Ya büyükler söyletince ben çok üzerlerine gitmiyorum eski kafalar diye ama yaşıtlarım söylediğinde aşırı geriliyorum

Milletteki cahilliğe bak ya ne yapalım bizde sorun kocalarımızda olsaydı gidip başka koca mı alsaydık hamile kalamıyoz diye saçmalığa bak ne sinir bi durum ya

İnşallah benimde olur kuzum ya inanılmaz ayaklarım buz gibi 3 gündür niye bilmiyorum
Çok dinleme bedenini yumurtlama konusunda ya farklı belirtiler yolluyo zamanlama tutmuyo ben hiç belirti aramadım bu ay cidden salmıştım sadece pik ve catlamayı değerlendirdim sonrasında gebelikte de belirti aramadım hiç ama sadece göğüslerim baya belirgin hassastı elim kolum değdiğinde acıyordu hatta ben yine kafamda kuruyorum psikolojik falan demisyim eşimde rüyasında test yaptığımı görmüs falan öylelikle test yaptım

Ya büyükler söyletince ben çok üzerlerine gitmiyorum eski kafalar diye ama yaşıtlarım söylediğinde aşırı geriliyorum
Bu halkimizden keyf alıyorlar diye düşünüyorum yoksa nasıl insan böyle kırıcı olabilir ben birini incitmekten ar ederim gönül kırmamak öyle itinalı davranırım mi

Ben hiç göremedim ya ama normalde 0.0 yada 0.1 falan olmuyor mu yoksa
Çok net değil zaten iki sabahtır böyle çıkıyor iki farklı test çok az belli oluyor dün de dediğim gibi 2 yıldır ilk defa bu kadar gecikme ilk defa böyle test görüyorum dün beta öyle çıkınca umudumu kestim yine bu sabah yapayım dedim aynı garip yani böyle yaşayan var mı acaba

Bu halkimizden keyf alıyorlar diye düşünüyorum yoksa nasıl insan böyle kırıcı olabilir ben birini incitmekten ar ederim gönül kırmamak öyle itinalı davranırım mi
Bende öyle aşkım. 15 yıllık arkadaşlarımı sildim ben. Hepimiz aynı anda hamile kaldık ben kürtaj oldum bana ertesi gün karınlarını attılar nasıl büyümüş mü diye. Ben bi kayıp yaşadım bunu nasıl sorabilirler. Onlar bana akşama ne yemek yapıyorsun deyince canları çeker diye onu bile söylemek istemiyordum. Bazı insanlar malesef ki kötü ve çevremizdeler

Evet gerçekten hele ki bebek gibi hassas bir konuda mesela liseden bi arkadasım var sene de bir toplu buluşuruz falan uzak biraz 5 senelik evli kanka yap bi bebekte sevelim artık ya demiştim bilinçsizce ama tamamen olumlu sekilde demistim olmuyor deniyorum 3 senedir demisti mesela yerin dibine girdim orda ne kadar üzüldüm defalarca özür diledim

çok haklısın çok çok hemde ama elimde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…