Kız faydası oluyor bence çok açılmadan abak açıldı testim ama şöyle ki 0 yumurtlama belirtisi yani ne batma ne ağrı ne sızı ne akıntı yok acayip
Ben aylarca göremedim yumurtlama geçen ay ve bu ay ilk defa gördüm

Yok pikin 3. Günü başlatacağım tutunma olsun döllenme olursa diye 12 gün alacağım sabah akşam

Maşallah canım Bide hep koyu koyuydu testlerin. Ya yumurtan birkaç tane oldu yada tekse de baya bir mm büyüdü. Bakarsın ikiz tutuverir

A aydk neredesin kız sennnn
Çatlamış aşkım geldim burdayım kocamı doyurdum da
ben günlük bir kaşık diye biliyorum onu

Benimde önümüzdeki yumurtlamada eşimin nöbetleri denk geliyor sanırım yıkıldım bi tık kaçabilirse artık değerlendireceğiz

Çatlamış aşkım geldim burdayım kocamı doyurdum da

ben günlük bir kaşık diye biliyorum onu
Valla kuzum ben sanki sabah akşam aç karnına yada yemekten 1,5 saat sonra diye kalmış aklımda, öyle yaptım belki de ondan olmadı hahshahhshs

Valla kuzum ben sanki sabah akşam aç karnına yada yemekten 1,5 saat sonra diye kalmış aklımda, öyle yaptım belki de ondan olmadı hahshahhshs
Ben açken de yemedim hep öğlen kahvaltıdan sonra bir kere işe yaradı mı bilmem 3 gün pik kaldı

Ben açken de yemedim hep öğlen kahvaltıdan sonra bir kere işe yaradı mı bilmem 3 gün pik kaldı
Yaramış olmasa o kadar pik olur mu kız Şakası bir yana şifa allahtan tabi ama her küre her vitamine tutunuyoruz bir umut inşallah hayırlısı olur

Yaramış olmasa o kadar pik olur mu kız Şakası bir yana şifa allahtan tabi ama her küre her vitamine tutunuyoruz bir umut inşallah hayırlısı olur
İnşallah inşallah ben dualarımda zaten vatana ailesine kendine hayırlı olacaksa olsun diyorum. İnşallah sağlıkla bende başlarım yarın artık bal çörek otuna bide hormon baktırır haftayı kapatırım
Bugün bi arkadaşım bana ay sıcaklarda hamilelik çekilmiyor sen ayarla doğumun nisan mayısa gelsin yazmış çok sinirlendim ona kuruldum yoktum ortalarda

Maşallah canım Bide hep koyu koyuydu testlerin. Ya yumurtan birkaç tane oldu yada tekse de baya bir mm büyüdü. Bakarsın ikiz tutuverir
Allah duysun ya keşke annesinde ikizleri olmuştu keşke ikiz olsa ah ah Allah veresinde ben tek iki üç dört beşiz hepsine razıyım Salih evlad olsun yeter

Benimde bugün 2.gun yeni eve geldim unutmazsam yapicam

bazı insanların zeka seviyesi hamile kalmaya kadar sonrasını gerçekten merak ediyorum sanki sparişle oluyor

Amin amin canım benim Çok biliyorsun hasbam deseydin Allah Allah Bende şu burcuna göre mevsimine göre ayarlayanlara kıl oluyorum. Nasip bu ya neyin hesabı kitabı bu allasen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…