Tarlusal kullansama duphatsonn bende işe yaramıyodu
Duphaston düşük riski için verdi tarlusal hiç kullanmadım benim adetim 14 günde bir oluyordu hsg den sonra yavaş yavaş ilerledi döndü 28 E çıktı düzenlendi ama geç olmuyordum hiç aksine erken oluyordum ilk defa bu ay ergenlikten beri bu kadar uzun süre bekledim ilaçlardan mı acaba

haifa bir arkadaşım var oda gebe kalmaya çalışıyor pcos var sanırım onuda buraya getirdim hem bizle kaynatır hem de sana soruları olacak L leey

Hormon ilacı ya onlar etkiliyor ister istemez

Yok kuzum neden pcos olsun 3.1 ben öyle birşey demedim ki 7. Buna pcos dedim
Canım merhaba bende de pcos var doktorun dediğine göre Lh 10 du 9 A düştü fsh 5.09 prolaktin 28.3 bu ay ilk defa kendiliğimden yumurtladım iki gündür kahve lekelenmem var 13 ü beklenen adet tarihim mesajımı görürseniz yardımcı olabilir misiniz acaba

Bence 1 2 güne tamamen pikleşir seninde
Kullandığım ilaci araştırdım yumurtlama baskısı da yapabiliyormus biraz o korkuttu beni ama geçen sene aynı ilaci kullanirken ve ovu takip etmemiştim karnım sismisti ve hafif nemli hissediyordum eşime yumurtluyorum bugün diyip değerlendirmistim ve tutmustu inşallah baskilayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…