İnsülin direncin nasıl ?Söyledi canım 1.5 yıl önce öğrendim ilaç tedavisine daha bu ay başladım hsg çektirdim yılbaşında sağ kapalı sol açık bu aya kadar doğal bekledik olmadı
Hehh işte benim o da yüksek çıktı şansımaaa 4.7 ydi benimİnsülin direncin nasıl ?
Sadece amh değeri ile belli olmuyor diye biliyorum. Benim amh 5,66 idi. Yüksekti biraz. Ama ultrason ve diğer değerler normal olduğu için doktor her şeyin normal olduğunu söylemiştiPcos amh ilemi belli oluyo canim kaç olunca pcos olmuş oluyo
Bunu kullan canım senHehh işte benim o da yüksek çıktı şansımaaa 4.7 ydi benim
Evet aldım bunu gelsin hemen kullanıcamBunu kullan canım sen
Benim amh da 3.1 doktor çok iyi dedi pcos neden olsun 3 değerler iyi 4 den yüksek olunca pcostan şüpheleniyorBunu kullan canım sen
Hehh işte benim o da yüksek çıktı şansımaaa 4.7 ydi benim
Benim de insülin 4.02 yumurta kalitesini gebeliği oluşturmayacak kadar engeller mi ya o kadar yüksek mi bu değerBunu kullan canım sen
Ben tok karnına vermiştim kan aslında aç karnına baktırmak lazımmışBenim de insülin 4.02 yumurta kalitesini gebeliği oluşturmayacak kadar engeller mi ya o kadar yüksek mi bu değer
Çok pik görmüyordum hep aynı renk gibiydi anlayamadımPeki yumurtlama problemi yaşıyormusum ovu testi yapıyomuydun
ona 3 aylık şeker ölçümüne göre mi öğreniyoruz canımİnsülin direncin nasıl ?
Nasıl buradaki pik miBenim pik koyuluğunu görüyor musun bu silikliğe rağmen pikti olabiliyor yani
Evet pcoslularda pik görünümü geç oluyormuş biraz sen buraya at testlerini beraber değerlenirririzÇok pik görmüyordum hep aynı renk gibiydi anlayamadım
ona 3 aylık şeker ölçümüne göre mi öğreniyoruz canım
Bu hangi uygulama bende yapabilirmiyimBenim pik koyuluğunu görüyor musun bu silikliğe rağmen pikti olabiliyor yani
Trigliserid 212 yüksekİnsülin direncin nasıl ?
Diyet yap canım bana doktor diyet önermiştiTrigliserid 212 yüksek
Hdl 39 düşük
3 aylık şeker 5.2
Bunların tamamı sanırım insülin direncini gösteriyor
Çok iyi olur bir de bu ay ateş ölçer ile takip edicem aynı anda laboquick kullanıyorumEvet pcoslularda pik görünümü geç oluyormuş biraz sen buraya at testlerini beraber değerlenirririz
Kaç kilosun canımDiyet yap canım bana doktor diyet önermişti
Senin durumlar nasıl sat ne zamann başladınmı test yapmayaÇok iyi olur bir de bu ay ateş ölçer ile takip edicem aynı anda laboquick kullanıyorum
Canım benim boy 168 kilo 59 du ama sağlıklı beslenmiyordumKaç kilosun canım
Benim sat 11 Haziran Klomen kullandım ayrıyetten folik asit vitaminler 25 haziranda yumurtan büyümüş dedi 2 temmuzdan itibaren duphaston kullandım bat 7 temmuzdu hala adet olmadım bekliyorum canımSenin durumlar nasıl sat ne zamann başladınmı test yapmaya
Allah kahretsin böyle insanları !! Nasıl sinirlerim zıpladı bakKızlar bana da ilk çocuğumdan önce birisi demişti ki bizim bi komşu ikinci çocuğuna hamile kalmıştı o zaman ona binayen dedi ki millet ikinciyi yapıyor siz daha bitaneyi yapamadınızve bu kişi uğraştığımızı ve olmadığını biliyordu bir sürü insanın içinde söyledi bide o gece eve gidip sabaha kadar ağlamıştım sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?