Kız faydası oluyor bence çok açılmadan abak açıldı testim ama şöyle ki 0 yumurtlama belirtisi yani ne batma ne ağrı ne sızı ne akıntı yok acayipOoh şifa olsun. Havucun faydası oluyormuş demekki ben hiç deneyimlemedim ama öyle söylüyorlar. Çörek otu bal tarçın içinde güzel şeyler söylüyorlar ama bana hiç faydası olmadıBugün döngümün 30. günü testlerde yumurtlama göremedim. Dün gebelik yaptım nolur nolmaz diye oda negatif…
Yok pikin 3. Günü başlatacağım tutunma olsun döllenme olursa diye 12 gün alacağım sabah akşamReglin ikinci günü başladım ben yaklaşık 10-12 gün civarı yaptım. Sabah akşam alınıyor. Bazen unuttuğum oluyordu günde tek oluyordu. Bide o bende çok baş dönmesi yaptı. Sabah yataktan kalkamıyordum. Kesinlikle o yaptı çünkü bırakınca düzeldim. Buraya yazdım ama diğer kullananların öyle bir şikayeti olmamış.
He valla doğru diyorsunCatlamis artık yeme için dışın havuç oldu
Kaçıncı gindesinOnu bende basliycam bugün dün unuttum ya
Maşallah canımKız faydası oluyor bence çok açılmadan abak açıldı testim ama şöyle ki 0 yumurtlama belirtisi yani ne batma ne ağrı ne sızı ne akıntı yok acayip
Ben aylarca göremedim yumurtlama geçen ay ve bu ay ilk defa gördüm
Çatlamış aşkım
ben günlük bir kaşık diye biliyorum onuReglin ikinci günü başladım ben yaklaşık 10-12 gün civarı yaptım. Sabah akşam alınıyor. Bazen unuttuğum oluyordu günde tek oluyordu. Bide o bende çok baş dönmesi yaptı. Sabah yataktan kalkamıyordum. Kesinlikle o yaptı çünkü bırakınca düzeldim. Buraya yazdım ama diğer kullananların öyle bir şikayeti olmamış.
Valla kuzum ben sanki sabah akşam aç karnına yada yemekten 1,5 saat sonra diye kalmış aklımda, öyle yaptım belki de ondan olmadı hahshahhshsÇatlamış aşkımgeldim burdayım kocamı doyurdum da
ben günlük bir kaşık diye biliyorum onu
Ben açken de yemedim hep öğlen kahvaltıdan sonra bir kereValla kuzum ben sanki sabah akşam aç karnına yada yemekten 1,5 saat sonra diye kalmış aklımda, öyle yaptım belki de ondan olmadı hahshahhshs
Yaramış olmasa o kadar pik olur mu kızBen açken de yemedim hep öğlen kahvaltıdan sonra bir kereişe yaradı mı bilmem 3 gün pik kaldı
İnşallah inşallah ben dualarımda zaten vatana ailesine kendine hayırlı olacaksa olsun diyorum. İnşallah sağlıklaYaramış olmasa o kadar pik olur mu kızŞakası bir yana şifa allahtan tabi ama her küre her vitamine tutunuyoruz bir umut inşallah hayırlısı olur
Bugün 2.gunum olurmuKaçıncı gindesin
Çalışıyorum kuzum yarın akşam gelir oda inşallah yarına kadar şansım olur birde gitsem zaten işinden ortam olmazKuzum git üçögün Adana’da kal işinizi hallet gel otel motel yok mu yanınd akal üç gün
Allah duysun ya keşke annesinde ikizleri olmuştu keşke ikiz olsa ah ah Allah veresinde ben tek iki üç dört beşiz hepsine razıyım Salih evlad olsun yeterMaşallah canımBide hep koyu koyuydu testlerin. Ya yumurtan birkaç tane oldu yada tekse de baya bir mm büyüdü. Bakarsın ikiz tutuverir
Kız neyde 2. GünBugu
Bugün 2.gunum olurmu
Benimde bugün 2.gun yeni eve geldim unutmazsam yapicamReglin ikinci günü başladım ben yaklaşık 10-12 gün civarı yaptım. Sabah akşam alınıyor. Bazen unuttuğum oluyordu günde tek oluyordu. Bide o bende çok baş dönmesi yaptı. Sabah yataktan kalkamıyordum. Kesinlikle o yaptı çünkü bırakınca düzeldim. Buraya yazdım ama diğer kullananların öyle bir şikayeti olmamış.
Reglin ne zaman kullanmalıyım aşkım bunu kaç günKız neyde 2. Gün
bazı insanların zeka seviyesi hamile kalmaya kadar sonrasını gerçekten merak ediyorum sanki sparişle oluyorİnşallah inşallah ben dualarımda zaten vatana ailesine kendine hayırlı olacaksa olsun diyorum. İnşallah sağlıklabende başlarım yarın artık bal çörek otuna bide hormon baktırır haftayı kapatırım
Bugün bi arkadaşım bana ay sıcaklarda hamilelik çekilmiyor sen ayarla doğumun nisan mayısa gelsin yazmış çok sinirlendim ona kuruldum yoktum ortalarda
Amin amin canım benimİnşallah inşallah ben dualarımda zaten vatana ailesine kendine hayırlı olacaksa olsun diyorum. İnşallah sağlıklabende başlarım yarın artık bal çörek otuna bide hormon baktırır haftayı kapatırım
Bugün bi arkadaşım bana ay sıcaklarda hamilelik çekilmiyor sen ayarla doğumun nisan mayısa gelsin yazmış çok sinirlendim ona kuruldum yoktum ortalarda
Kuzum ben tutunma için kullanacağım sen ne in kullanacaksın onu anlamadım adet görmek için mi ?Reglin ne zaman kullanmalıyım aşkım bunu kaç gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?