Kız yazdıklarımı okumuyor musun sen kaç defa yazdım yaBal tarçın çörek otu kürünu diyorum yanlis biseymi yiycem yoksa durun anlat bana
Kafayı siyirmamiz yakindirbiz varya yakında kafamızda huni elimizde direksiyon gezeriz
İnşallah canım bi anlatsam ağlarsınız burada bakma ben neşesine vuruyorum artık inanılmaz zor günlerei o yüzden benim dururmuma bakop şükretmeli herkesGerçekten yorucu bir süreç geçirmişsin diliyorum ki bu son denemen olsun ki güzel haberlerini alalım
Yok canım bugün es vereceğim. 7 Temmuz ateş 36.6 ydı vajinal akıntım başladı. 8 Temmuz 36.8 oldu ateşim tekrar şeffaf sıvı akıntı geldi. 9 temmuzda ateş 36.9 ölçtüm ve o gün akıntım artık beyaza döndü yapışkan ve kuru bir akıntıydı. Yani 8 temmuzda olduğunu düşünüyorum çatlamanın oyüzden 9unuda değerlendirdim. Birkaç gün daha gün aşırı devam ederim sonra bırakırım nasip artık :)Bu akşamı da değerlendirecek misin çatlama ne zamandı senin ?
Kız anam sen karıştırdın beni etiketlemişsin demişsin bende yiyeceğim hahahaa
Sen ovülasyon yapmadan mı takip ediyorsun ya hiç belirtisiz olsa bak benim 2 aydır 0 belirti oluyorYok canım bugün es vereceğim. 7 Temmuz ateş 36.6 ydı vajinal akıntım başladı. 8 Temmuz 36.8 oldu ateşim tekrar şeffaf sıvı akıntı geldi. 9 temmuzda ateş 36.9 ölçtüm ve o gün akıntım artık beyaza döndü yapışkan ve kuru bir akıntıydı. Yani 8 temmuzda olduğunu düşünüyorum çatlamanın oyüzden 9unuda değerlendirdim. Birkaç gün daha gün aşırı devam ederim sonra bırakırım nasip artık :)
Sen reglin kaçıncı günü ne yiycen diyosun 2.gunu diyorum ama iste bi yanlış anlaşılma olduKız anam sen karıştırdın beni etiketlemişsin demişsin bende yiyeceğim hahahaa
İyi ki öyle yapıyorsun sağlığın önemli öncelik şuan buna dikkat ediyorsun çok şükür Allahım emeklerinin karşılığını verecektir dualarım seninleİnşallah canım bi anlatsam ağlarsınız burada bakma ben neşesine vuruyorum artık inanılmaz zor günlerei o yüzden benim dururmuma bakop şükretmeli herkes
Allah razı olsun umarım bu ay hepimiz çift çizgi gebelik atarız şuraya haziranda elemenler temmuz sonuna eylüle ana olarak girelimİyi ki öyle yapıyorsun sağlığın önemli öncelik şuan buna dikkat ediyorsun çok şükür Allahım emeklerinin karşılığını verecektir dualarım seninle
Senin havuçBenim kürtajım var ya acabaa dedim de dur yarın doktor hanım cevap verirse ona sorayım
Böyle insanlara sinir oluyorum Allah nasip etmiş ne güzel işte hala mırın kırın ediyolar tamam en hamile kalabilen sensin diyesim geliyorbazı insanların zeka seviyesi hamile kalmaya kadar sonrasını gerçekten merak ediyorum sanki sparişle oluyor
Aynen öyleeValla bende anlamıyorum bizler burda gün kovalıyoruz yumurtlama kaçırsak üzülüyoruz gelmiş bana ayarla diyor yaptım da ayı kaldı
Bende bir gebenin günlüğünden duydumSenin havuçişe yaradı
O ile yararmı acaba ya bi de jeli varmış ama korkuyorum ben o jeldenBende bir gebenin günlüğünden duydumbir de onun yumurtlama masajı var kızlar sayfasından bakın
Bende çok sinirleniyorum bazen geçen instada reel attım matcha tarifi vardı hamileler kullanamaz diyor amk sanki sen hiç doğurmayacak mısın diyesim geldi diyemedimBöyle insanlara sinir oluyorum Allah nasip etmiş ne güzel işte hala mırın kırın ediyolar tamam en hamile kalabilen sensin diyesim geliyor
İnferlite jel mi onun gibi bişey adıO ile yararmı acaba ya bi de jeli varmış ama korkuyorum ben o jelden
Ben de arkadaşım evlendi çocuk düşünmüyorum 1 sene falan diyor bende dedim aaa hemen düşün bak sonra pişman olursun istemediğine diye tavsiye veriyorum kızaBende çok sinirleniyorum bazen geçen instada reel attım matcha tarifi vardı hamileler kullanamaz diyor amk sanki sen hiç doğurmayacak mısın diyesim geldi diyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?