haifa canım merhaba ben çok uzun yıllardır tiroid ilacı kullanıyorum her sabah aç karnına. Tiroidlerim yavaş çalışıyor. Ama İlacımı düzenli içtiğim için değerlerim normal seviyede ilerliyor. Kadın doğum doktoru seviye olarak normal buldu yani ilacını düzenli almaya devam et bir sıkıntı olmaz dedi. Peki sence ben yinede bahsettiğin takviyeleri kullanayım mı selenyum çinko gibi. Özellikle gebe kalmak için.

Selenyum vermedi mi doktorun ? Tuhaf devlet hastaneleri bile selenyum öneriyor diye biliyordum bence her troid hastası selenyum almalı doktoruna sor canım kontrole gittiğinde sen selenyum kullanayım mı troid hastalarının tamamı kullanıyor hocam de bakalım ne diyecek yemin ederim doktorda kalmamış memlekette ya

Yani hipotiroidi olan birine selenyum kullan denmesi gerçekten pes o
Devletin yazdığı ve karşılandığı vitamşnler çöp zaten

Yani hipotiroidi olan birine selenyum kullan denmesi gerçekten pes o
Devletin yazdığı ve karşılandığı vitamşnler çöp zaten
Levotiroksin içerikli bir ilaç benimkisi 50 mg. Yıllardır hep aynı ilacı kullanıyorum

Yapamıyorum ki kuzum zaten benim bu ay ara kanamam olmuştu işte transferden sonra rahim kendini zor toparladı hiç beklentim yoktu biliyor musun ama yine de böyle oldum Nasıl kafadan atarım bilmiyorum
Bu tüp bebek süreci senin hormonlarını çok dengesiz hale getirdi eskiden daha iyiydin ara kanama ağrı falan hiç yoktu değil mi

Bu tüp bebek süreci senin hormonlarını çok dengesiz hale getirdi eskiden daha iyiydin ara kanama ağrı falan hiç yoktu değil mi
Evet canım transferden önce ben hiç yaşamadım böyle şeyler. Şimdi de önce bej rengi bi akıntı geldi sonra kahverengi geldi ve durdu ağrım da kesildi. Ama adet yani bakalım ne zaman sökülücek. Bi yandan sevindim ara kanama olmasına rağmen döngü bozulmadı diye. Bakalım ağustos adetimde doktora gidicem bu ay vücuduma mola verdirdim

Kızlar mesela bende yerleşme kanaması falanda olmadı takılmayın öyle şeylere tsh seviyem yüksek şubatta hormon baktırmıştım prolaktin 32ydi doktor ilaç vermedi takip dedi mesela bir daha gitmemistim tabi ki suan bilmiyorum ama bunlara rağmen tuttu yani öyle gün aşırı falan da değerlendirmedim canımız ne zaman isterse o zaman ilişki oldu sadece lh koyu cıktığı gece ilişkimiz oldu sbaah 13.00da tekrar lh yapmıstım o silikti hemen lhdan sonra tekrar ilişkimiz oldu bu iki ilişkiden birinde oldu yani öyle gün asırı yok sperm kalitesi korunsun falan hic dikkat etmedim ayaklarımı amuda dikmedim ilişkiden sonra hemen kalktım duş aldım he tabi hep aklımdaydı stresim vardı ama şans nasip işi demekk ki bu arada kiloluyum bu da bir engel değilmiş belirti olarak dpo 8-9 arasında baya şiddetli regl sancım vardı hatta öncesinde tatildeydik maalesefki ihtimal vermediğim icin alkol almıştım az miktarda hatta jetsikiye falan bindim tutununca bir şekilde tutunuyo umarım sağlıklı ilerlerim evet aklınızda hep olsun ama aşırı stres yapmamaya çalışın lütfen en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…