haifa

Ay 90 kiloyla hamile kalanmpcos hastaları var ben anlamadım bu işten bişe ya
100 üstü kalan da var 50 kilo kalmayan da o kadar kiloya bağlanmasını düşünmüyorum evet yeme düzenini değiştirmek çok önemli ama benim gebe kalmam için gidip de 50 kiloya inmem gerekmiyor sadece kadın doğumcuların hepsinin kilo takıntısı var abartılı şekilde kilo ver demek basit geliyor artık

Aşkım bence belirti bazen yanıltabiliyor benim akıntım vs başladı ama yumurtlamam 3 gün sonra oldu
Ben ateş ile ölçerek takip ettim bu sefer hem akıntım uydu hem adet döngüme görede denk geliyordu. İlk sıvı şeffaf akıntı oluyor daha sonrasında kuru beyaz akıntı oluyor çatladıktan sonra kremsi oluyor artık akıntı

Lh düşmüş prostat genelde yüksek olur bence düşmesi olumlu gelişme
Fsh değerin normal
Prolaktinde hafif yüksek ama bu ay yumurtlaman olmuşsa bu etkilemediğini gösteriyor olumsuz
Pcosa rağmen dengelenmeye başlamış hormonların bence çok güzel bu ya yerleşme lekelenmesi yaşıyorsun ya da adet olacaksın adetin başlamazsa 15i felan erken gebelik yap

Gebelik için bir şey diyemem ama adet düzenini direk bozdu benim. Hormonlarda herhangi bir problem olmayınca kendine göre fazla kilo aldığın için bozulmuş düzenin demişti

Kesinlikle katılıyorum size bence yemeden Nile mühimi stres sürekli alkol tüketen insanlar var uyku düzenleri 0 beslenme 0 spor 0 ama strew yok kafaya birşey takmıyorlar mis gibi çatır çatır doğuruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…