Arttı mı sonra ne kadar sürede arttı regl gecikme sonrası mıydı ay çok soru sordum heyecan yaptım
Yok canım ilk kez öyle değer çıkmıştı adetin ilk günü vermiştim ona bile heyecan yaptım adetim gecikmeye devam edeince tekrar verdim <0.6 çıkmıştı maalesef. Ama senin bence yükselecek kesinlikle takip ederdim bende yani onu demek istedim

Yarın mı yaptırsam bekleyip pazartesi mi ona karar veremedim

Asıl önemli olan catlamanin olduğu günü değerlendirme gerisi Allaha kalmis
Ben pik gördüğüm gün hep çatlıyorum eğer yumurta kalitesi çok iyi değilse hani 12 24 saat yasar diyorlar ya benim ki 12 saat acaba yaşıyormu suphedeyim o yüzden pik olsun diye planladim. Kısmet artık

H Hzrgk haifa 3ümüzde yakınız yumurtlama çatlama olarak inşallah güzel haberi alırız bizde yakın zamanda
Ay hadi inşallah kızlar ya inşallah ya öyle çok yoruldum ki ben bu yolda 3 tüp bebek denemesi ardından yumurta kalmadı folükülleri büyütmek için prpler klomenler neler neler düşük yaptım üzüntüden menopoza girdim adet kesildi ben çok yıprandım hem maddi hem manevi…. Artık olsun istiyorum

5 havuç yedim şimdide suyunu içiyorum
Ooh şifa olsun. Havucun faydası oluyormuş demekki ben hiç deneyimlemedim ama öyle söylüyorlar. Çörek otu bal tarçın içinde güzel şeyler söylüyorlar ama bana hiç faydası olmadı Bugün döngümün 30. günü testlerde yumurtlama göremedim. Dün gebelik yaptım nolur nolmaz diye oda negatif…

Onu bende basliycam bugün dün unuttum ya

Onu bende basliycam bugün dün unuttum ya
Reglin ikinci günü başladım ben yaklaşık 10-12 gün civarı yaptım. Sabah akşam alınıyor. Bazen unuttuğum oluyordu günde tek oluyordu. Bide o bende çok baş dönmesi yaptı. Sabah yataktan kalkamıyordum. Kesinlikle o yaptı çünkü bırakınca düzeldim. Buraya yazdım ama diğer kullananların öyle bir şikayeti olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…