Bunlar başıma gelene kadar evleniyorsun istediğinde hemen hamile kalıyorsun sanıyordum sülalemde benden başka gebe kalamayan yok ve bu süreçte anladım mi insanlar neler yaşıyor neleri hazmediyor nelerle mücadele ediyorBende öyle aşkım. 15 yıllık arkadaşlarımı sildim ben. Hepimiz aynı anda hamile kaldık ben kürtaj oldum bana ertesi gün karınlarını attılar nasıl büyümüş mü diye. Ben bi kayıp yaşadım bunu nasıl sorabilirler. Onlar bana akşama ne yemek yapıyorsun deyince canları çeker diye onu bile söylemek istemiyordum. Bazı insanlar malesef ki kötü ve çevremizdeler
Buldumevet yakın görünüyor bugünü de değerlendirirdim ben olsam
Ayyy bende bir sene korundum bide sanki kalacakmış gibiBunlar başıma gelene kadar evleniyorsun istediğinde hemen hamile kalıyorsun sanıyordum sülalemde benden başka gebe kalamayan yok ve bu süreçte anladım mi insanlar neler yaşıyor neleri hazmediyor nelerle mücadele ediyor
Bir şey kullanıyor musun belki onun etkisi oldu devam et bakalım çatlama ne zaman olucakEvet 5 aydır yapıyorum reglim yeni bitti daha normalde 8 9 gün sonra pik görürdüm şimdi şaşırdıö bu kadar erken
Aaaa öyleyse gün aşırı devam edin yorulmayın şimdidenbenim pikler 5 gün sürünce çok takılmamaya karar verdim artık
Yok bebeğim sadece folik asit o kadarBir şey kullanıyor musun belki onun etkisi oldu devam et bakalım çatlama ne zaman olucak
Oluyor öyle her ay pik olmadığı gibi bazen de üst işte sık aralıklarla olabiliyor hormonlar öngörülemezEvet 5 aydır yapıyorum reglim yeni bitti daha normalde 8 9 gün sonra pik görürdüm şimdi şaşırdıö bu kadar erken
Uzaklaştırınca telefonu belli oluyor çıplak gözle daha belirgin fotoya göreBen hiç göremedim yaama normalde 0.0 yada 0.1 falan olmuyor mu yoksa
Aynen vallahiiAaaa öyleyse gün aşırı devam edin yorulmayın şimdiden
Sat ne zaman gün aşırı yapıyorsun dimi aynı zamandaYok bebeğim sadece folik asit o kadar
Bikac saat yada 1 gün sonraya hepsi cikmis olur sonuçları ne zaman götürecek sinBende hormonlar için gidicem 2de ama araya hafta sonu giriyor e nabıza düşer mi ki bugün
Nasıl hormonlarmış ya hemen değişiveriyorlarOluyor öyle her ay pik olmadığı gibi bazen de üst işte sık aralıklarla olabiliyor hormonlar öngörülemez
Bugün de eşim için sperm için gün aldık hsgden 1gun öncede o vercekBende hormonlar için gidicem 2de ama araya hafta sonu giriyor e nabıza düşer mi ki bugün
4 temmuzda oldum canım geçen gün bitti reglim evet bu ay gün aşırı denicezSat ne zaman gün aşırı yapıyorsun dimi aynı zamanda
Kız benimde piller böyle uzun yani aydır bitmek bilmiyor çatlama da geç olunca ondan olmuyor gebelik benceAynen vallahii
O zaman tekrar kan testi ver belki artmıstır cok erken anlamışssındır kanda netlesirUzaklaştırınca telefonu belli oluyor çıplak gözle daha belirgin fotoya göre
Aşkım evde yapılan sperm testleri var daha önce sen gebe kalmışsın ondan yapsaydın o düşükse giderdiniz hastanede yaptırmayaBugün de eşim için sperm için gün aldık hsgden 1gun öncede o vercek
Devlete gidicem yavrum pazartesi çağırır heralde ama e nabıza düşerse ben sizlerle bakarımBikac saat yada 1 gün sonraya hepsi cikmis olur sonuçları ne zaman götürecek sin
Kızzz hahahaha ay hiç güleceğim yoktu ya sinirden gülüyorum vallahi ben de 1 buçuk sene korundum hemen olur sanıyodum ne bileyim bennAyyy bende bir sene korundum bide sanki kalacakmış gibi
Yani sanırım çatlamada gebelik oluyo uzum süre pikte kalınca kiste çevirip adetle atıyor diye okumustım ama bilmiyorumKız benimde piller böyle uzun yani aydır bitmek bilmiyor çatlama da geç olunca ondan olmuyor gebelik bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?