- 25 Eylül 2024
- 1.682
- 910
- 38
- 29
Ben yine de testlere güvenmek istemeyip yoktur diyordum ama kan da cıkınca şok oldumBelliydi zaten hadi hayırla gelsin inşallah canım
Ay inşallah rabbim duysun sesini pik var ama kaşık ağrısı batma hiçbirşey yok bende halaBizde ağustos ayında o güzel haberi vercez kuzum
Yok yok bariz testte belliydi yalancı sonuç okadar kırmızı olmuyor zaten bin şükür Allah’a şimdi artık keyfini çıkar bu sürecinBen yine de testlere güvenmek istemeyip yoktur diyordum ama kan da cıkınca şok oldum
Selenyum vermedi mi doktorun ? Tuhaf devlet hastaneleri bile selenyum öneriyor diye biliyordum bence her troid hastası selenyum almalı doktoruna sor canım kontrole gittiğinde sen selenyum kullanayım mı troid hastalarının tamamı kullanıyor hocam de bakalım ne diyecek yemin ederim doktorda kalmamış memlekette yahaifa canım merhaba ben çok uzun yıllardır tiroid ilacı kullanıyorum her sabah aç karnına. Tiroidlerim yavaş çalışıyor. Ama İlacımı düzenli içtiğim için değerlerim normal seviyede ilerliyor. Kadın doğum doktoru seviye olarak normal buldu yani ilacını düzenli almaya devam et bir sıkıntı olmaz dedi. Peki sence ben yinede bahsettiğin takviyeleri kullanayım mı selenyum çinko gibi. Özellikle gebe kalmak için.
Yani hipotiroidi olan birine selenyum kullan denmesi gerçekten pes ohaifa canım merhaba ben çok uzun yıllardır tiroid ilacı kullanıyorum her sabah aç karnına. Tiroidlerim yavaş çalışıyor. Ama İlacımı düzenli içtiğim için değerlerim normal seviyede ilerliyor. Kadın doğum doktoru seviye olarak normal buldu yani ilacını düzenli almaya devam et bir sıkıntı olmaz dedi. Peki sence ben yinede bahsettiğin takviyeleri kullanayım mı selenyum çinko gibi. Özellikle gebe kalmak için.
Levotiroksin içerikli bir ilaç benimkisi 50 mg. Yıllardır hep aynı ilacı kullanıyorumYani hipotiroidi olan birine selenyum kullan denmesi gerçekten pes o
Devletin yazdığı ve karşılandığı vitamşnler çöp zaten
Bu değer yukselebilir takip te kalOlmadı ya 2.30 tek umudum adetin hala gelmemesi
Vercez kuzum ben inanıyorumAy inşallah rabbim duysun sesini pik var ama kaşık ağrısı batma hiçbirşey yok bende hala
Evet canım sabah aç alıyorsun dimi 100 200 mcg selenyum alabilirsin z4 saat sonraLevotiroksin içerikli bir ilaç benimkisi 50 mg. Yıllardır hep aynı ilacı kullanıyorum
Canım eşimin test sonuçları iyi herhangi bir takviye kullanmasına gerek var mıEvet canım sabah aç alıyorsun dimi 100 200 mcg selenyum alabilirsin z4 saat sonra
Evet canım aç karnına alıyorum tamamdır ben bir selenyum takviyesi bakayım o teşekkür ediyorumEvet canım sabah aç alıyorsun dimi 100 200 mcg selenyum alabilirsin z4 saat sonra
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese başta sizlere de bu sevinci yaşatsınYok yok bariz testte belliydi yalancı sonuç okadar kırmızı olmuyor zaten bin şükür Allah’a şimdi artık keyfini çıkar bu sürecin
Başka neler oldu canım nasıl değerlendirdin ayı kaçıncı denemenAdet olcak gibi ağrım yerleşme akıntısının geldiği gün oldu normalde bugün regl tarihim ama su an sadece cok az kasık ağrım var
Bu tüp bebek süreci senin hormonlarını çok dengesiz hale getirdi eskiden daha iyiydin ara kanama ağrı falan hiç yoktu değil miYapamıyorum ki kuzum zaten benim bu ay ara kanamam olmuştu işte transferden sonra rahim kendini zor toparladı hiç beklentim yoktu biliyor musun ama yine de böyle oldumNasıl kafadan atarım bilmiyorum
Teşekkür ederizzzz darısı sana bebeğimTüm hamileleri tebrik ediyorumSağlıcakla tutunsunlar, vaktinde doğsunlar inşallah soguknevalee E esocannnnn @23393 ve diğer ismi aklıma gelmeyenler
Evet canım transferden önce ben hiç yaşamadım böyle şeyler. Şimdi de önce bej rengi bi akıntı geldi sonra kahverengi geldi ve durdu ağrım da kesildi. Ama adet yani bakalım ne zaman sökülücek. Bi yandan sevindim ara kanama olmasına rağmen döngü bozulmadı diye. Bakalım ağustos adetimde doktora gidicem bu ay vücuduma mola verdirdimBu tüp bebek süreci senin hormonlarını çok dengesiz hale getirdi eskiden daha iyiydin ara kanama ağrı falan hiç yoktu değil mi
Peki yerleşme kanaması nasıl olmuştu kuzumAdet olcak gibi ağrım yerleşme akıntısının geldiği gün oldu normalde bugün regl tarihim ama su an sadece cok az kasık ağrım var
Benimde eşimin iyi canım ama haftada 3 selenyum veriyorum ona da bende içiyorumCanım eşimin test sonuçları iyi herhangi bir takviye kullanmasına gerek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?