Ben 17 kilo aldım hahahaha 50 ile evlenmiştim. Tadını çıkar valla vermek çok zormuşNasıl alıyorsunuz ya ben 48 kiloyum hayatımda 50 olamadım
Yok ya 50 53 olsam daha iyi olurduBacım ne güzel iştee ayy tadını çıkar
Ay 90 kiloyla hamile kalanmpcos hastaları var ben anlamadım bu işten bişe yaÇok iyi yine beslenme düzenini değiştirmen yeterli ben evlendikten sonra kilo aldım 62 ydim 80 kere çıktı
Maşallah maşallahBen 17 kilo aldım hahahaha 50 ile evlenmiştim. Tadını çıkar valla vermek çok zormuş
İnşallah gebe kalınca aşkımYok ya 50 53 olsam daha iyi olurdu
Canım merhaba bende de pcos var doktorun dediğine göre Lh 10 du 9 A düştü fsh 5.09 prolaktin 28.3 bu ay ilk defa kendiliğimden yumurtladım iki gündür kahve lekelenmem var 13 ü beklenen adet tarihim mesajımı görürseniz yardımcı olabilir misiniz acaba
100 üstü kalan da var 50 kilo kalmayan da o kadar kiloya bağlanmasını düşünmüyorum evet yeme düzenini değiştirmek çok önemli ama benim gebe kalmam için gidip de 50 kiloya inmem gerekmiyor sadece kadın doğumcuların hepsinin kilo takıntısı var abartılı şekilde kilo ver demek basit geliyor artıkAy 90 kiloyla hamile kalanmpcos hastaları var ben anlamadım bu işten bişe ya
Ben ateş ile ölçerek takip ettim bu sefer hem akıntım uydu hem adet döngüme görede denk geliyordu. İlk sıvı şeffaf akıntı oluyor daha sonrasında kuru beyaz akıntı oluyor çatladıktan sonra kremsi oluyor artık akıntıAşkım bence belirti bazen yanıltabiliyor benim akıntım vs başladı ama yumurtlamam 3 gün sonra oldu
Boyun kaç seninYok ya 50 53 olsam daha iyi olurdu
Bu ay eşim yok ama ben yine ovi ile bu ay takip edicem hem öğrenciyim hem gözlemliyim aynı renk olunca hep bıraktım yapmayıHormon ilacı ya onlar etkiliyor ister istemez
Şu an ateşin kaç çıkıyor sabahlarıBen ateş ile ölçerek takip ettim bu sefer hem akıntım uydu hem adet döngüme görede denk geliyordu. İlk sıvı şeffaf akıntı oluyor daha sonrasında kuru beyaz akıntı oluyor çatladıktan sonra kremsi oluyor artık akıntı
Amh baktırmadım hiç doktorum pcos pco yok diye hormonlar normal olunca bakmadı fsh lh bakıldı ama amh yokAmh kaç ?
Aynen bi bakalım nasıl olacakBu ay eşim yok ama ben yine ovi ile bu ay takip edicem hem öğrenciyim hem gözlemliyim aynı renk olunca hep bıraktım yapmayı
Onlar kaçAmh baktırmadım hiç doktorum pcos pco yok diye hormonlar normal olunca bakmadı fsh lh bakıldı ama amh yok
Lh düşmüş prostat genelde yüksek olur bence düşmesi olumlu gelişmeCanım merhaba bende de pcos var doktorun dediğine göre Lh 10 du 9 A düştü fsh 5.09 prolaktin 28.3 bu ay ilk defa kendiliğimden yumurtladım iki gündür kahve lekelenmem var 13 ü beklenen adet tarihim mesajımı görürseniz yardımcı olabilir misiniz acaba
Gebelik için bir şey diyemem ama adet düzenini direk bozdu benim. Hormonlarda herhangi bir problem olmayınca kendine göre fazla kilo aldığın için bozulmuş düzenin demişti100 üstü kalan da var 50 kilo kalmayan da o kadar kiloya bağlanmasını düşünmüyorum evet yeme düzenini değiştirmek çok önemli ama benim gebe kalmam için gidip de 50 kiloya inmem gerekmiyor sadece kadın doğumcuların hepsinin kilo takıntısı var abartılı şekilde kilo ver demek basit geliyor artık
Kesinlikle katılıyorum size bence yemeden Nile mühimi stres sürekli alkol tüketen insanlar var uyku düzenleri 0 beslenme 0 spor 0 ama strew yok kafaya birşey takmıyorlar mis gibi çatır çatır doğuruyorlar100 üstü kalan da var 50 kilo kalmayan da o kadar kiloya bağlanmasını düşünmüyorum evet yeme düzenini değiştirmek çok önemli ama benim gebe kalmam için gidip de 50 kiloya inmem gerekmiyor sadece kadın doğumcuların hepsinin kilo takıntısı var abartılı şekilde kilo ver demek basit geliyor artık
Yazdım canım burdaOnlar kaç
Fsh: 6.03
Lh:3.94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?