Sendede yok yok maşallah
Ben herşeyi denedim tüp bebekler klomenelr prpler ve aklına gelen herşeyi bana imkansız dediler düşükten sonra üzüntüyle meneopza girmişim adetler kesildi ben 2 sene adet olamadım ilaçlarla oldum sonra vitaminler ve doğal yöntemlerle değerlerimi baya düzelttim doktorlar inanamadı nasıl olduğuna ve vazgeçmedim hala umudum var hamile kalacağım çünkü Allah’ın merhameti çok biliyorum ki kulundsn esirgemez yeterki bizler sabredip tevekkül edelim

Evet bu grupta herkesi hamile görmeden gitmeyeceğim bende

Kızlar bugünde ilişki olmalı mı olmasa da fark etmez deniyor aslında bugün dün olduysa gereksiz biliyorum ama
Canım ben ilk gebeliğimde geç yumurtladım ve çatladığını çok net hissettim büyük ihtimal yumurta çok büyümüştü. 1 haftaydi değerlendirmiyordum bir tane testim vardı yaptım çatlamış hemen değerlendirdim gebelik oluştu. Bence değerlendirin

Böyle atınca gördüm canım çok silik yeni herhalde Elinde test varsa yarın ilk idrarla bir daha yap bence yada sabredemezsen kan verebilirsin
Yarın tomografi çekilecek bende ben ne olur ne olmaz diye beklıcektim aklıma girdi sabahı bekle yemedim bugün günüm normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…