- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Yani biraz düşük gibi geldi bana benim önceki sefer baktırdığımda 15 ti gayet iyi demişti doktor ama bilmiyorum yinedeBenim 4.89 Aralık 3.34-26 yazıyor
Canım bu sperm sayısı azsa az gösteriyor çoksa şok gösteriyor hızını vs göstermiyor bu testi yapmıştık biz eşime az göstermediği için sperm testine gerek duymadık hastanede burda doktorum önermişti yapın az çıkarsa teste sevk edeyim dedi az çıkmadı şükürPeki bunda sperm hareketi yoğunluğu sayısı hizi vs vs gozukuyomuda canim bu normal gebelik testine benziyohaifa
Normal değerde canim benim en son 29duBenim 4.89 Aralık 3.34-26 yazıyor
İyi bari 10-15 diyince düşük sandımNormal değerde canim benim en son 29du
Kötü düşünme balımm stres hormonları çok etkiliyorBana dua edin ya kötü bir şey çıkmasın
Çıkmaaaz kafanı rahatlat öyle test ver prolaktin stresten yükseliyorBana dua edin ya kötü bir şey çıkmasın
Ever öyle olması gerekiyor benim yaşıma göre hâlâ yüksek fshBenim fsh 4.19du
Kadının düşmanı kadın zaten şunlara bak o nasıl laf yahuKız bana eşimin bir akrabası öyle sohbet arasında birinin dedikodusunu yapar gibi ay evliler 7 senelik karısı birçtürlü doguramado adam ikinciyi almış dediler
AMH Fsh LH Estradiolo (E2) prolaktin TSHHayalim kizim haifa S seraysss77 hormonlar deyince hepsine bakar demi benim ayrıdan belirtmeme gerek var mı ?
Ben 0.01 amh 19 fsh ile gebe kaldım kızlar ve ilaçla adet görüyordum erken menopozdumProlaktin 32ydi benim stres yapmaaaa olacağına varıyorr
Evet bir iki taşım haşlaKızlar konudan alakasız bi şey sorcam ben taze barbunya almıştım onu yapcam ama haşlamam gerekiyormu onu pişirmeden önce
Hayır canım fsh yükse olduğunda Yumurtalık rezervinin azaldığı ve yumurtaliklarin iyi çalışmadığını fsh gosteriyoYumurta rezervini amh gösteriyor kızlar fsh değil
Allah isteyince oluyor nasip kısmetBen 0.01 amh 19 fsh ile gebe kaldım kızlar ve ilaçla adet görüyordum erken menopozdum
Halledilemeyecek birşey yok merak etme ben ne değerlerle gebelik elde ettim düşükşe sonuçlansa bileBana dua edin ya kötü bir şey çıkmasın
Tamam canım sağolEvet bir iki taşım haşla
Ben o hatayı bi kere değil iki kere yaptım bi de ilk yıllarımda borcum çok diye kullandım bi kaç ay sonra bıraktım ikincide de oğlum çok küçüktü çokta zor bi doğum süreci yaşadım bi daha asla çocuk yapmam diyodum hemen peşpeşe olmasın diye hap kullandım salak gibi yaBende öyle hatta bir kere kaza olmuştu ella falan içmiştimgülüyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?