Çok iyi yine beslenme düzenini değiştirmen yeterli ben evlendikten sonra kilo aldım 62 ydim 80 kere çıktıCanım benim boy 168 kilo 59 du ama sağlıklı beslenmiyordum
Tarlusal kullansama duphatsonn bende işe yaramıyoduBenim sat 11 Haziran Klomen kullandım ayrıyetten folik asit vitaminler 25 haziranda yumurtan büyümüş dedi 2 temmuzdan itibaren duphaston kullandım bat 7 temmuzdu hala adet olmadım bekliyorum canım
Evet evet aç baktırmak lazım . Benimki aç 4.02 acaba yumurta kalitesi çok mu etkileniyor spora başladım gerçi amaBen tok karnına vermiştim kan aslında aç karnına baktırmak lazımmış
Yok kuzum neden pcos olsun 3.1 ben öyle birşey demedim ki 7. Buna pcos dedimBenim amh da 3.1 doktor çok iyi dedi pcos neden olsun 3 değerler iyi 4 den yüksek olunca pcostan şüpheleniyor
Bende 10 kilo aldım evleninceÇok iyi yine beslenme düzenini değiştirmen yeterli ben evlendikten sonra kilo aldım 62 ydim 80 kere çıktı
Benimde hala böyle işte bugün 14. Günüm akinti 2 gündür çok nadir vardı bugün oda yok adete benzer alt karinda sizi var moralim 0
Duphaston düşük riski için verdi tarlusal hiç kullanmadım benim adetim 14 günde bir oluyordu hsg den sonra yavaş yavaş ilerledi döndü 28 E çıktı düzenlendi ama geç olmuyordum hiç aksine erken oluyordum ilk defa bu ay ergenlikten beri bu kadar uzun süre bekledim ilaçlardan mı acabaTarlusal kullansama duphatsonn bende işe yaramıyodu
Amh 7 küsür insülin 4 küsür nasıl pcos olmasın ?Benim amh da 3.1 doktor çok iyi dedi pcos neden olsun 3 değerler iyi 4 den yüksek olunca pcostan şüpheleniyor
Bence 1 2 güne tamamen pikleşir senindeBenimde hala böyle işte bugün 14. Günüm akinti 2 gündür çok nadir vardı bugün oda yok adete benzer alt karinda sizi var moralim 0
Ah ahh yine iyisin gayet güzel almamaya dikkat et sadeceBende 10 kilo aldım evlenince
Hormon ilacı ya onlar etkiliyor ister istemezDuphaston düşük riski için verdi tarlusal hiç kullanmadım benim adetim 14 günde bir oluyordu hsg den sonra yavaş yavaş ilerledi döndü 28 E çıktı düzenlendi ama geç olmuyordum hiç aksine erken oluyordum ilk defa bu ay ergenlikten beri bu kadar uzun süre bekledim ilaçlardan mı acaba
Ay yok yok diyetteyim hala 1 kilo verdim vere vereAh ahh yine iyisin gayet güzel almamaya dikkat et sadece
Nasıl alıyorsunuz ya ben 48 kiloyum hayatımda 50 olamadımBende 10 kilo aldım evlenince
Canım merhaba bende de pcos var doktorun dediğine göre Lh 10 du 9 A düştü fsh 5.09 prolaktin 28.3 bu ay ilk defa kendiliğimden yumurtladım iki gündür kahve lekelenmem var 13 ü beklenen adet tarihim mesajımı görürseniz yardımcı olabilir misiniz acabaYok kuzum neden pcos olsun 3.1 ben öyle birşey demedim ki 7. Buna pcos dedim
Amh kaç ?Benim de insülin 4.02 yumurta kalitesini gebeliği oluşturmayacak kadar engeller mi ya o kadar yüksek mi bu değer
Bacım ne güzel iştee ayy tadını çıkarNasıl alıyorsunuz ya ben 48 kiloyum hayatımda 50 olamadım
Kullandığım ilaci araştırdım yumurtlama baskısı da yapabiliyormus biraz o korkuttu beni ama geçen sene aynı ilaci kullanirken ve ovu takip etmemiştim karnım sismisti ve hafif nemli hissediyordum eşime yumurtluyorum bugün diyip değerlendirmistim ve tutmustu inşallah baskilayamazBence 1 2 güne tamamen pikleşir seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?