- 29 Aralık 2024
- 2.196
- 1.267
- 48
Sen akşama tekrar yap bence benimde böyle oldu akşam pik sabah catlamisti kaç gündür boyleÇatlama olmamış dimi yine
Aşkım doktora gönderdim çatlamış dedi açılması mühim bembeyaz olması gerekmiyor dediSen akşama tekrar yap bence benimde böyle oldu akşam pik sabah catlamisti kaç gündür boyle
Pik olmuşmuydu bende piki bekliyorsun diye anladimAşkım doktora gönderdim çatlamış dedi açılması mühim bembeyaz olması gerekmiyor dedi
Kuzum 7.8.9. Pik bugünde as önde yaptığım aşşagıdaki çatlamamış mı sence ?Pik olmuşmuydu bende piki bekliyorsun diye anladim
Evet catlamis benimde böyle olmuştuKuzum 7.8.9. Pik bugünde as önde yaptığım aşşagıdaki çatlamamış mı sence ?
ÇatlamışKuzum 7.8.9. Pik bugünde as önde yaptığım aşşagıdaki çatlamamış mı sence ?
Ay elhamdulillah bende az açılınca çatlamıyor bariz açılma gerek yarım ton felan sanıyordumÇatlamış
Hiç onlari düşünme kuzum bak ne güzel masallah yumurtladin rahat olAy elhamdulillah bende az açılınca çatlamıyor bariz açılma gerek yarım ton felan sanıyordum0 batma kaşık ağrısı vs hiç yok ya şimdide buna taktım
Çatlayıncaya yapman lazım aşkım dünü vs degerlendirdinmiKızlar bugünde ilişki olmalı mı olmasa da fark etmez deniyor aslında bugün dün olduysa gereksiz biliyorum ama
Innovitia benimkide tam pik olcak bugün diyorum ama olmuyodu belki seninde öyle olabilirBenim sanırım innovita bu gece pik gösterecek ama eşim bugün gelmicek
Benimde 7-8 Temmuz önemliydi çatlama sonrası 9unda beyaz akıntım oldu yinede yaptım bir ümitKızlar bugünde ilişki olmalı mı olmasa da fark etmez deniyor aslında bugün dün olduysa gereksiz biliyorum ama
Insallah yarin pik olur yarın eşim yanımda ayy nolur dua edin zor yumurtluyorum oda adamın gelmeyeceği günlere denk geliyorInnovitia benimkide tam pik olcak bugün diyorum ama olmuyodu belki seninde öyle olabilir
Arttı mı sonra ne kadar sürede arttı regl gecikme sonrası mıydı ay çok soru sordum heyecan yaptımBen 0.72 i bile takip etmiştim :)
Sperm 3 gün yasiyo vucutta bugünlerde yaptıysan yine tutar canimInsallah yarin pik olur yarın eşim yanımda ayy nolur dua edin zor yumurtluyorum oda adamın gelmeyeceği günlere denk geliyor
Hayır canımÇatlama olmamış dimi yine
Bugün 13. Günüm 11. Günüm gece oldu sadece planında bugünde vardı ama gelemicek yarında yumurta yaşamazsa stresi sardı beniSperm 3 gün yasiyo vucutta bugünlerde yaptıysan yine tutar canim
Yarın esin geliyorsa yarın çatlasa bile asıl önemli olan catlamada yapmak canim aman dut strese girmeBugün 13. Günüm 11. Günüm gece oldu sadece planında bugünde vardı ama gelemicek yarında yumurta yaşamazsa stresi sardı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?