- 9 Haziran 2025
- 1.206
- 1.055
- 48
- 27
Beta okadar düşükken zor canım idrara daha geç geçiyorBenim bu sabah yine bu şekil adetin 5. Günü gecikme dün beta 2.40
Çok güzel hormonlarınız normal olması umarım en kısa zamanda gebelik haberinizi paylaşırsınızAmh baktırmadım hiç doktorum pcos pco yok diye hormonlar normal olunca bakmadı fsh lh bakıldı ama amh yok
Tek gecede kalan insanlar heleKesinlikle katılıyorum size bence yemeden Nile mühimi stres sürekli alkol tüketen insanlar var uyku düzenleri 0 beslenme 0 spor 0 ama strew yok kafaya birşey takmıyorlar mis gibi çatır çatır doğuruyorlar
Of of o nasıl bi şans öyle maşşaallahları varTek gecede kalan insanlar hele
hiç söyleme ne çok isterdimTek gecede kalan insanlar hele
Ay ne gıcık ya sana zaman geçmez şimdiBenim bu sabah yine bu şekil adetin 5. Günü gecikme dün beta 2.40
Normalde adetten 3-4 gün önce kahve kırmızı karışık lekelenmem hep olurdu sonra güç bela adet olurdum belim falan çok ağrırdı. Son bir hatadır bel ağrım vardı leke gelince bel ağrım geçti şuan. Adetten önce de lekelenmem olduğu için şuan yerleşme mi adet mi olacam emin olamıyorum açıkçası. En iyisi beklemek sanırımLh düşmüş prostat genelde yüksek olur bence düşmesi olumlu gelişme
Fsh değerin normal
Prolaktinde hafif yüksek ama bu ay yumurtlaman olmuşsa bu etkilemediğini gösteriyor olumsuz
Pcosa rağmen dengelenmeye başlamış hormonların bence çok güzel bu ya yerleşme lekelenmesi yaşıyorsun ya da adet olacaksın adetin başlamazsa 15i felan erken gebelik yap
Evet bende pek güvenmiyorumBanada öyle geliyor ben doktorlara sordum bana o testlere güvenme dediler ama bilmiyorum artık
1.60 aşkımBoyun kaç senin
Güvenmiyorum ama vazgeçemiyorum da bağımlılık buEvet bende pek güvenmiyorum
Aboo sen çok zayıfsın yaa1.60 aşkım
6 aydır elde edemiyorumÇok güzel hormonlarınız normal olması umarım en kısa zamanda gebelik haberinizi paylaşırsınız
Olayım da rahatlayım artıkAy ne gıcık ya sana zaman geçmez şimdi
Of 6 ayda ihtimal yüzde 70 olıyomuş6 aydır elde edemiyorumsperm testi de normal
Ben öyle olurum sanıyordum adetim düzenli olunca 6 ay olmayınca gittim Pcos olduğumu öğrendim. Sen de yok sanırım Pcoshiç söyleme ne çok isterdim
Evet beklemekten başka çare tok zor biliyorumNormalde adetten 3-4 gün önce kahve kırmızı karışık lekelenmem hep olurdu sonra güç bela adet olurdum belim falan çok ağrırdı. Son bir hatadır bel ağrım vardı leke gelince bel ağrım geçti şuan. Adetten önce de lekelenmem olduğu için şuan yerleşme mi adet mi olacam emin olamıyorum açıkçası. En iyisi beklemek sanırım
Yok kuzum bende pcos ben erken menopozum keşke pcos olsaydımBen öyle olurum sanıyordum adetim düzenli olunca 6 ay olmayınca gittim Pcos olduğumu öğrendim. Sen de yok sanırım Pcos
Bende 2 sene olacak az kaldı elde edemiyorum tevekkül allahtan nasibinde vakti var6 aydır elde edemiyorumsperm testi de normal
Sonra düzelince normale dönmedi mi canımYok kuzum bende pcos ben erken menopozum keşke pcos olsaydım
Boyuna göre kilon güzel bebeğim olsun alırsın az kilo güzel birşey degilYok ya 50 53 olsam daha iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?