Ayy sanki bizim elimizde olan birsey bide sipariş veriyoruz sanki

bazı insanların zeka seviyesi hamile kalmaya kadar sonrasını gerçekten merak ediyorum sanki sparişle oluyor
Amin amin canım benim Çok biliyorsun hasbam deseydin Allah Allah Bende şu burcuna göre mevsimine göre ayarlayanlara kıl oluyorum. Nasip bu ya neyin hesabı kitabı bu allasen
Valla bende anlamıyorum bizler burda gün kovalıyoruz yumurtlama kaçırsak üzülüyoruz gelmiş bana ayarla diyor yaptım da ayı kaldı

Ayy burda duydum sizden az araştırdım yumurtlama için deneyim dedim
Saçmalama hayatım sen düzenli adetin varsa progesterone eksikliği yoksa düşük vs geçmişin neye kullanacaksın ben rahim içi hazırlansın tutunsun olası döllenme de diye başlayacağım

Saçmalama hayatım sen düzenli adetin varsa progesterone eksikliği yoksa düşük vs geçmişin neye kullanacaksın ben rahim içi hazırlansın tutunsun olası döllenme de diye başlayacağım
Benim kürtajım var ya acabaa dedim de dur yarın doktor hanım cevap verirse ona sorayım

Benim regl duzensiz bu ay illkez 2.gun oldum ama bu ay testeredisli aslan pencesi içtim o düzene soktu çok şükür ama beb arastirdigimda saracoglu hamileliği kolaylaştırıyor bu kür diyodu

Gerçekten yorucu bir süreç geçirmişsin diliyorum ki bu son denemen olsun ki güzel haberlerini alalım

Benim regl duzensiz bu ay illkez 2.gun oldum ama bu ay testeredisli aslan pencesi içtim o düzene soktu çok şükür ama beb arastirdigimda saracoglu hamileliği kolaylaştırıyor bu kür diyodu
Kız dur dur ortalık karıştı ben kürden bahsetmedim ki progestorene başlayacağım dedim diyorum bende bu ne diyor ne yiyecek hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…