Bu sperm sorunu olanlar için miydiAşkım sperm sorunumuz yok ki yani kullansam da bir faydası olmayacak ondan hiç kullanmadım
Ben herşeyi denedim tüp bebekler klomenelr prpler ve aklına gelen herşeyi bana imkansız dediler düşükten sonra üzüntüyle meneopza girmişim adetler kesildi ben 2 sene adet olamadım ilaçlarla oldum sonra vitaminler ve doğal yöntemlerle değerlerimi baya düzelttim doktorlar inanamadı nasıl olduğuna ve vazgeçmedim hala umudum var hamile kalacağım çünkü Allah’ın merhameti çok biliyorum ki kulundsn esirgemez yeterki bizler sabredip tevekkül edelimSendede yok yok maşallah
En hızlı spermi yakalayıp dah serken ulaşmasına destek sağlıyor rahim içi ph dengesi vs işte hayatimBu sperm sorunu olanlar için miydi
Evet bu grupta herkesi hamile görmeden gitmeyeceğim bendeBen herşeyi denedim tüp bebekler klomenelr prpler ve aklına gelen herşeyi bana imkansız dediler düşükten sonra üzüntüyle meneopza girmişim adetler kesildi ben 2 sene adet olamadım ilaçlarla oldum sonra vitaminler ve doğal yöntemlerle değerlerimi baya düzelttim doktorlar inanamadı nasıl olduğuna ve vazgeçmedim hala umudum var hamile kalacağım çünkü Allah’ın merhameti çok biliyorum ki kulundsn esirgemez yeterki bizler sabredip tevekkül edelim
İnşallah kuzum tez zamanda çünkü çok yoruldum ben hem maddi hem maneviEvet bu grupta herkesi hamile görmeden gitmeyeceğim bende
Bu beşinci denemeydi canım yumurtlamadan 2 gün once ve yumurtlama günü 3 gün üstüste oldu ilişki, ilişkiden sonra bi yarım saat uzandım sırt üstü hepBaşka neler oldu canım nasıl değerlendirdin ayı kaçıncı denemen
Bej renkte akıntı geldi canım bat tarihinden 2 gün oncePeki yerleşme kanaması nasıl olmuştu kuzum
Çok teşekkür ederim canım benim darısı başınaHayırlı olsun canım senın adına çok sevdim
Olacak olacak sonra da bebek isimleri sorcaz birbirimizeİnşallah kuzum tez zamanda çünkü çok yoruldum ben hem maddi hem manevi
Ay benim hazırOlacak olacak sonra da bebek isimleri sorcaz birbirimize
Canım ben ilk gebeliğimde geç yumurtladım ve çatladığını çok net hissettim büyük ihtimal yumurta çok büyümüştü. 1 haftaydi değerlendirmiyordum bir tane testim vardı yaptım çatlamış hemen değerlendirdim gebelik oluştu. Bence değerlendirinKızlar bugünde ilişki olmalı mı olmasa da fark etmez deniyor aslında bugün dün olduysa gereksiz biliyorum ama
Sana özel dua edeceğim canım benim inşallah gönlüne göre olsunİnşallah kuzum tez zamanda çünkü çok yoruldum ben hem maddi hem manevi
Canım kalite çok düşmüş ben anlayamadım. Testin üzerinden mi bir saat geçti? Birde markası ne testinin?Eki Görüntüle 3616202 yapar yyapmaz hayalet bı çizgiyi gördüm ama ilk idrar degıl bır saat falan bekledim yaptım
Avox yaptım ıkı tane aldım sabah yapcaktım sabredemedim silik çıktı kalıte düşüyor galıba ıkı dakıka falan içinde cıktıCanım kalite çok düşmüş ben anlayamadım. Testin üzerinden mi bir saat geçti? Birde markası ne testinin?
Böyle atınca gördüm canım çok silik yeni herhaldeEki Görüntüle 3616203 görümce ne ggösterdim oda gördü kafam karıştı iyice
Bizde eşimle ortak buluşamıyoruz yoksa benimde hazırAy benim hazır
Yarın tomografi çekilecek bende ben ne olur ne olmaz diye beklıcektim aklıma girdi sabahı bekle yemedim bugün günüm normaldeBöyle atınca gördüm canım çok silik yeni herhaldeElinde test varsa yarın ilk idrarla bir daha yap bence yada sabredemezsen kan verebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?