağı kimse bi oturuşta yiyemez zaten uygulamak size kalmış doktor salatadaki az. Bisey maydanozu bile koyma demisti bana

Tsh yüksekse hemen bi dahiliye ye gitmeni öneririm canım gebeyken ilaç başlatıyor çünkü bebeğin sağlığı için önemli bana da gebe kalır kalmaz gel demişti dahiliye doktorum

Tsh yüksekse hemen bi dahiliye ye gitmeni öneririm canım gebeyken ilaç başlatıyor çünkü bebeğin sağlığı için önemli bana da gebe kalır kalmaz gel demişti dahiliye doktorum
Dahiliye için hemen randevu bulamam suan aile hekimine gidicem öğle arası bitsin o da başlar diye düsünüyorum ondan sonra ilerleyen zamanlarda kadın doğuma anlatırım durumu ilaca başladım vs diye

Malesef yanlış düşünüyorsun kuzum 1 bağı kimse bi oturuşta yiyemez zaten uygulamak size kalmış doktor salatadaki az. Bisey maydanozu bile koyma demisti bana
Maydonoz suyu yada konsantresi düşüge sebebiyet verir haklısın ama az miktar da tüketmek yemeklerde vs lahmacunun yanında Gibi öyle bir risk yaratmaz canım

Maydonoz suyu yada konsantresi düşüge sebebiyet verir haklısın ama az miktar da tüketmek yemeklerde vs lahmacunun yanında Gibi öyle bir risk yaratmaz canım
Ben doktorumun dediğini diyorum ve birçok doktordan duyduğumda bu maydonizu direk yemekten kastim suyu vs degil araştır istersen rahim kaşlarını kastigi için doktorlar önermiyor dediğim gibi ben sağdan soldan duyma bi bilgiyle değil doktorun dediği birseyi söyledim uymak kişinin kendine kalan birsey

Son düzenleme:
Ben doktorun söylemedi demedim ki zaten sana normal şartlarda sendeki semptomları yaratmadığı sürece normal yemeklere konan kararının zararının olmadığını söyledim sendeki Gibi kasılma vs yaşandığı durumlarda nane ve maydonoz tüketimini yasaklar doktor zaten

Kiz bende kasılma olmuyodu normalde maydonoz kasılma yaptığı için onermiyolar dedim yanlış anlaşıldım miktarı az çok fark etmiyor 3 ay yenmesi yasak demisti

Zaten demirim yerlerdeydi onun icin ilaç kullanıyorum folik asitte iciyordum d vitamini de hafta bir iciyordum onlara devam edeceğim şu tsh için bugün gidicem umarım aile hekimim verir
Çinko selenyum troid için içilmesi şart kuzum annem troit hastası selenyum o yüzden haftada 3 mutlaka önlem için alırım dengede tutmak adına gebelikte sorun çıkarmasın diye

Bende de başladı canım. Umarım yeni aya seviniriz hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…