Demi ya, o kadar zaten kimse bilinçli yemez bu dönemde diye düşünüyorumÖyle sofrada az birşey maydonoz tüketmekle düşük olmaz canım zaten bahsedilen doz her gün bir bağ yemek gibi
Ben normalde pek aramam ama doktor dediği için hiç yemedim biz önleminizi alalimdaMaydonozu da o kadar çok seviyorum ki yani, hadi bakalım
Bazı doktorlarda dozunda olduğu sürece sıkıntı olmaz diyor ama insan bilemiyor bazı konularda neye inansın
Bencede hemen gitmelisin bebek olsun olmasın normalde de değerinin düşürülmesi gerekiyor sonuçta ki şuan bebiş var ve bu evre çok önemli sağlığı açısındanTeşekkür ederim o zaman su evrede gitmeme gerek var mı
Malesef yanlış düşünüyorsun kuzum 1 bağı kimse bi oturuşta yiyemez zaten uygulamak size kalmış doktor salatadaki az. Bisey maydanozu bile koyma demisti banaÖyle sofrada az birşey maydonoz tüketmekle düşük olmaz canım zaten bahsedilen doz her gün bir bağ yemek gibi
Ananas duymuştum bir de, ödem attırıyormuş ya odaBen normalde pek aramam ama doktor dediği için hiç yemedim biz önleminizi alalimda
Tsh yüksekse hemen bi dahiliye ye gitmeni öneririm canım gebeyken ilaç başlatıyor çünkü bebeğin sağlığı için önemli bana da gebe kalır kalmaz gel demişti dahiliye doktorumKızlar şimdi bir şey sorcam biraz tedirginim daha önce söylemiştim 20-25 gün önce aile hekiminde rutin test yaptırdım eksiklerimi yerine koyayım diye orda tsh yüksekti 4.78 buna rağmen oldu şükürler olsun ama şuan tutunmasına engel olur mu ki hemen doktora gitmeli miyim yoksa biraz artış mı göreyim
İleri derece pcos var bir sürü yumurta var ama ilaçla bile bir tane büyüyor her seferinde keşke kendiliğinden olsa da uğraşmasakKuzum doğal yollarla bunu yapabilirsin yumurta büyütmeyi gözünüz de büyütüyorsunuz
Dahiliye için hemen randevu bulamam suan aile hekimine gidicem öğle arası bitsin o da başlar diye düsünüyorum ondan sonra ilerleyen zamanlarda kadın doğuma anlatırım durumu ilaca başladım vs diyeTsh yüksekse hemen bi dahiliye ye gitmeni öneririm canım gebeyken ilaç başlatıyor çünkü bebeğin sağlığı için önemli bana da gebe kalır kalmaz gel demişti dahiliye doktorum
Maydonoz suyu yada konsantresi düşüge sebebiyet verir haklısın ama az miktar da tüketmek yemeklerde vs lahmacunun yanında Gibi öyle bir risk yaratmaz canımMalesef yanlış düşünüyorsun kuzum 1 bağı kimse bi oturuşta yiyemez zaten uygulamak size kalmış doktor salatadaki az. Bisey maydanozu bile koyma demisti bana
Insülün direnci var mı ?İleri derece pcos var bir sürü yumurta var ama ilaçla bile bir tane büyüyor her seferinde keşke kendiliğinden olsa da uğraşmasak
Gider gider merak etme doktorun sana mutlaka ilaç verecektir dengelersinizTedirgin oldum ya umarım her şey yolunda gider
Ben doktorumun dediğini diyorum ve birçok doktordan duyduğumda bu maydonizu direk yemekten kastim suyu vs degil araştır istersenMaydonoz suyu yada konsantresi düşüge sebebiyet verir haklısın ama az miktar da tüketmek yemeklerde vs lahmacunun yanında Gibi öyle bir risk yaratmaz canım
Selenyum d vitamini çinko içmen gerekir bu aradaTedirgin oldum ya umarım her şey yolunda gider
Ben doktorun söylemedi demedim ki zaten sana normal şartlarda sendeki semptomları yaratmadığı sürece normal yemeklere konan kararının zararının olmadığını söyledim sendeki Gibi kasılma vs yaşandığı durumlarda nane ve maydonoz tüketimini yasaklar doktor zatenBen doktorumun dediğini diyorum ve birçok doktordan duyduğumda bu araştır istersenrahim kaşlarımı kastigi için doktorlar önermiyor dediğim gibi ben sağdan soldan duyma bi bilgiyle değil doktorun dediği birseyi söyledim uymak kişinin kendine kalan birsey
Kiz bende kasılma olmuyodu normalde maydonoz kasılma yaptığı için onermiyolar dedim yanlış anlaşıldım miktarı az çok fark etmiyor 3 ay yenmesi yasak demistiBen doktorun söylemedi demedim ki zaten sana normal şartlarda sendeki semptomları yaratmadığı sürece normal yemeklere konan kararının zararının olmadığını söyledim sendeki Gibi kasılma vs yaşandığı durumlarda nane ve maydonoz tüketimini yasaklar doktor zaten
Zaten demirim yerlerdeydi onun icin ilaç kullanıyorum folik asitte iciyordum d vitamini de hafta bir iciyordum onlara devam edeceğim şu tsh için bugün gidicem umarım aile hekimim verirSelenyum d vitamini çinko içmen gerekir bu arada
Çinko selenyum troid için içilmesi şart kuzum annem troit hastası selenyum o yüzden haftada 3 mutlaka önlem için alırım dengede tutmak adına gebelikte sorun çıkarmasın diyeZaten demirim yerlerdeydi onun icin ilaç kullanıyorum folik asitte iciyordum d vitamini de hafta bir iciyordum onlara devam edeceğim şu tsh için bugün gidicem umarım aile hekimim verir
Bende de başladı canım. Umarım yeni aya seviniriz hepimiz.Geçen günlerde bende öyle deli gibi test yaptım saçmaladım durdum. Sonra kabullendim baktık yok regl olcam belli bir gün erken oldum hemdebebiş yoksa biran önce olursun inşallah. Yeni ay hepimize mutluluk getirir umarım.
E esocannnnn senin yerinde olsam giderdim ne olur ne olmaz yüksek şuan.
Ben adet oldumYok canım gelmedi daha, 2 gündür gecikiyor. Bari gelse de bitse. Birde onun stresini yaşıyorum. Bezdim valla bırakıcam bu işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?