- 4 Temmuz 2025
- 164
- 57
- 13
- 25
Nasıl anlamış ki ben de çatlamamış derim silik beklerimAşkım doktora gönderdim çatlamış dedi açılması mühim bembeyaz olması gerekmiyor dedi
Yok canım ilk kez öyle değer çıkmıştı adetin ilk günü vermiştim ona bile heyecan yaptım adetim gecikmeye devam edeince tekrar verdim <0.6 çıkmıştı maalesef. Ama senin bence yükselecek kesinlikle takip ederdim bende yani onu demek istedimArttı mı sonra ne kadar sürede arttı regl gecikme sonrası mıydı ay çok soru sordum heyecan yaptım
Yarın mı yaptırsam bekleyip pazartesi mi ona karar veremedimYok canım ilk kez öyle değer çıkmıştı adetin ilk günü vermiştim ona bile heyecan yaptım adetim gecikmeye devam edeince tekrar verdim <0.6 çıkmıştı maalesef. Ama senin bence yükselecek kesinlikle takip ederdim bende yani onu demek istedim
Ben pik gördüğüm gün hep çatlıyorum eğer yumurta kalitesi çok iyi değilse hani 12 24 saat yasar diyorlar ya benim ki 12 saat acaba yaşıyormu suphedeyim o yüzden pik olsun diye planladim. Kısmet artıkAsıl önemli olan catlamanin olduğu günü değerlendirme gerisi Allaha kalmis
Araya en az 2 gün girmesi lazım canım. Bugün verdiysen yarın olmaz en iyisi bekleyebilirsen pazartesi verYarın mı yaptırsam bekleyip pazartesi mi ona karar veremedim
Tebrik ederim gerçekten canımBende regl oldumbenide tebrik et
Kızlar 7.8.9 hepsini değerlendirdim bugünü de degerlendirecegim ve hemen ultrogestan 200 mg başlıyorum geceÇatlayıncaya yapman lazım aşkım dünü vs degerlendirdinmi
Ay hadi inşallah kızlar ya inşallah ya öyle çok yoruldum ki ben bu yolda 3 tüp bebek denemesi ardından yumurta kalmadı folükülleri büyütmek için prpler klomenler neler neler düşük yaptım üzüntüden menopoza girdim adet kesildi ben çok yıprandım hem maddi hem manevi…. Artık olsun istiyorum
En önemli zamanı yumurtlama öncesi ve yumurtlama pik günü aslında kuzumYarın esin geliyorsa yarın çatlasa bile asıl önemli olan catlamada yapmak canim aman dut strese girme
Kız sen git yanına beş dk yap gelInsallah yarin pik olur yarın eşim yanımda ayy nolur dua edin zor yumurtluyorum oda adamın gelmeyeceği günlere denk geliyor
Bugün yaptığın test bana da çatlamış geldi canımKuzum 7.8.9. Pik bugünde as önde yaptığım aşşagıdaki çatlamamış mı sence ?
5 havuç yedim şimdide suyunu içiyorumBugün yaptığın test de bana da çatlamış geldi canımHadi hayırlısı olsun havuçlar işe yaradı desene
Kuzu ben mersindeyim o adanada iş yerinde yakalasam ah birKız sen git yanına beş dk yap gel
Ooh şifa olsun. Havucun faydası oluyormuş demekki ben hiç deneyimlemedim ama öyle söylüyorlar. Çörek otu bal tarçın içinde güzel şeyler söylüyorlar ama bana hiç faydası olmadı5 havuç yedim şimdide suyunu içiyorum
Catlamis artık yeme için dışın havuç oldu5 havuç yedim şimdide suyunu içiyorum
Onu bende basliycam bugün dün unuttum yaOoh şifa olsun. Havucun faydası oluyormuş demekki ben hiç deneyimlemedim ama öyle söylüyorlar. Çörek otu bal tarçın içinde güzel şeyler söylüyorlar ama bana hiç faydası olmadıBugün döngümün 30. günü testlerde yumurtlama göremedim. Dün gebelik yaptım nolur nolmaz diye oda negatif…
Kuzum git üçögün Adana’da kal işinizi hallet gel otel motel yok mu yanınd akal üç günKuzu ben mersindeyim o adanada iş yerinde yakalasam ah bir
Reglin ikinci günü başladım ben yaklaşık 10-12 gün civarı yaptım. Sabah akşam alınıyor. Bazen unuttuğum oluyordu günde tek oluyordu. Bide o bende çok baş dönmesi yaptı. Sabah yataktan kalkamıyordum. Kesinlikle o yaptı çünkü bırakınca düzeldim. Buraya yazdım ama diğer kullananların öyle bir şikayeti olmamış.Onu bende basliycam bugün dün unuttum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?