Bende gördümEki Görüntüle 3616203 görümce ne ggösterdim oda gördü kafam karıştı iyice
Çok iyi yapmışsın canım nolur nolmaz. Kan ver istersen garantilemek içinYarın tomografi çekilecek bende ben ne olur ne olmaz diye beklıcektim aklıma girdi sabahı bekle yemedim bugün günüm normalde
Kafamda kuruyorum sandım kuruma çizgisi dedım ama hemen çıkınca şüphe ye düştüm demekkı sabah yapsaydım daha net cıkarmısBende gördüm
Sabah yıne yapıp öyle vercem çünkü yıne o hayal kırıklığını yaşamak istemiyorumok iyi yapmışsın canım nolur nolmaz. Kan ver istersen garantilemek için
Hayırlısı olsun canım bence var gibiSabah yıne yapıp öyle vercem çünkü yıne o hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum
1 ay ovülasyon ile takip ettim bu ay 4. Ay oluyor henüz başındayız. Bu sefer gün aşırı deneyelim dedik akıntılarımı takip ettim ateş ile birde adet döngüme görede denk geliyorduSen ovülasyon yapmadan mı takip ediyorsun ya hiç belirtisiz olsa bak benim 2 aydır 0 belirti oluyor
Hayırlı olsun tebrik ederimKafamda kuruyorum sandım kuruma çizgisi dedım ama hemen çıkınca şüphe ye düştüm demekkı sabah yapsaydım daha net cıkarmıs
Bana da biri sakın ilk çocuğun birinci sınıfa giderken denk getirme demişti 5 yıldır uğraşmam dışında sorun yokbazı insanların zeka seviyesi hamile kalmaya kadar sonrasını gerçekten merak ediyorum sanki sparişle oluyor
Aşkım inşallah hayırlısı olur inşallah yıne kursağımda kalmaz o duyguyu hıc bır kadın yaşamasınHayırlı olsun tebrik ederim
Ben göremedim ama ilk 5 dk da çıktıysa vardırEki Görüntüle 3616202 yapar yyapmaz hayalet bı çizgiyi gördüm ama ilk idrar degıl bır saat falan bekledim yaptım
Ben kuruma falan dıye kendimi avuttum baktım iki dakıka olmuş bu kadar kısa sürede kuruma olmaz herhaldeBen göremedim ama ilk 5 dk da çıktıysa vardır
Ben jelini kullandım canım 2 aydır kullanıyorum yumurtlama günümde genelde. Hiç yanma vs vs yapmadı 2 aydır bi işe yaramadı orası ayrı.O ile yararmı acaba ya bi de jeli varmış ama korkuyorum ben o jelden
Allah allaaahhhhhAy ben dayanamadım bi ovülasyon daha yaptım yapmaz olaydım bu yine pik
Hadi yaBen jelini kullandım canım 2 aydır kullanıyorum yumurtlama günümde genelde. Hiç yanma vs vs yapmadı 2 aydır bi işe yaramadı orası ayrı.
Çok büyük bi umutla almıştım ama malesef fos çıktıHadi ya
UmarımHayırlısı olsun canım bence var gibiSabaha iyice artar değerin
Bende düşünüyordum almayım bari boşuna para veriyoruz yaÇok büyük bi umutla almıştım ama malesef fos çıktı
Elimde var hala bitene kadar kullanırım olmadı bi daha da almam zaten bi de bisey sorcam ben dün miratech erken gebelik testi yaptım reglime 4 gün vardı tertemiz negatif çıktı. Acaba erken gebelik testi negatif çıkıp sonradan gebe olduğunu öğrenen var mıdır bi umut işte. 3 günüm kaldı kasıklarım çok ağrıyorBende düşünüyordum almayım bari boşuna para veriyoruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?