- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Yarın bi daha kan ver bakalım yükselme olmuşmuBenim bu sabah yine bu şekil adetin 5. Günü gecikme dün beta 2.40
İnşallah benimde olur kuzum ya inanılmaz ayaklarım buz gibi 3 gündür niye bilmiyorumÇatlamadan 2 gün sonra falan başladı 2-3 gün sürdü 3. Gün baya azdı
Ben hiç göremedim yaBenim bu sabah yine bu şekil adetin 5. Günü gecikme dün beta 2.40
Ya büyükler söyletince ben çok üzerlerine gitmiyorum eski kafalar diye ama yaşıtlarım söylediğinde aşırı geriliyorumEvet be biliyor musunuz kızlar o adam ikinci el getirdi o kadın 6 ay hamile kalamadı 7 ay ilk karısı gebe kaldı Allah’ın işi bende bunu diyen kadını aradım ay duydunmu kahpe kocası günahına girdi ikinciyi aldı ikinci doyuramamış birinci hamile işte hainin gemisi yürümüyor Allah herkese iç temizliği nasip etsin dedim
Milletteki cahilliğe bak yaEvet be biliyor musunuz kızlar o adam ikinci el getirdi o kadın 6 ay hamile kalamadı 7 ay ilk karısı gebe kaldı Allah’ın işi bende bunu diyen kadını aradım ay duydunmu kahpe kocası günahına girdi ikinciyi aldı ikinci doyuramamış birinci hamile işte hainin gemisi yürümüyor Allah herkese iç temizliği nasip etsin dedim
Çok dinleme bedenini yumurtlama konusunda ya farklı belirtiler yolluyo zamanlama tutmuyo ben hiç belirti aramadım bu ay cidden salmıştım sadece pik ve catlamayı değerlendirdim sonrasında gebelikte de belirti aramadım hiç ama sadece göğüslerim baya belirgin hassastı elim kolum değdiğinde acıyordu hatta ben yine kafamda kuruyorum psikolojik falan demisyim eşimde rüyasında test yaptığımı görmüs falan öylelikle test yaptımİnşallah benimde olur kuzum ya inanılmaz ayaklarım buz gibi 3 gündür niye bilmiyorum
Bu halkimizden keyf alıyorlar diye düşünüyorum yoksa nasıl insan böyle kırıcı olabilir ben birini incitmekten ar ederim gönül kırmamak öyle itinalı davranırım miYa büyükler söyletince ben çok üzerlerine gitmiyorum eski kafalar diye ama yaşıtlarım söylediğinde aşırı geriliyorum
Çok net değil zaten iki sabahtır böyle çıkıyor iki farklı test çok az belli oluyor dün de dediğim gibi 2 yıldır ilk defa bu kadar gecikme ilk defa böyle test görüyorum dün beta öyle çıkınca umudumu kestim yine bu sabah yapayım dedim aynı garip yani böyle yaşayan var mı acabaBen hiç göremedim yaama normalde 0.0 yada 0.1 falan olmuyor mu yoksa
Pazartesi gidiyim o zamanM merverellaa bence bekle iki üç gün daha test yap öyle git en azından regl de olmuyorum dersin
Bende öyle aşkım. 15 yıllık arkadaşlarımı sildim ben. Hepimiz aynı anda hamile kaldık ben kürtaj oldum bana ertesi gün karınlarını attılar nasıl büyümüş mü diye. Ben bi kayıp yaşadım bunu nasıl sorabilirler. Onlar bana akşama ne yemek yapıyorsun deyince canları çeker diye onu bile söylemek istemiyordum. Bazı insanlar malesef ki kötü ve çevremizdelerBu halkimizden keyf alıyorlar diye düşünüyorum yoksa nasıl insan böyle kırıcı olabilir ben birini incitmekten ar ederim gönül kırmamak öyle itinalı davranırım mi
Evet gerçekten hele ki bebek gibi hassas bir konuda mesela liseden bi arkadasım var sene de bir toplu buluşuruz falan uzak biraz 5 senelik evli kanka yap bi bebekte sevelim artık ya demiştim bilinçsizce ama tamamen olumlu sekilde demistim olmuyor deniyorum 3 senedir demisti mesela yerin dibine girdim orda ne kadar üzüldüm defalarca özür diledimBu halkimizden keyf alıyorlar diye düşünüyorum yoksa nasıl insan böyle kırıcı olabilir ben birini incitmekten ar ederim gönül kırmamak öyle itinalı davranırım mi
çok haklısın çok çok hemde ama elimde degilÇok dinleme bedenini yumurtlama konusunda ya farklı belirtiler yolluyo zamanlama tutmuyo ben hiç belirti aramadım bu ay cidden salmıştım sadece pik ve catlamayı değerlendirdim sonrasında gebelikte de belirti aramadım hiç ama sadece göğüslerim baya belirgin hassastı elim kolum değdiğinde acıyordu hatta ben yine kafamda kuruyorum psikolojik falan demisyim eşimde rüyasında test yaptığımı görmüs falan öylelikle test yaptım
Foto göremiyorum ben ayKızlar benim ovu testi böyle çıktı yumurtlama yakın mı acaba
Daha önce yapıyor muydun pik gibi de duruyorKızlar benim ovu testi böyle çıktı yumurtlama yakın mı acaba
Üstte kaldıFoto göremiyorum ben ay
Evet 5 aydır yapıyorum reglim yeni bitti daha normalde 8 9 gün sonra pik görürdüm şimdi şaşırdıö bu kadar erkenDaha önce yapıyor muydun pik gibi de duruyor
Buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?