Yumurta rezervini amh gösterir menopozu fsh gösteriyor yani folüküllerin çalışmadığını vsHayır canım fsh yükse olduğunda Yumurtalık rezervinin azaldığı ve yumurtaliklarin iyi çalışmadığını fsh gosteriyo
Aslında ikisi bağlantılı fsh yüksekse amh düşük oluyor zaten ama benim amh 3’4 tüYumurta rezervini amh gösteriyor kızlar fsh değil
Kız 2 kere sordum sende birmsorun var mı hormonlarda diye görmedin miAllah isteyince oluyor nasip kısmet
pcosa yakınsın sen kuzum mutlaka onu baskılayacak takviyeler almalısınAslında ikisi bağlantılı fsh yüksekse amh düşük oluyor zaten ama benim amh 3’4 tü
Google chatcpt ve doktorun yalancısıyımYumurta rezervini amh gösterir menopozu fsh gösteriyor yani folüküllerin çalışmadığını vs
Cevap verdim balım fsh 12 ydi sonra 8 e düştü prolaktin 30 a çıktı ama amh 3,4 tüKız 2 kere sordum sende birmsorun var mı hormonlarda diye görmedin mi
Ama 7.07 nasılpcosa yakınsın sen kuzum mutlaka onu baskılayacak takviyeler almalısın
4’7Kızlar lh ınız kaç
Pcos amh ilemi belli oluyo canim kaç olunca pcos olmuş oluyopcosa yakınsın sen kuzum mutlaka onu baskılayacak takviyeler almalısın
Halledilemeyecek birşey yok merak etme ben ne değerlerle gebelik elde ettim düşükşe sonuçlansa bile
Ay doğru sakin sakin gidip geleyim motora bincem şimdi zaten kafam dalgın kendime gelmem lazımKötü düşünme balımm stres hormonları çok etkiliyor
Yaaa doktor pcos görünümü yok demişti ama ağustosta tekrar gidicem bakalım ne dicekpcosa yakınsın sen kuzum mutlaka onu baskılayacak takviyeler almalısın
Amh biraz yüksek pcos olabilir 5 ün üstü yüksek diye biliyorum benAma 7.07 nasıl
Lh 12,05 benimKızlar lh ınız kaç
Pcos zaten Lh ta 17Amh biraz yüksek pcos olabilir 5 ün üstü yüksek diye biliyorum ben
Lh ne ben hiç bilmiyorum ha akşm öğrenicem detaylıca artıkLh 12,05 benim
Lh ne oluyo pekiLh 12,05 benim
O yüksek canım sen pcossun o zaman doktorun söylemedi miAma 7.07 nasıl
Peki yumurtlama problemi yaşıyormusum ovu testi yapıyomuydunPcos zaten Lh ta 17
Söyledi canım 1.5 yıl önce öğrendim ilaç tedavisine daha bu ay başladım hsg çektirdim yılbaşında sağ kapalı sol açık bu aya kadar doğal bekledik olmadıO yüksek canım sen pcossun o zaman doktorun söylemedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?