O nasıl test kız bende alayım eşime yapalımAşkım evde yapılan sperm testleri var daha önce sen gebe kalmışsın ondan yapsaydın o düşükse giderdiniz hastanede yaptırmaya
Sen baktırdın mı hormonlarına vs bir sorun var mıNasıl hormonlarmış ya hemen değişiveriyorlar
Aaaaa gerçektenmii bunu bilmiyordumAşkım evde yapılan sperm testleri var daha önce sen gebe kalmışsın ondan yapsaydın o düşükse giderdiniz hastanede yaptırmaya
Bende öyle hatta bir kere kaza olmuştu ella falan içmiştimKızzz hahahaha ay hiç güleceğim yoktu ya sinirden gülüyorum vallahi ben de 1 buçuk sene korundum hemen olur sanıyodum ne bileyim benn
Banada öyle geliyor ben doktorlara sordum bana o testlere güvenme dediler ama bilmiyorum artıkKız benimde piller böyle uzun yani aydır bitmek bilmiyor çatlama da geç olunca ondan olmuyor gebelik bence
O nasıl test kız bende alayım eşime yapalım
Daha öncede vermiş tik şimdi tekrar istedi onu hiç bilmiyorum canim hic duymadim ama bunu dr istedi bu olmadan sonuçlara bakmıyoruz dedi bilmiyorum bakalim.bi versinAşkım evde yapılan sperm testleri var daha önce sen gebe kalmışsın ondan yapsaydın o düşükse giderdiniz hastanede yaptırmaya
Ahh ahhh şimdiki aklım olsaaaBende öyle hatta bir kere kaza olmuştu ella falan içmiştimgülüyorum suan
Düşer kuzum hadi guzel sonuçlar çıkar inşallah bi sorun yokturDevlete gidicem yavrum pazartesi çağırır heralde ama e nabıza düşerse ben sizlerle bakarım
Senin hormonlarda vs herhangi bir sorun bar mıAaaaa gerçektenmii bunu bilmiyordum
İnşallahhhhhDüşer kuzum hadi guzel sonuçlar çıkar inşallah bi sorun yoktur
İnşallah kızlarHadi güzel sonuçlar alasın inş kuzum
Benim fsh yüksekti 12 ydi bana doktor çocuk için acele et dedi sonraki ay 8 e düştü bu seferde prolaktin 30 duSenin hormonlarda vs herhangi bir sorun bar mı
Oy maşallah çatlar çatlar merka etme yumurta neden açtlamıyor gelişmiyordu senin canım ?
Haydi inşallaj güzel haberlele gelSaat 11:00 gibi ultrasonla baktırdım
2 yumurtam da çatlamış
Dün akşam ve bugün ilişki oldu
İnşallah bu sefer tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?