Bu değerler ne anlama geliyor hiç bilmiyorum neden acele et diyor yüksek olunca ne oluyorBenim fsh yüksekti 12 ydi bana doktor çocuk için acele et dedi sonraki ay 8 e düştü bu seferde prolaktin 30 du
Evet canim kendisi bütün hepsini istiyoHayalim kizim @haifa S seraysss77 hormonlar deyince hepsine bakar demi benim ayrıdan belirtmeme gerek var mı ?
Prolaktin 32ydi benim stres yapmaaaa olacağına varıyorrBenim fsh yüksekti 12 ydi bana doktor çocuk için acele et dedi sonraki ay 8 e düştü bu seferde prolaktin 30 du
Bekliyoruz haberlerini4 temmuzda oldum canım geçen gün bitti reglim evet bu ay gün aşırı denicez
Onu hiç bilmiyorum canım bana da bi arkadaşım önermişti o da bu kürle hamile kalmış ama sen doktora bi sor istersen ben sadece düzenli folik içiyorken kullandımMerhaba kuzum.
Bu kür letu, femara gibi ilaçlar kullananlar içinde Uygun mu?
Yumurtalık rezervinin azaldığı ve yumurtanın kalitesinin düştüğünü gösteriyi canimBu değerler ne anlama geliyor hiç bilmiyorum neden acele et diyor yüksek olunca ne oluyor
Fsh yumurta rezervini gösteriyomuş 3 10 aralığında çıkması gerekiyor 10 un üzeri yumurta rezervinin azaldığını gösteriyor gebeliği zorlaştırıyorBu değerler ne anlama geliyor hiç bilmiyorum neden acele et diyor yüksek olunca ne oluyor
Benim 50ydi kafadan atınca dusuyi sonra 2 gün sonra geri yukseliyoProlaktin 32ydi benim stres yapmaaaa olacağına varıyorr
Ya aslında prolaktin de süt hormonu ya o da gebeliğe engel ama benim sınırdaymışProlaktin 32ydi benim stres yapmaaaa olacağına varıyorr
Prolaktin ne zaman bakılıyor yine adetin 2-3. Günü müProlaktin 32ydi benim stres yapmaaaa olacağına varıyorr
Evet çok değişken bi değerBenim 50ydi kafadan atınca dusuyi sonra 2 gün sonra geri yukseliyo
Yok normal zamanda bakilabiliyoProlaktin ne zaman bakılıyor yine adetin 2-3. Günü mü
AynenProlaktin ne zaman bakılıyor yine adetin 2-3. Günü mü
Kaç olması gerekiyor normal aralık
Yani 10 ila 25 arasıKaç olması gerekiyor normal aralık
15/25Kaç olması gerekiyor normal aralık
Benim 4.89 Aralık 3.34-26 yazıyorYani 10 ila 25 arası
Ama doktorlar 30a bile normal diyolar onlar herseye normal diyoKaç olması gerekiyor normal aralık
Bana dua edin ya kötü bir şey çıkmasınYumurtalık rezervinin azaldığı ve yumurtanın kalitesinin düştüğünü gösteriyi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?