Evet canım aç karnına alıyorum tamamdır ben bir selenyum takviyesi bakayım o teşekkür ediyorum
Bunu öneririm çinko bakır iyot da var içinde Avrupa’da bile ben içinde iyot ve bakır da olanından bulamadım gelen oldukça getirtiyorum bundan

Eklentiler

• IMG_4033.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 54
Benimde eşimin iyi canım ama haftada 3 selenyum veriyorum ona da bende içiyorum
Canım ben adet oldum ama aynı geçen lekelenme gibi kahverengi ya daha sökülemedim galiba ama böyle olmazdı normalde. Acaba çikolata kistleri mi dökülüyor

Bu yerleşme kanaması olabilir mi ayy inşallah gelmez sancım var mı

Canım ben adet oldum ama aynı geçen lekelenme gibi kahverengi ya daha sökülemedim galiba ama böyle olmazdı normalde. Acaba çikolata kistleri mi dökülüyor
Benimde geçen ay böyle oldu o bazen hormonlar sebepsiz de böyle durumlar serinliyor birşeye bağlamak her zaman doğru olmaz kuzum ultrason olmadan ne desek yalan olur stresimiz de çok o çok büyük etken birde sen şu macundan yesene çikolatakisti olanlar çok memnun bi oku en azından göz gezdir

Ve belki de yerleşmedir yada üstüne görme de olabilir bu ihtimallerde var

Ve belki de yerleşmedir yada üstüne görme de olabilir bu ihtimallerde var
Macunu alıcam kuzum da belki bir umut hamileyimdir diye sipariş vermedim açıkçası ama adet olduğuma göre sipariş vericem. Şu anlık kesildi bilmiyorum pazara kadar sökülmezse pazar sabah test yaparım ya da cumartesi

Dur daha adet mi bilmiyoruz üstüne görme de olabilir sen test yapmadan emin olamayız dilerim üstüne görme olur

Tam yumurtlama zamanını yakalamışsın demek ki canım

Ay benımde bugün bat ama sabaha kadar gaz sancısından uyuyamadım kızlar bugün agrım sızım yok atesım 37.7 yükselmiş bugün noluyo bana hiç bilmiyorum ya elim teste gıtmıyo

Kız sen daha 2 ayda olmuyor diye stres yapıyordun biz nasıl yapmayalım elimizde mi

Çatlama olmamış dimi yine

Eklentiler

• image.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…