İnşallahBende de başladı canım. Umarım yeni aya seviniriz hepimiz.
Senden çok umutluydum ben ya neyse canım öteki ayada biz hamisler kervanına katilcazBen adet oldum
Şaşırdık mı hayır
İnşallah kuzum ya gücüm kalmadı gerçektenSenden çok umutluydum ben ya neyse canım öteki arada biz hamisler kervanına katilcaz
Herseyin bi zamanı var senin elinde olan birsey degilki sen stres yaptıkça inan hiç olmuycak relax olmaya çalış zor evet bazen hiç olmuyo ama eldende birsey gelmiyo beklemekten başka üzme o tatlı caniniİnşallah kuzum ya gücüm kalmadı gerçekten
Hayırlı olsun tebrik ederim
Hee anladım benimde öyle oluyor ya sebebi ne acabaPik canım üç gündür bugünde daha yapacağım 4 de test umarım diyorum açılır çatlama olur geçen ay 5 günü geçmişti pik ya
Ayyyy inanmıyorum şok oldum çoook sevindim kuzucum hemen git kan ver baya belirgin çıkmışşş
Bende var ya o 4.3 tü diyete başladım o yüzdenInsülün direnci var mı ?
Ya yumurtamız yeter iki olgunluğa ulaşmıyor yada rahim içi tam hazır olmuyor başka seçenek tokHee anladım benimde öyle oluyor ya sebebi ne acaba
Gebesin şuan içebilir misin doktoruna sor bu insülin direncini düşürür doğal hemdeBende var ya o 4.3 tü diyete başladım o yüzden
Yok balım gebe değilim ben bunu alayım o zaman çok sağolGebesin şuan içebilir misin doktoruna sor bu insülin direncini düşürür doğal hemde
Ama yeterli olgunluğa ulaşmasaydı 4 gün pik çıkarmıydıki bana da kiste dönüşüyor gibi geliyor ama bilmiyorumYa yumurtamız yeter iki olgunluğa ulaşmıyor yada rahim içi tam hazır olmuyor başka seçenek tok
Şimdi geldim aile hekimime de benimki yine izinliymiş bi yakalayamadım şu adamı diğer doktora danıscam ama hiç umudum yok o doktordanSelenyum d vitamini çinko içmen gerekir bu arada
Kızlar bende pik bile cıkmadı sadece koyulaşmıştı koyu olunca sonra silinince pik diye düsünün benceAma yeterli olgunluğa ulaşmasaydı 4 gün pik çıkarmıydıki bana da kiste dönüşüyor gibi geliyor ama bilmiyorum
İşte bende silinmiyor aynı piklikle devam 4 günKızlar bende pik bile cıkmadı sadece koyulaşmıştı koyu olunca sonra silinince pik diye düsünün bence
Bence gitmişken ona bi sor sonra yine gidersinŞimdi geldim aile hekimime de benimki yine izinliymiş bi yakalayamadım şu adamı diğer doktora danıscam ama hiç umudum yok o doktordan
Hayırlı olsun
Evet canım baktırdım biraz yüksekti ilaç kullandım üç ay indi sonraDüzenli 6 aynkullan kuzum omega3 de kullan birde picos görünümü için insülin direncine baktırdın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?