Bunu öneririm çinko bakır iyot da var içinde Avrupa’da bile ben içinde iyot ve bakır da olanından bulamadım gelen oldukça getirtiyorum bundanEvet canım aç karnına alıyorum tamamdır ben bir selenyum takviyesi bakayım o teşekkür ediyorum
Canım ben adet oldum ama aynı geçen lekelenme gibi kahverengi ya daha sökülemedim galiba ama böyle olmazdı normalde. Acaba çikolata kistleri mi dökülüyorBenimde eşimin iyi canım ama haftada 3 selenyum veriyorum ona da bende içiyorum
Bu yerleşme kanaması olabilir mi ayy inşallah gelmezEvet canım transferden önce ben hiç yaşamadım böyle şeyler. Şimdi de önce bej rengi bi akıntı geldi sonra kahverengi geldi ve durdu ağrım da kesildi. Ama adet yani bakalım ne zaman sökülücek. Bi yandan sevindim ara kanama olmasına rağmen döngü bozulmadı diye. Bakalım ağustos adetimde doktora gidicem bu ay vücuduma mola verdirdim
Benimde geçen ay böyle oldu o bazen hormonlar sebepsiz de böyle durumlar serinliyor birşeye bağlamak her zaman doğru olmaz kuzum ultrason olmadan ne desek yalan olur stresimiz de çok o çok büyük etken birde sen şu macundan yesene çikolatakisti olanlar çok memnun bi oku en azından göz gezdirCanım ben adet oldum ama aynı geçen lekelenme gibi kahverengi ya daha sökülemedim galiba ama böyle olmazdı normalde. Acaba çikolata kistleri mi dökülüyor
Ve belki de yerleşmedir yada üstüne görme de olabilir bu ihtimallerde varCanım ben adet oldum ama aynı geçen lekelenme gibi kahverengi ya daha sökülemedim galiba ama böyle olmazdı normalde. Acaba çikolata kistleri mi dökülüyor
Sancım yok kuzum ama sabah ağrı kesici içtim hala etki eder mi bilmiyorum sanmıyorum yerleşme değildirBu yerleşme kanaması olabilir mi ayy inşallah gelmezsancım var mı
Benimde geçen ay böyle oldu o bazen hormonlar sebepsiz de böyle durumlar serinliyor birşeye bağlamak her zaman doğru olmaz kuzum ultrason olmadan ne desek yalan olur stresimiz de çok o çok büyük etken birde sen şu macundan yesene çikolatakisti olanlar çok memnun bi oku en azından göz gezdir
Macunu alıcam kuzum da belki bir umut hamileyimdir diye sipariş vermedim açıkçası ama adet olduğuma göre sipariş vericem. Şu anlık kesildi bilmiyorum pazara kadar sökülmezse pazar sabah test yaparım ya da cumartesiVe belki de yerleşmedir yada üstüne görme de olabilir bu ihtimallerde var
Dur daha adet mi bilmiyoruz üstüne görme de olabilir sen test yapmadan emin olamayız dilerim üstüne görme olurMacunu alıcam kuzum da belki bir umut hamileyimdir diye sipariş vermedim açıkçası ama adet olduğuma göre sipariş vericem. Şu anlık kesildi bilmiyorum pazara kadar sökülmezse pazar sabah test yaparım ya da cumartesi
Ay inşallah yarın tekrar versem mi acabaBu değer yukselebilir takip te kal
Pazartesi ver canim bence artışı gorursunAy inşallah yarın tekrar versem mi acaba
Bakalım cumartesiye kadar sökülmezsem test yaparım canım ama zannetmiyorum açıkçasıDur daha adet mi bilmiyoruz üstüne görme de olabilir sen test yapmadan emin olamayız dilerim üstüne görme olur
Ben 0.72 i bile takip etmiştim :)Ay inşallah yarın tekrar versem mi acaba
Tam yumurtlama zamanını yakalamışsın demek ki canımKızlar mesela bende yerleşme kanaması falanda olmadı takılmayın öyle şeylere tsh seviyem yüksek şubatta hormon baktırmıştım prolaktin 32ydi doktor ilaç vermedi takip dedi mesela bir daha gitmemistim tabi ki suan bilmiyorum ama bunlara rağmen tuttu yani öyle gün aşırı falan da değerlendirmedim canımız ne zaman isterse o zaman ilişki oldu sadece lh koyu cıktığı gece ilişkimiz oldu sbaah 13.00da tekrar lh yapmıstım o silikti hemen lhdan sonra tekrar ilişkimiz oldu bu iki ilişkiden birinde oldu yani öyle gün asırı yok sperm kalitesi korunsun falan hic dikkat etmedim ayaklarımı amuda dikmedim ilişkiden sonra hemen kalktım duş aldım he tabi hep aklımdaydı stresim vardı ama şans nasip işi demekk ki bu arada kiloluyum bu da bir engel değilmiş belirti olarak dpo 8-9 arasında baya şiddetli regl sancım vardı hatta öncesinde tatildeydik maalesefki ihtimal vermediğim icin alkol almıştım az miktarda hatta jetsikiye falan bindim tutununca bir şekilde tutunuyo umarım sağlıklı ilerlerim evet aklınızda hep olsun ama aşırı stres yapmamaya çalışın lütfen en önemlisi o
Aynen iki günden biri tuttu bakma bende 2.ay olmasına rağmen kurdum kafada tüplerim mi tıkalı eşimde mi sorun var bilmem ne ama çokta abartmadan düşündümTam yumurtlama zamanını yakalamışsın demek ki canım
Canım benım çok sevindim senin adına hayırlı olsun inşallahEvet demiştin hissetmişsin
Kız sen daha 2 ayda olmuyor diye stres yapıyordun biz nasıl yapmayalım elimizde miKızlar mesela bende yerleşme kanaması falanda olmadı takılmayın öyle şeylere tsh seviyem yüksek şubatta hormon baktırmıştım prolaktin 32ydi doktor ilaç vermedi takip dedi mesela bir daha gitmemistim tabi ki suan bilmiyorum ama bunlara rağmen tuttu yani öyle gün aşırı falan da değerlendirmedim canımız ne zaman isterse o zaman ilişki oldu sadece lh koyu cıktığı gece ilişkimiz oldu sbaah 13.00da tekrar lh yapmıstım o silikti hemen lhdan sonra tekrar ilişkimiz oldu bu iki ilişkiden birinde oldu yani öyle gün asırı yok sperm kalitesi korunsun falan hic dikkat etmedim ayaklarımı amuda dikmedim ilişkiden sonra hemen kalktım duş aldım he tabi hep aklımdaydı stresim vardı ama şans nasip işi demekk ki bu arada kiloluyum bu da bir engel değilmiş belirti olarak dpo 8-9 arasında baya şiddetli regl sancım vardı hatta öncesinde tatildeydik maalesefki ihtimal vermediğim icin alkol almıştım az miktarda hatta jetsikiye falan bindim tutununca bir şekilde tutunuyo umarım sağlıklı ilerlerim evet aklınızda hep olsun ama aşırı stres yapmamaya çalışın lütfen en önemlisi o
Ya öyle ama yapmamalıyız işte bende yaptım şansım yaver gitti allah nasip etti ama elinizden geldiği kadar yapmayın ndjddjKız sen daha 2 ayda olmuyor diye stres yapıyordun biz nasıl yapmayalım elimizde mi
Hayırlı olsun canım senın adına çok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?