- 30 Haziran 2025
- 481
- 317
- 18
- 25
Ya bu doktorlar adamı kanser eder bilgim yok bu konu hakkında diyo ulan benim bile bilgim var senin nasıl yok anlamıyorum kadın doğuma git dedi cumartesi test ver yükselme olursa pazartesi kadın doğuma git onunla konuş dedi artık öyle yapıcam pazartesiye kadar bir sey olmaz sanırım zaten reglim pazar günüydü eğer öğrenmeseydim de bu kadar zaman geçmiş olcaktı dimi kızlar pazartesiyi bekleyeceğim benBence gitmişken ona bi sor sonra yine gidersin
Ay bunlar ne diye doktor olmuşlar acaba saçma sapan yaaYa bu doktorlar adamı kanser eder bilgim yok bu konu hakkında diyo ulan benim bile bilgim var senin nasıl yok anlamıyorum kadın doğuma git dedi cumartesi test ver yükselme olursa pazartesi kadın doğuma git onunla konuş dedi artık öyle yapıcam pazartesiye kadar bir sey olmaz sanırım zaten reglim pazar günüydü eğer öğrenmeseydim de bu kadar zaman geçmiş olcaktı dimi kızlar pazartesiyi bekleyeceğim ben
410 cıktı aşkım varmış ben de şok geçiriyorumAyyyy inanmıyorum şok oldum çoook sevindim kuzucum hemen git kan ver baya belirgin çıkmışşş
Ben adet oldum
Çok iyi kuzum ya valla çok sevindim demek ki yerleşme kanamasıymış. Kahverengi miydi? Bir de adet olucak gibi ağrın oldu mu?410 cıktı aşkım varmış ben de şok geçiriyorum
Tebrikleeerrrrr baya da yüksek410 cıktı aşkım varmış ben de şok geçiriyorum
Bende anlamadım ki hicbir bok bildikleri yok orda oturup pcden ilaç yazıyorlar ancakAy bunlar ne diye doktor olmuşlar acaba saçma sapan yaa
Yaaa söyledim var diyeee çok sevindim canım sağlıkla al kucağına
Aynı günde regl olduk afferin bize guya hamileydikBen adet oldum
Şaşırdık mı hayır
Ben böyle işe başlıcam artıkAynı günde regl olduk afferin bize guya hamileydikKuzum hadi hoş geldin bir sonraki ayımıza. Sonraki ayda stres yokk. Sakin olucaz
Bende regl oldumTüm hamileleri tebrik ediyorumSağlıcakla tutunsunlar, vaktinde doğsunlar inşallah soguknevalee E esocannnnn 23393 ve diğer ismi aklıma gelmeyenler
Adet olcak gibi ağrım yerleşme akıntısının geldiği gün oldu normalde bugün regl tarihim ama su an sadece cok az kasık ağrım varÇok iyi kuzum ya valla çok sevindim demek ki yerleşme kanamasıymış. Kahverengi miydi? Bir de adet olucak gibi ağrın oldu mu?
Bizde ağustos ayında o güzel haberi vercez kuzumBende regl oldumbenide tebrik et
İnşallahBizde ağustos ayında o güzel haberi vercez kuzum
Olmadı ya 2.30 tek umudum adetin hala gelmemesiM merverellaa senin kan sonucun ne oldu ?
İnşallah aşkım inşallahBizde ağustos ayında o güzel haberi vercez kuzum
Belliydi zaten hadi hayırla gelsin inşallah canım410 cıktı aşkım varmış ben de şok geçiriyorum
Freely yalancı verebiliyor. Bence netten Awox falan sipariş ver. Evet regl gelmemesi de bi umut tabiOlmadı ya 2.30 tek umudum adetin hala gelmemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?