Reglin ikinci günü başlayacaksın canım başla bugün kürü hazırlayıp. Yaklaşık 10-12 gün yiyeceksinReglin ne zaman kullanmalıyım aşkım bunu kaç gün
Ayy sanki bizim elimizde olan birsey bide sipariş veriyoruz sankiİnşallah inşallah ben dualarımda zaten vatana ailesine kendine hayırlı olacaksa olsun diyorum. İnşallah sağlıklabende başlarım yarın artık bal çörek otuna bide hormon baktırır haftayı kapatırım
Bugün bi arkadaşım bana ay sıcaklarda hamilelik çekilmiyor sen ayarla doğumun nisan mayısa gelsin yazmış çok sinirlendim ona kuruldum yoktum ortalarda
Değişiklerrrrrrr yaAmin amin canım benimÇok biliyorsun hasbam deseydin Allah Allah Bende şu burcuna göre mevsimine göre ayarlayanlara kıl oluyorum. Nasip bu ya neyin hesabı kitabı bu allasen
bazı insanların zeka seviyesi hamile kalmaya kadar sonrasını gerçekten merak ediyorum sanki sparişle oluyor
Valla bende anlamıyorum bizler burda gün kovalıyoruz yumurtlama kaçırsak üzülüyoruz gelmiş bana ayarla diyor yaptım da ayı kaldıAmin amin canım benimÇok biliyorsun hasbam deseydin Allah Allah Bende şu burcuna göre mevsimine göre ayarlayanlara kıl oluyorum. Nasip bu ya neyin hesabı kitabı bu allasen
Ayy burda duydum sizden az araştırdım yumurtlama için deneyim dedimKuzum ben tutunma için kullanacağım sen ne in kullanacaksın onu anlamadım adet görmek için mi ?
Tutunma için nasıl yapiliyo peki nezaman pik gördükten sonramı yemem lazimKuzum ben tutunma için kullanacağım sen ne in kullanacaksın onu anlamadım adet görmek için mi ?
Saçmalama hayatım sen düzenli adetin varsa progesterone eksikliği yoksa düşük vs geçmişin neye kullanacaksın ben rahim içi hazırlansın tutunsun olası döllenme de diye başlayacağımAyy burda duydum sizden az araştırdım yumurtlama için deneyim dedim
Reglin 2. Günü başlayacaksın bebekAyy burda duydum sizden az araştırdım yumurtlama için deneyim dedim
Aynı günleri değerlendirmişizKızlar 7.8.9 hepsini değerlendirdim bugünü de degerlendirecegim ve hemen ultrogestan 200 mg başlıyorum gece
Kız ne yiyorsun ay ortalık 56 karıştı herşey sen neyden bahsediyorsun bacımTutunma için nasıl yapiliyo peki nezaman pik gördükten sonramı yemem lazim
Benim kürtajım var ya acabaa dedim de dur yarın doktor hanım cevap verirse ona sorayımSaçmalama hayatım sen düzenli adetin varsa progesterone eksikliği yoksa düşük vs geçmişin neye kullanacaksın ben rahim içi hazırlansın tutunsun olası döllenme de diye başlayacağım
Bu akşamı da değerlendirecek misin çatlama ne zamandı senin ?Aynı günleri değerlendirmişiz
Benim regl duzensiz bu ay illkez 2.gun oldum ama bu ay testeredisli aslan pencesi içtim o düzene soktu çok şükür ama beb arastirdigimda saracoglu hamileliği kolaylaştırıyor bu kür diyoduSaçmalama hayatım sen düzenli adetin varsa progesterone eksikliği yoksa düşük vs geçmişin neye kullanacaksın ben rahim içi hazırlansın tutunsun olası döllenme de diye başlayacağım
Sen sor bebeğim aynenBenim kürtajım var ya acabaa dedim de dur yarın doktor hanım cevap verirse ona sorayım
Gerçekten yorucu bir süreç geçirmişsin diliyorum ki bu son denemen olsun ki güzel haberlerini alalımAy hadi inşallah kızlar ya inşallah ya öyle çok yoruldum ki ben bu yolda 3 tüp bebek denemesi ardından yumurta kalmadı folükülleri büyütmek için prpler klomenler neler neler düşük yaptım üzüntüden menopoza girdim adet kesildi ben çok yıprandım hem maddi hem manevi…. Artık olsun istiyorum
Canım çörek otu kürü bizim bu bahsettiğimiz sen neyden bahsettinKız ne yiyorsun ay ortalık 56 karıştı herşey sen neyden bahsediyorsun bacım
Kız dur dur ortalık karıştı ben kürden bahsetmedim ki progestorene başlayacağım dedimBenim regl duzensiz bu ay illkez 2.gun oldum ama bu ay testeredisli aslan pencesi içtim o düzene soktu çok şükür ama beb arastirdigimda saracoglu hamileliği kolaylaştırıyor bu kür diyodu
Bal tarçın çörek otu kürünu diyorum yanlis biseymi yiycem yoksa durun anlat banaKız ne yiyorsun ay ortalık 56 karıştı herşey sen neyden bahsediyorsun bacım
Kız utrogestan 200 mg başlıcam dedim ya hahahaa sandım onu diyorsunuzCanım çörek otu kürü bizim bu bahsettiğimiz sen neyden bahsettin
Bal tarçın çörek otu kürünu diyorum yanlis biseymi yiycem yoksa durun anlat bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?