- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Evet vajina içine uyguluyormuşsun sanırımİnferlite jel mi onun gibi bişey adı
Şimdi bi haber okudum sanliurfada 53 yaşındaki bi kadın ikiz bebek dünyaya getirmis Allah isteyince hersey oluyorBen de arkadaşım evlendi çocuk düşünmüyorum 1 sene falan diyor bende dedim aaa hemen düşün bak sonra pişman olursun istemediğine diye tavsiye veriyorum kıza
Onu bende gördüm de bilemedim ya spermler sağlıklı şekilde tutar mı acabaEvet vajina içine uyguluyormuşsun sanırım
Ben çalıştığım hastanede o kadar çok 40 lı yaşlardaki sezeryanlara giriyorum ki yani gerçekten nasip meselesi yaşla falan ilgisi yokŞimdi bi haber okudum sanliurfada 53 yaşındaki bi kadın ikiz bebek dünyaya getirmis Allah isteyince hersey oluyor
Darısı başımızaŞimdi bi haber okudum sanliurfada 53 yaşındaki bi kadın ikiz bebek dünyaya getirmis Allah isteyince hersey oluyor
Bence tutacağı varsa tutar yaOnu bende gördüm de bilemedim ya spermler sağlıklı şekilde tutar mı acaba
Almayı düşünüyor musunBence tutacağı varsa tutar ya
Ay bana bir gebenin günlüğü deme aşkım biliyorsun test olayınıBende bir gebenin günlüğünden duydumbir de onun yumurtlama masajı var kızlar sayfasından bakın
Yok canım bugünAlmayı düşünüyor musun
Evet ama şöyle bakınca innovitadan laboquicktenn iyi gibiAy bana bir gebenin günlüğü deme aşkım biliyorsun test olayını
Hahaha bende oda varİnferlite jel mi onun gibi bişey adı
Acaba işe yarıyor mu yaHahaha bende oda var
Yok takviye içeriği güzel ona bişe demedim zaten ilk baltada içeriği güzel demiştim yani sorunu olmayan biri kullanabilirEvet ama şöyle bakınca innovitadan laboquicktenn iyi gibi
Kullandınmı hiçHahaha bende oda var
Ya ben o zaman ürün alırken laf olsun diye aldım açıkçası kocamda sperm sorunu yok hiç kullanmadım öylece duruyorAcaba işe yarıyor mu ya
Sendede yok yok maşallahHahaha bende oda var
Kız elinde tutma kullansana yaaaaYa ben o zaman ürün alırken laf olsun diye aldım açıkçası kocamda sperm sorunu yok hiç kullanmadım öylece duruyor
Evet madem var bakarsın belki bi faydası olurrKız elinde tutma kullansana yaaaa
Aşkım sperm sorunumuz yok ki yani kullansam da bir faydası olmayacak ondan hiç kullanmadımKız elinde tutma kullansana yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?